o
o

Mar 6, 2014

Neat corners...
Neat corners - they are my favorites when I take pictures but of course the real life is just around the corner. I hope - during the next week I finally have time to destroy these disorganized corners abound the house. 

***

Lempparini tai jopa pikku henkireikä on kaikki siistit kulmat. Niiden kuvaamisesta syntyy blogi. Kun kameraa siirtää vähän - ihan vähän, tulee elämä kuviin ja senhän jätän yleensä pois. Se on yksityistä, siistit kulmat ovat blogia. Silti, nyt on toive saada nämä kasat ja pinot pois ja jotenkin kotia taas kasaan. Viikonloppuna koitan tsempata. Putkirempan loppuvaihe - se paha vaihe, alkaa kohta ja pakko siivota kellari sekä kaappeja eli koitan laittaa tänne pienen kirppiksen myös.

9 comments:

 1. Kivat kuvakulmat! :)

  http://pienilintu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/3/14

  How nice and clean are your home and cottage !! My place, with 4 sons, Always looks like a total mess, "the minute after an explosion" haha. I wonder how you do that !! Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. With three kids the last picture is more about the reality so the word explosion is closer to truth ;-) Have a nice weekend!

   Delete
 3. LOVE these photos! Thank you for showing a bit of reality. But of course, I love your styled photos as much!

  You have a nice day! Keep showing us your magic!

  Love from an-magritt

  ReplyDelete
 4. Meilläkin on nurkkakaaos, tehdään sisäikkunoita ja kirjahylly on purettu olkkariin. Miten se muuten onkin niin, että ne sotkut tuntuvat jotenkin yksityisemmiltä... Tsemppiä putkiremppaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No koska ne ovat sitä elämää ja nämä sliipatut kuvat vain asetelmia tai tarkoin rahjattuja kuvakulmia. Kiitos, aikamoista vuoristorataa on ilmeisesti tulossa ;-) Viikonloppuja HR!

   Delete
 5. Tsemppiä remonttiin!Kerron Minna mistä tuo lehtiteline on?Olen etsinyt just tuollaista halkotelineeksi pieneen tilaan mutten löytänyt noin korkeita mistään ja nekin vastaavanlaiset joihin törmäsin oli hinnan puolesta poissa laskuista.Suunnittelin jo kupariputkesta tekeväni samantyyppisen,vois tulla aika kiva mutta ajatuksen tasolle on jäänyt,tarttis jotain leikkureita ja vääntimiä ja liittimiä joiden nimiä en edes tiedä.Tuntunut ylivoimaiselta lähteä rautakauppaan selittämään et tää tarttis pari metriä tota nätinväristä putkea ja sit samansävyisiä sellasia kulmajuttuja joilla ne putkenpätkät saa yhteen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuules, se on ihan kotimainen Mixrack ja sitä myy ainakin Stockmann. Kokoja on kaksi, tämä isompi. Tämä toimi vielä talvella meillä halkotelineenä eli monikäyttöinen ja siitähän minä pidän. Mökillä on minulla sama ja siinä on saunapuut. Hintakaan ei ole paha, en toisin muista sitä ulkoa. Löydät nämä ihan varmasti Stockan sivuilta. Kiitos, eikökän tästä taas selvitä. Viikonloppuja!

   Delete
 6. ihanaa nähdä teiltäkin niitä ei niin siistittyjä kuvakulmia :) ihanaa viikonloppua sinne Minna :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!