o
o

Jun 25, 2013

Mornig light -------- Aamun valossa
Five o´clock in the morning, light at the archipelagoes is just so pretty. 
Three kids, two horses and country life, f u n but also work, still not like r e a l  work. Right now, I´m alone here with my gang of five (kids + horses) but It goes fine. Horses are easy.
Cottages deck is now ready and I already made some plantings around the patio. We also have new outdoor table & benches (from Ikea).
Cottages renovation works are almost ready now so this really starts to feel like a real summer paradise. We started this mad (renovating) case last spring and there have bean some moments when I wasn´t so sure about this place, but now I´m  just happy about what we have done. For us, this is a great place to spend summers.
P.S Winners for the Zalando giveaway will be announced SOON. Be patient. My holiday schedule is slowly. 

***

Hohtavan keltaista aamuvaloa, laituriaamiasia erilaisten pesueiden kera, hevosia ja tietysti se meri sekä aurinko. Idylliä ihan kerrakseen. Tosin olen yksin tämän femmajengin kanssa... Nuo nelijalkaiset ovat helppoja, sanotaanko herttasia mutta oma kolmikkoni... No, jokainen jolla on lapsia tietää mitä lomailu ajoittain on. 
Hasardi mökkiremppamme alkaa kuulkaas olla valmis. Korjautin neljä risaa ikkunaa vielä alkuviikosta, eli nyt nekin on hoidettu. Vähän kaljun pation ympärille istutin matalaa puskaa (Koivuangervoa). Ulkokalusteet on kasattu (Ikeaa) ja lauturikin on vihdoin saatu vesille, se juhannuksen urheilujuhla. Ähellettiin se kahteen pekkaan miehen kanssa kasaan ja vesille. Sellaiset säleiköt pitäisi vielä nikkaroida talon perustusten eteen ja pari mutta pikku juttua.  Mitäs sitten? Ehkä ihan puhdasta lomailua vaihteeksi. Tosin, en tiedä osaanko moista. Tekeminenkin  on välillä lomaa. Etenkin kun asiat etenevät.
Tiedättekö muuten mikä tuo tummanpunainen, vähän Ketunleipää muistuttava kasvi on? Nimim. pöljä stadista. Sitä kasvaa pihalla ihan vimmatusti ja kaunistahan se on.
Ja hei! Ne Zalando-arvonnan voittajat arvotaan i h a n kohta. Loma-aikatauluni on vähän hapero.

13 comments:

 1. Huikean kaunista!

  Nauti lomastasi ja valmiista mökistä!

  ReplyDelete
 2. Mahtava mökki-idylli teillä, jonka kruunaa vielä hevoset. Muistan miten mahtavaa, oikea hevostytön onni, oli aikoinaan, kun tuotiin parina kesänä hevoset vanhempieni niitylle laiduntamaan. Ratsastusharrastukseni jäi aikoinaan kun oma hevonen jouduttiin myymään, mutta haaveilen harrastuksen uudelleen aloittamisesta koko ajan. Kerran heppatyttö, aina heppatyttö :)

  Punainen kukkasi taitaa olla pihakäenkaali, kaunis, mutta levitessään aikamoinen rikka.

  Hyviä hellepäiviä teidän koko poppoolle, kaksi ja nelijalkaisille!

  ReplyDelete
 3. Tarhakäenkaali (Oxalis corniculata).
  Onnekkaita kesäpäivä sinne saaristoon.

  ReplyDelete
 4. Näyttääpä ihanalta. :) Kasvi on muuten pihakäenkaali, moni pitää sitä rikkaruohona, koska se leviää kovasti, minulle se on yksi ihan suosikeista pihalla upean värinsä vuoksi.

  ReplyDelete
 5. Kiitos blogitoverit, arvasin että tiedätte. Pihakäenkaali, kuulostaapa hyvältä. Hyvää kesää, kaikille teille!

  manteli: Aloitin ratsastuksen aikoinaan uudestaan, kun esikoisemme syntyi. Aina ei ole ollut aikaa eikä rahaa mutta nyt saa nauttia näistä nelijalkaisista loman ohessa, eli onhan se aika ihanaa. Viikonloppuisin ratsastelen, kun mieskin on maisemissa.
  Viimeyönä, toinen keveri karkasi. Seisoi tuossa mökin oven edessä, olikohan ikävä. Kello oli neljä. Talutin karkurin takaisin aitaukseen. Eli hupia ja hassuja tilanteita piisaa ;)

  ReplyDelete
 6. This photos are just perfect, your kids, sunlight, the horses, is beautiful, glad you are having a great time!

  X

  ReplyDelete
 7. Mariela R: Thank you! We are having fun. Countryside is great. Enjoy the summer!

  ReplyDelete
 8. Ihania värejä näissä sun kuvissa ja tuo aamuaurinkokuva, ihana! Kesäaamun valo on aivan omaa laatuaan =)

  ReplyDelete
 9. Ihana toi aamuvalon kuva! Se summaa mökkeilyn aamufiilarit hyvin. Sanoin just mielelle, että yksi mun lempiasioista mökilläolossa on aamut: astua suoraan pedistä ulos pieneen tuulenvireeseen ja auringonsäteisiin. Oih :)

  ReplyDelete
 10. Kaunista!

  Oot aika mimmi, kun otit mökkirempan ja muksujen lisäksi hoidettavaksi hevoset. :) Ite oon kyllä samanlainen, en osaa vain olla. Jotain pitää koko ajan touhuta. :D

  ReplyDelete
 11. Kauniita kuvia ja ihana tunnelma! Kuvissa tulee vain se seesteinen rauha esiin. :)

  ReplyDelete
 12. irina: No niin on. Harvoin sitä tosin kuvaa kello viisi aamulla ;)

  Annika: täällä herää valoon. Se on kaunis ja voimakas ja siitä saa itsekkin voimia. Kaunista kesää!

  Lotta: hepat ovat vähän "terapialeluja" helppoja, tosin toinen karkaili vielä pari päivää sitten, mutta nyt on sähköpaimen kunnosaa -toivottavasti. Aamulla sitten nähdään, oliko se ;)

  Dorit: kiitos ihanainen :) ja kaunista kesää sinulle myös!

  ReplyDelete
 13. Vau miten upeita kuvia täältä aina löytyy! Ihanaa lomaa sinne teille koko poppoolle!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!