o
o

Apr 10, 2014

Field day

I´ve been looking for a nice leather strap for my camera. This morning when I returned my photo shoot props I found these gorgeous hand made leather products from Finnish Field day. Company makes leather camera straps, wallets, laptop and iPad sleeves from reindeer and vegetable tanned cow leather. Also custom-made products like handlebar wraps for bikes from reindeer leather. And all - of course looks so stylish. I love these.

***

Tulee niin hyvä fiilis kun bongaa jotain tyylikästä, kaunista ja pieteetillä tuotettua ja vielä huomaa - Sehän on kotimainen! Kuvauskamojani palauttaessani Kaunisteen liikkeeseen, iski silmää nämä Field dayn tuotteet. Käsintehdyt kameraremmit, lompakot, laptop ja iPad kotelot. Materiaali on kotimainen kasviparkittu naudannnahka ja pehmeä poronnahka. Lisäksi valikoimaan kuuluu custom-made palvelu jonka kautta saa mm. nahkaverhoilun pyöräntankoon poronnahasta. Eikös ole kauniita? No ON. 

8 comments:

 1. Jopas jotakin! Juuri pääsin pähkäilemästä kameranhihna-asiaa kun sinä postaat tämän, sattuipa sopivasti. On todella kauniita tuotteita. Vähän herättää kysymyksiä tuo kiinnitysmekanismi. Juuri minun kameramallia ei ole listattu tuolla listalla kameroista, joihin tuo käy... Pitäisi varmaan olla yhteydessä ja kysyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä on ollut kehittämässä ammattikuvaaja eli kiinnitysmekanusmi kyllä toimii mutta ko. remmimallit ovat vielä pokkari ja pen kameroihin. Järkkärimalli on tulossa kunhan saavat oikeat metalliosat. Ja sitte - olen jonossa. Nämä olivat niin kauniita ja laadukkaita.

   Delete
  2. Nyt olen innoissani! Kiitos vinkistä ja tarkennuksesta järkkäriasiaan. Asetun jonoon taaksesi!

   Delete
  3. Eiköhän olla ihan vierekkäin ;-) Viikonloppuja! ja koitan palata sulle mahd. pian. Nyt on vaan hirvee duunihärdelli.

   Delete
 2. Tuolla webbisivulla oli kyllä paljon järkkäreitäkin listattu, esim. Nikonin kameroita paljon, mutta ei minun uutta D5300:ni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hitto! Otahan yhteyttä, tekevät kaiketi kameraan kun kameraan ja kehittelyssä on mukava pro kuvaaja eli toimivaa tavaraa tuottavat, ei vaan koristeita.

   Delete
 3. Äää, ounou miten ihania nuo kameran kaulahihnat! Ja sattuis sopivasti löytymään kamerakin johon sopii. Pitäisköhän... ;) Kiitti vinkistä, en ois varmaan muuten törmännyt näihin :)

  http://keepitsimplexoxo.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedätkös, jos jotain harkitsee ja huomaa että lapussa lukee hand made in Finland niin enää ei kannata harkita. Näin me nostamme maamme talouden uuteen nousuun ;-) Ja sanon tämän täysin ilman mitään "blogiyhteistyö" kuvioita. Minusta on ihana bongata kivaa, kaunista ja kotimaista. Iloista viikonloppua Miia!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!