o
o

Jul 23, 2013

New from H&M home -------- Uutta H&M homelta
I´ve missed all summer sales but now all fall news are waiting and that´s great.  Here´s some inspiration from H&M home. Their linen sheets are just my favorites.

***

Neljä vuotta sitten kun H&M homen nettisaitti avautui, olin täpinöissä. Kivoja graafisia kuoseja ja loistava hintalaatusuhde. Sitten tuli liikaa kukkia sekä kuoseja jotka eivät auenneet ja into hitusen laantui. Mutta -ne pellavat, ovat vaan ikisuosikkini ja puuvillasamettityynyt -ihan loistavia. Vielä kun palaisivat enemän siihen ruutuun, raitaan ja värittäisivät pellavansa vaihteeksi vaikka musteen sinisellä tai metsän vihreällä, olisin taysin myyty. Mutta niitä odotellessa, taidan hankkia tuon raitalakanan, sehän on kuin vanhat suosikkini.

6 comments:

 1. Minunkin mielestäni nuo viime aikojen kukkahörsötykset ja "merelliset" tai tekstinpätkillä koristetut tekstiilit ovat aika tylsiä. Onneksi kaapista löytyy monta vuotta sitten mallistossa olleet ja uskollisesti palvelleet valko-harmaapystyraidalliset sekä mustavalkoruudulliset pussilakanat! Ne ovat aivan ihanat, sellaista tyyliä saisi tosiaan tulla enemmän takaisin H&M Homelle :)

  Meinasin tilata nuo raitapussilakanat, mutta päädyin silti valkoisiin pellavaisiin - olen selvästi jäljessä pellavahypetyksestä, kun ei meillä ole sellaisia vielä ollut ollenkaan!

  ReplyDelete
 2. Raitalakanat on kylä hienot ja metsänvihreät tyynyt olisi tännekin tervetulleita!

  ReplyDelete
 3. Metsänvihreät ja musteensiniset pellavat kuulostaa just siltä mitä itsekin haikailisin.Meillä on ne vaaleanharmaat eikä ne muut värit oikein iske,jotain voimakkaampaa kaipaisin.En oo pitkään aikaan blogeissa ehtinyt käydä ja kommentoida mutta mökkijuttujanne kävin kurkkaamassa,onpa siitä tullut hieno!Kaunis ja selkeä,tyylikäs ja kuitenkin tosi 'mökkinen' :)

  ReplyDelete
 4. Meeri: minulla on ne samat, valkoharmaat raitalakanat ja ovat vaan ihan parhaat. Ja ne pellavat -ovat myös loistavat. Hinta-laatu kohtaa.

  Rikka - Hunajaista: no eikös oliskin ;-)

  Rimpsukaisa: en oikein ymmärrä kun kumpaakaakaan väriä ei löydy mistään, minulle kyllä kans kellaisi. Kiitos, tällä on oikein "mökkimäistä" Kaunista ja hyvä kesää!

  ReplyDelete
 5. Satsuma24/7/13

  Nuo raitalakanat on sikakauniit (muistuttavat vähän Harri Koskisen "Frekvenssiä", vai mitä?), samaten ne uudet New Yorkin vanhaa karttaa imitoivat lakanat ovat aivan ihanat...

  MUTTA lakanasnobina kävin hypistelemässä niitä liikkeessä ja totesin, että ne ovat "vain" tavallista puuvillaa (ei kiiltoa, pehmeyttä, ei mitään erikoista). Jäivät kauppaan vaikka ah niin kauniita ovatkin, eivät tunnu kivalta ihoa vasten!

  ReplyDelete
 6. Satsuma: oi ja voi, yleensä näissä on kivaa tiheää puuvillavillaa oleva materiaalia ja vaikka olis normaalia on sekin sitä hyvää tavallista laatua... Täytyypä käydä hypläämässä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!