o
o

Sep 6, 2013

Bedside table -------- Yöpöytä


From plant shelf to a bedside table. I think this Kekkilä´s Plant Shelf is perfect also as bedside table. Multifunctional furnitures are my thing. Here used to be my work corner (String shelf with a work desk) but I moved it away (to downstairs). Sleeping next to a computer is not the best option. When my new "corner" is ready I´ll show more pictures.  Have a great weekend!

***

Taimihyllystä yöpöydäksi, näinhän se meillä menee. Seitsemänvuotta sängynvierus kumppaninani (vasemmalla puolella) oli tietokone. Oikealla puolella on mieheni, mutta tietokone makkarissa... Ei hyvä.
Siirsin työpisteeni, eli Sting-hyllyn työtasolla, alakeraan. Pyhitetään se tv-ja tietokoneruudulle. Siitä myöhemmin, kunhan porakone on ensin laulanut. Alakertaan  tosin on ollut tarkoitus tehdä tyttärelle huone mutta hän ilmoitti, että voisi jakaa sen kanssani. Mietitään. Viikonloppuja!

5 comments:

 1. Oon tutkinut paljon uniasioita, ja jostain luin, että sähkölaitteet yöpöydällä huonontavat herkkäunisen unta. ukon, että tietokoneen katoaminen makuuhuoneesta tekee levollisemmaksi ihan siksi, että ei koneella olevat asiatkaan palaa mieleen niin helposti nukkumaan mennessä. Näin luulisin :) Upeat kuvat!

  ReplyDelete
 2. http://anunkoti.blogspot.fi/2013/09/taimihyllyn-uusi-sijainti.html ootkohan inspiroinut? ;)

  ReplyDelete
 3. Riikka-hunajaista: mahdollisesti ;-)
  Uskon täysin tuohon työt seuraa uniin kun kone on makkarissa juttuun. Herkkäuninen kun olen. Makkarissa (jos vain mahdollista) ei saisi olla muuta kun sänky. Tämä on tiedostettu monta vuotta ja nyt vasta sain aikaiseksi työjuhtani siirtämisen alakertaan. Taitaa taas olla suutarinlapsella ei oo kenkiä syndrooma ;-) kiitos ihanainen ja aurinkoista sunnuntaita!

  ReplyDelete
 4. Tuo hyllykkö yöpöytänä, niin hieno! Nyt viimeistään se on pakko ostaa, damit.

  ReplyDelete
 5. Maire: No damit ;-) Jotain alekoodia tms. odottamaan vaan. Onhan se monikäyttöinen, kesällä yrteille ja talvella yöpöytänä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!