o
o

Mar 4, 2013

marbe tiles ----------- marmorilaatatMy new marble tray is a left over tile from downstairs toilet renovations. This way the bathroom´s counter stays cleaner. 
And tiny tip. If you are looking for affordable Bianco Carrera tiles, check Bauhaus (if you have one). They sell these 15x30 marble tiles under 30€ / square meter. 

***

Kylppärin uusi marmori tarjotin, eli jämäpala alakerran pikkuvessasta. Nyt pysyy taso  puhtaampana saippusta ja sun muusta.
Ja ihan vinkiksi vielä. Näitä Bianco Carrara marmorilaattoja saa edullisesti Bauhausista. Tuo15x30 laatta on rimpsun alle kolmekymppiä neliö. Hämmästyin hintaa jo aikoinaan, joten tarkistin sen vielä. Sama on. Löytyy myös 30 x 30 koossa. Ja laatu on hyvä, ainakin minusta.

5 comments:

 1. Jälleen kerran kaunista, marmorilaatta sopii teidän kylpytiloihin kuin nakutettu :) Mua harmittaa, että tehtiin meidän wc-tiloihin ja kylppäriin tehosteseinä aikoinaan, valkoinen on niin helppo uudistaa pienillä esineillä :)

  ReplyDelete
 2. Tanja Lehtinen: kiitokset kauniit.

  Riikka -hunajaista: Täysvalkoinen tila on vähän tylsä mutta sen fiilistä on helppo muutella pikku jutuilla. Minua harmittaa kun en laittanut keittiön välitilaan harmoria pari vuotta sitten. Pelkäsin että tulee överi, mutta hieno siitä olis tullut.

  ReplyDelete
 3. Cool Idea I have an old marble piece that stood on the bedside cabinet of my grndmother... I use it when I make fresh pasta ;) But I could add it to my bathroom too for a better use of it all day !
  Love your blog and will link you up in mine !

  ReplyDelete
 4. vosges paris /Desiree: Well, that´s also good idea. Thank you!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!