o
o

Feb 4, 2014

White Diamonds


They used to be black and now they turned to white. Looks so good, the Diamond chairs. I´ll show you more pictures, when I have something ready here. And hey, the pipe renovations started so as our reorganizing here at home.

***

Vähän on hässäkkää kotirintamalla, putkiremontti alkoi. Sen kunniaksi maalautin mustat Diamond-tuolit valkoiseksi. Ja niistä tuli niin kauniit. Palaan aiheeseen lähemmin, heti kun saan jotain valmiiksi. Nyt on pieni kaaos kotona.
Ja jos etsitte hiekkapuhaltajaa tai jauhemaalaajaa. Paras löytyy Tattarisuolta, eli Hiekanjyvä.

11 comments:

 1. Saako udella että missä maalautit, mullakin olis yks kaappi maalautettavana mutta kun kyselin eräästä paikasta niin hinta olis ollu 120e, joka on enemmän kuin itse kaapin hinta.. Eli jos sulla on heittää vinkkiä jostain hyvästä mestasta niin anna palaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitoin tuohon alle linkin eli käytin Hiekanjyvää joka on tattarisuolla. Eihän tuo 120 pahalta kuulosta, jos tuntihinta on 40€ ja siihen menee parituntia + maalit. Täytyyhän tekijän saada työstään korvaus.

   Delete
 2. Niin ja tietysti, tuolit näyttää upeilta. Haavetuoli numero 1. Nimenomaan valkoisena (mulle kelpais kyllä sellanen kulunut vintage-versio parhaiten) ;)

  ReplyDelete
 3. Vitsit miten hyvältä näyttää. Oon kauan haaveillu valkoisesta timantista, eikä oo tullu ees mieleen, että voishan toisen (tai molemmat) maalauttaa. Täytyy nyt muistaa, jos tulevaisuudessa joskus innostus viemään maalautettavaks. Oliko kallista lystiä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Nämä vähän katoavat valkoisena ja se oli tarkoituskin. Ei ollut kallista, olen käyttänyt tätä paikkaa yli 4-vuotta työ-ja omiin projekteihin.

   Delete
 4. Onpa kauniit tuolit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se aika häkkyrät ;-)

   Delete
 5. Woaahhh!!!! Kiitti vinkistä jos tartten meen tattikselle!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä kestä. Tattikselta löytyy ihania pajoja ja super ammattitaitoisia duunareita.

   Delete
 6. Anonymous7/2/14

  Hei! Maalaakos Hiekanjyvä mahdollisesti puukalusteitakin? Vai mitä yritystä voisit kokemuksesi perusteella suositella pääkaupunkiseudulla Artek-hyllyjen ruiskumaalaukseen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on jauhemaalaamo eli vain metallia. Käytän puuhun omaa puuseppääni joka maalaa vain kantiksilleen eli ei teen ulkopuolisia maalaustöitä. Tuolta Tattariuolta löytyy ihan varmasti maalaamo myös puulle. Suosittelen vain googlaamaan ja soittelemaan.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!