o
o

Mar 27, 2014

Miss F´s downstairs roomFew snapshots from our daughter´s downstairs room - After I cleaned away all cartoons, horse books, pencils and clothes and so on... This used to be our TV room and it´s been my problem case forever but now  finally this really works. And she (our tweenie) loves her new room.

***

Pari kuvaa tyttären alakerran huoneesta, joka tietysti on vanha tv-huoneemme. Täytyy sanoa, että tämä tila ei koskaa oikein toiminut tai löytänyt sellaista selkeää sisustusta. Aina jäi vähän jämäpalaksi. Johtui varmaan isosta, rumasta telkkaristamme tai siitä että tänne tuotiin kaikki se mikä muualla ei toiminut. Nyt toimii ja todella hyvin, tai ainakin esiteinimme tykkää. Ja sisustushan on kierrätetty sieltä täältä. Vaatekaappinakin toimii olkkarin vanha palisanteri senkki, joka mm. palvellut aikoinaan lasi-ja baarikaappinakin... Siis joskus,  kauan kauan sitten, kun sellaisellekkin oli tarvetta... Kalusteet kun elävät ja muuntuvat mukanamme.

14 comments:

 1. Anonymous27/3/14

  Ihana, tuosta tykkää kyllä tällainen vanhempikin täti ;) Sä olet kyllä mestari!

  Ripi

  ReplyDelete
 2. Tosi kauniilta näyttää! Tulee tummanharmaan kaipuu kun näitä kuvia katselee...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmaa on meidän vanha armas ;D

   Delete
 3. Anonymous27/3/14

  Grey is a perfect colour! Awesome room ! And so grown-up :-) Greetz, Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. This really is a grown-up´s room. When you enter to our home this is the first room you´ll see, so I wanted to make this room to look nice. Thank´s Marie!

   Delete
 4. Hei mikä tuo kolmannen kuvan harmaa jakkara on? Näyttää kivalta ja voisi sopia meidän eteiseen (mummomeitsi vetää kengät jalkaan istualteen).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ostettu aikoinaan (5-v. sitten) Habitatista ja on Ingvar Kampradin suunnitelema. Pieni ja kätevä. Alunperin tosin musta, mutta maalasin sen muutama vuosi sitten harmaaksi.

   Delete
 5. Ihana huone teinillä!!

  ReplyDelete
 6. Siinäpä onkin hänellä vähän paineita, pitää huone siistinä jos hänen huoneensa ekana talossa näkyy sisään tullessa :) Onnistuuko? Meillä kun on huoneiden siistinä pitämisessä jatkuvaa taistelua lasten kanssa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotenkuten. Sen tähden huoneen toinen pääty, se mikä näkyy lasiseinän läpi on selkeän yksinkertainen. Siellä on lähinnä vain vaatekaappina toimiva senkki. Toisessa päässä on sänky ja työpöytä, ne jäävät piiloon ja ovatkin usein aika hujanhajan.
   On se meilläkin. Olen koittanut tehdä sellaista kotityölistaa joka vähän kannustaisi näihin pieniin arkisiin kotitöihin kuten huoneen siivoamiseen ja edes sängyn petaamiseen. Viikkoraha ei kasva puussa ja putoa syliin, jos vain istuu eikä tee mitään, ainakaan meillä ;-)

   Delete
 7. Anonymous28/3/14

  Hei! Kivan näköinen huone! Mistä tuo matto on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa, matto on Ikeasta. Nimeä en tosin muista mutta sellainen hyvä hinta-laatu ostos sieltä ;-)

   Delete
 8. Wowwwwwwwwwwww i h a n a. Silmä lepää pus.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!