o
o

Jan 11, 2014

Weekend at home


For a change feels quite nice to spend weekend just at home. We´ve had so many countryside weekends lately. And I have long to do-list here. Our daughter would love to move her room to downstairs, where we have so called tv-room and my work space and now I´m planing how to do that. That way, we would have four bedrooms or I would have my own "office" room but let´s see. Maybe during the spring. And right now I´m just waiting for the spring! - And just when I said this - started to snow...

***

Ihan mukava vaihteeksi olla kotona. Kaupunkielämä tuntuu niin vaivattomalta. Täälläkin on monta asiaa jotka pitäisi tehdä, tai ainakin edes suunnitella. Tytär haluaisi muuttaa huoneensa alakertaan. Asia mitä olemme miettineet jo kauan. Näin meillä olisi lapsille omat huoneet tai todennököisesti minulla ensin työhuone ja jossain vaiheessa pojilla sitten omansa. Ehkä tässä keväällä. Ensin pitää selvitä hiivatin putkirempasta, joka meidän kohdalla on kohtalaisen kevyt, mutta silti. Ja nyt, epämääräisten lumihiukkasten leijuessa ilmassa - Kevättä kohti! Sillä valolla ja pitenevillä päivillä on niin taianomainen vaikutus.

11 comments:

 1. kaunis astia-asetelma hyllyissä :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/1/14

  Hei, viikonloppu kotona pitkästä aikaa kuulostaa tosi hyvältä :)

  Meillä on uuden keittiön rakentaminen nyt keväällä edessä ja katselin juuri blogisi kuvia keittiöremontistanne, upea lopputulos! Olisin kysynyt, päädyitkö keittiön tasossa akryyliluonnonkiveen ja oletko ollut siihen materiaalina tyytyväinen? Etsin valkoista tasoa, joka ei olisi kiiltävä kuten kvartsi ja tuo akryyliluonnonkivi voisi olla? Muistatko minkähintainen materiaali suunnilleen oli? Löysin netistä Nordstockin, joka sitä ilmeisesti myy...

  Kiitos, jos ehdit vastata ja mukavia talvipäiviä!

  Terveisin blogisi lukija Laura

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Laura! Tuo keittiön taso on akryyliluonnonkiveä ja jos muistan oikein tilattu juuri sieltä Nordstockista. Puuseppäni hoiti tason. Se ei ole kiiltävää, vaan ihan mattapintaista ja lavuaari on integroitu. Materiaali hyvä ja suht helppo pitää puhtaana, tosin tuon lavuaarin joudun taisesti valkaisemaan kloritella. Tiskit, kahvi ym. jättää tummentamia ajan kanssa. Kiitos ja sitä samaa. Ihanaa että tämä valaiseva valkoisuus vihdoin tuli.

   Delete
 3. Lisää hyllyjä sitten viime näkemän? Kiva paikka, ei tarvitse verhoja miettiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo. Irrotin poikien sängyssä olleet pikku Stringit ja siirsin toisen tuohon jatkoksi. Pientä uuden vuoden siivoilua ja säätämistä ;-)

   Delete
 4. I also have a long to do list, but first weeks of the year went so quickly....and now the cold started again...but morning light is so incredible...is one of the things I love from winter ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. We´ve spend so many weekends at the country side so now we should also do something here at home before the pipe renovations starts.

   Delete
 5. Anonymous12/1/14

  Kiitos vastauksestasi siihen parvisänky-kysymykseen. Se sänky toi mut sivuillesi, enkä pysty lähtemään pois :) Olet todella taitava, jatka ihmeessä samaan malliin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä kestä. Sen toisen sängynpäädyn alla taisi olla pieni lista joka tuki seinään kiinnitystä. Luottopuuseppäni hoitivat asennushommat. Kiitos ja tsemppiä tähän ekaan talviviikkoon.

   Delete
  2. Anonymous13/1/14

   Kiitos vielä ekstravinkistä :) Pohdinkin aiemmin, kuinka sängyn saa parhaiten niitattua seinään (onneksi seinät on teräsbetonia, niin voi porata seinään antaumuksella :) ). Aion myös luottaa luotettavaan pohjalaiseen puusepänliikkeeseen, jolla on kokemusta useammalta vuosikymmeneltä ja jolta melkein koko suku on tilannut eri kiintokalusteita. Rapsakkaa talvipäivää sinnekin! -P-

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!