o
o

Jul 29, 2013

Gallop race ------- Laukka kilpasilla

Yesterdays pictures from our cottage´s next door field. We had a gallop race (with my daughter). Not fair, I started 1982 ( I was nine), she´s ten and started riding this summer. But... we had fun! This has bean a great summer with horses.

***

Eilisen heiniä. Oltiin laukka kilpasilla viereisellä pelolla. Eihän se ollut reilua. Aloitin vuonna -82, taisin olla yhdeksän. Hän on 10 ja aloitti tänä kesänä ja tässa me jo laukataan yhdessä. Arvatkaa vain oliko ihanaa, syksyllä viimeistään uudelleen. Hevoskesä on ollut hyvä, unohtumaton.

7 comments:

 1. Anonymous30/7/13

  Superidyllistä ja ihania ikuisia muistoja!

  -Heidi

  ReplyDelete
 2. Jokaisen heppatytön unelma!

  ReplyDelete
 3. Oijoi, heppatytön sydän teki ylimääräisen lyönnin näitä kuvia katsellessa!

  ReplyDelete
 4. Heidi: Jep. Meillä oli mahtavaa. F:n mielestä mentiin vain liian hiljaa ;)

  AnKa: Tänä kesänä näitä unelmia toteutettiin isolla kädellä.

  Perla/ Lumon Valkama: Tämä oli tytön ja minun unelma.

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana fiilis välittyy näistä kuvista! Itsekin olen tänä kesänä taas elvyttänyt tämän vanhan harrastuksen ja rakastunut täysillä karvaturpiin! Se vain vie niin mennessään, kun maastossa saa päästellä sydämensä kyllyydestä :)

  ReplyDelete
 6. Jenni: kuvien laatu on huono mutta fiilis tosian oli sitäkin parempi. Ratsastus/ hevoset on hieno laji. Kun katson näitä kuvia uudestaan, alan taas itsekkin hymyilemään, niin ihanaa meillä oli. Hyvää loppukesää ja loistavavia ratsastustunteja :)

  ReplyDelete
 7. I really love that your summer cottage has evolved into something of a work of art. The lights are perfect! Nice gift.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!