o
o

Mar 1, 2013

testing --------- testailua


I told you before that I have a new camera Canon 60D (birthday present from my husband) but I was still waiting for the lens. Now my new baby arrived (Canon15-85mm lens) and I test it quickly. It´s just brilliant. Tomorrow I continue. And here in the kitchen -nothing new, this is just my favorite testing place because the space is so tiny and that way challenging.

***

Taisin jossain livauttaa että sain mieheltäni lahjaksi uuden kameran Canon 60D (täytin pyöreitä), mutta se linssi (Canon 15-85mm) on uupunut koska tilasin netistä. Arvasin että pitää odottaa -ja odotin kuukauden, mutta säästin myös 250€ mikä on minusta paljon. Suosi kotimaisia yrittäjiä -se on mottoni, mutta välillä se on lähes mahdotonta.
No, testasin uutta kultaani tänään ja onhan se aika iso mutta myös ihana. Huomenna lisää -testailua. Keittiössä ei siis ole mitään uutta, se vain on suosikki kohteeni, koska sen kuvaaminen on melko haasteellista. Nykytermein sen nimi taitaa olla keittokomero.

21 comments:

 1. Wautsi, uuden kameran jälki näyttää todella hyvältä ja tarkalta!

  - Koo
  http://kotonaonkivempi.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Mulla on sama, se 60D ja on kyllä ihana. Ajattelin mennä valokuvauskurssille jossain vaiheessa keväällä...
  Oppisi vielä enemmän kuvauksesta!
  Halit, Silja

  ReplyDelete
 3. What a great gift. Pretty shots!

  ReplyDelete
 4. K: tämä oli nopea räpsy keittiönpöydältä mutta jälki on huomattavasti skarpimpaa kun edellisellä kameralla ja objetiivillä.

  Silja: tämä on ihana kamera. Olen muutaman pikku kurssin käynyt mutta toiveissa on kanssa oppia lisää. Samoin :)

  Iris Vank: Thank´s This was just a quick test shot but the result is so better than my old camera´s.
  I turned 40 ;)

  ReplyDelete
 5. Ihana tuo pelkistämisen jalo taito sisustuksessa. Itse ole aikamoinen tempoilija yksinkertaisen ja runsaan sisustusilmeen välillä.

  Kuvat näyttävät erittäin hyville, joten varmasti hyvä hankinta tuo uusi kameravarustus. Onnea!

  ReplyDelete
 6. keittiö on kyllä kivan yksinkertainen! onko nuo kaapit sellaisia pomppuovia vai miten ne aukeaa?

  ReplyDelete
 7. Upeat kuvat! Täällä keittiöremontti haaveissa, ja tutkailinkin kiinnostuneena kaikki keittiöön liittyvät postauksesi läpi. Onko noissa kaapeissa/laatikoissa jotkut urat, mistä ne vedetään auki vai ponnahdussalvat? Haluaisin itsekin veimettömän, simppelin, mutta kuitenkin toimivan keittiön. Kodinkonet meillä on jo (liesi joudutaan ehkä vaihtamaan) ja tasoiksi haluaisin puiset tuomaan vähän lämpöä valkoisiin kaappeihin. Erityisesti tuo yhden seinän kokokorkea kaapistorivi viehättää, tosi kaunis toteutus!

  ReplyDelete
 8. Kauniita kuvia! Voi että tekisi mieli vaihtaa tuo meidän musta kivitaso valkoiseen..

  ReplyDelete
 9. Anne @ Koti kolmelle: Tarvitsen selkeitä juttuja kotiini. Pää lepää paremmin ;) ja laiskan siivoojan lapsiperhe arki rullaa helpommin.
  Tähän mennessä siltä tuntuu, vähän kun olisi ostanut uudet silmälasit ;)

  Iina ja Sini: korkeissa kaapeissa ja vetolaatikoissa on sellainen pieni huullos johon mahtuu sormet. Nuo yläkaapit taas ovat muutaman sentin pidempiä kun kaapin runko. Näin niistä saa otteen helposti kun ovat aika ylhäällä (ainakin minulle) ja tuo liesituuletin peittyy myös siististi.
  Korkeissa, kattoon asti olevissa kaapeissa on astiat ja kuivatavarat. Mikä on ihan kätevää kun astianpesukone on tuossa vastapäätä integroituna.
  Tila on niin pieni (n.4 nneliötä) että kaikki on pitänyt miettiä aika tarkkaan ja turhat karsia.

  Kaisa NHWY: Kiitos. Uuden kameran myötä kuvaamisesta taas innostuu. Viikonloppuja!

  ReplyDelete
 10. Congratulations on the new lens! The image are amazing!

  ReplyDelete
 11. Congratulations! Good camera and good husband :))

  ReplyDelete
 12. onko nuo huullos-kaapit ikean sarjaa? vai oletteko teettäneet kaikki?

  mahtava idea tuo, että yläkaapit tulee hieman pidemmäksi kuin runko. ja tosiaan tuo liesituuletin jää kivasti piiloon..

  ReplyDelete
 13. Benita: Lens in my love ;)

  PillePalle: YES!

  Iiina: ei ole Ikeaa. Puuseppä teki piirustusteni mukaan.

  ReplyDelete
 14. LOVE YOUR KITCHEN

  ReplyDelete
 15. Kertoisitko salaisuutesi että millä pidät kaapin ovet puhtaana ja millä olet saanut yksinkertaistettua kotisi? Yllättävän vaikeaa ollut tavoitteeni luopua ylimääräisestä..

  ReplyDelete
 16. Pia: Salaisuuteni? Ei mulla ole niitä ;) Pakko sanoa että kaapit eivät todellakaan ole nuoltu puhtaiksi, se ei vain näy kuvissa, pikku tuhrut ym. Tuo lattia on myös aika huonossa kunnossa kun olen pudotellut siihen tavaroita ja pinta on rikkoutunut. Kuvat kaunistavat.
  Koitan pitää kiinni siitä periaatteesta että jos ostan jotain uutta, joku vanha saa lähteä. Varaan 3-4 kertaa vuodessa kirpparipaikan ja kierrätän tarpeettoman pois: lasten pienet vaatteet, omat turhuudet ja kaappeihin kerääntyneet ei toivotut aarteet. Siitä saa myös vähän ylimääräistä rahaa millä voi vaikka kustantaa uuden oven mökille tms.
  Meillä kaikilla on hyvin erilainen näkemys omista tarpeista joten älä stressaa jos et osaa tai halua luopua. Joku tarvitsee kahdet farkut ja toiselle 12 on vähän. Meillä on kolme lasta ja pienet säilytystilat ja sekin rajaa omaa hamstraamisen haluani.
  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 17. Anonymous2/3/13

  Kauniita kuvia! Pakko kysäistä, sillä asia on pistänyt silmääni jo kauan: mikset käytä pilkkuja tekstissäsi? Mokomat helpottaisivat lukemista huomattavasti.

  ReplyDelete
 18. Anonyymi: Pahoitteluni. Virheetön kirjoittaminen ei ole vahvuuteni mutta koitan toki parhaani. Kirjoitan aika nopeasti ja ajatukset harhaillen, tipluja tulee.

  ReplyDelete
 19. wow, you have fantastic kitchen, very beautifully designed. love it!

  ReplyDelete
 20. Anonymous6/3/13

  Tosi kiva tuo keittiön lamppu, mistä se on peräisin?

  /Aino

  ReplyDelete
 21. Krishka studio: Thank you. Design is mine ;)

  Aino: se on Alvar Aallon Golden Bell valkoisena. Stockan hulluilta päiviltä (alesta) mutta Artek myy sitä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!