o
o

Apr 8, 2013

and the chair -------- ja se tuoli


After I finished the Trienna sofa, I also upholstered Trienna chair. And again... grey wool looks nice. Fabric in same as before: Lauritzon´s Terra Silver. I made earlier one test version which was okay but this is "the one".

***

Sohvan jälkeen oli tuolin vuoro. Se testiversio oli ihan kiva, mutta tämä on se mikä näille tuoleille kuuluu. Tosin joku revittely versio olisi vielä kiva tehdä... Tämä homma alkoi jo taittua kuin liukuhihnalta ja päälliset on helppo vaihtaa kun kaikissa on vetoketju. Kangas kun sama kuin sohvassa eli Lauritsonin Terra Silver. Loisto materiaali jota oli helppo työstää ja lopputulos on juuri sopivan ryhdikäs näihin neliöpaloihin.
Avasin taas tuon OSTA POIS sivun. Mökin oven ja rahdin sille, hankin aijemmin jo kirppisrahoilla ja nyt on saunan terassilautojen vuoro ;) 

9 comments:

 1. Sohva ja tuoli - upeita molemmat!!

  ReplyDelete
 2. Hei, mulla on myös toi kynttilänjalka. Vaarini on tehnyt sen kultakeskuksella työskennellessään hopeaseppänä...onkohan toikin sieltä? Tosin on kyllä ärsyttävä käppänä saada tasapainoon kaikkien osiensa kanssa :D

  ReplyDelete
 3. todella hyvän näköiset kalusteet! aina ilahduttaa kun joku osaa ja haluaa muokata vanhaa, eikä aina tarvitse ostaa uutta!

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/4/13

  Voi luoja, kun upea! Olet taitava ja hienoa, että joku ymmärsi näitä tarjota. Saivat luotasi arvoisensa kodin. Vihreä samettikin näytti hienolle, mutta nyt nämä nähdessä täytyy sanoa, että täydelliset!

  ReplyDelete
 5. Oh you are amazing! look fantastic, love the color of the fabric.
  Last friday I featured your amazing blog at my blog!
  Have a great day!
  X

  ReplyDelete
 6. Anonymous8/4/13

  Voi miten upeasti tuunattu! Ihana!

  ReplyDelete
 7. Ihan mielettömän upea tuokin. :)

  ReplyDelete
 8. livia: Mukava projekti :)

  Riikka-Hunajaista: sama käppänä. Löytö kirppikseltä. Ennen nämä olivät (minulla on näitä kolme...) ikkunalaudalla mutta lapset säätivät ne aina ihan sojoon ja sunkivat täyteen Legoja ;) Joten tiedän mistä puhut.

  eeva: olen ihan samaa mieltä. Tosin kunnostaminen ei ole ilmaista mutta ei ole hyvät/ laadukkaat kalusteetkaan.

  Anonyymi: se vihreä oli ihan hauska mutta kyllä tämä harmaa villa on se aidompi ja parempi. Kiitos!

  Mariela: Thank you! You are so sweet. Have a nice week.

  Mirkka Lempinen: kiitos. Ompelukone on pölyttynyt nurkassa ja oli ihan mukava kaivaa se esille pitkän pausin jälkeen. Ehkä pitää ommella jostain muutakin.

  Image black and white: kiitokset ja hyvää viikkoa!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!