o
o

Apr 29, 2014

Ruby Tuesday


My head is empty. I love to take pictures but saying something reasonable, that´s hard. I need a tiny break, which comes tomorrow. We´ll drive two hours and then one ferry - and we are in the archipelago, where our cottage isOur eldest is having her first show jumping race there and that´s gonna be exiting (for me). And thursday - It´s First of May! 

***

Muisti pätkii ja sanat sakkaa. Ei kannata kovin kummoista tekstiä yrittää tuottaa. Väsyneenä alkaa vaan kirjaimet pomppimaan ja senat sakoaa. Kuvien ottaminen menee, se on itse asiassa aika rentouttavaa. Pieni breikki - tekee nyt todella hyvää. Haravointia, pihatöitä ja tietysti taas niitä hevosia, eli mökille huomenna. Tytär ilmoitti itsensä jo ratsastuskilpailuihin. Ja mua jännittää. Vappua ja iloisissa merkeissä! Jos ei tavata tässä. 
Ja, joo näitä kukkakuvia taas... Ens viikolla yritän olla parempi ihminen, tai ainakin bloggari.

13 comments:

 1. Kyllä sinun kuviasi kelpaa katsella, oli kukista tai ei :). Oikein rentouttavaa vappua ja iloa pihahommiin - toivottavasti kelit suosivat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Komeiden kirjoitusvirheiden kera ;D Tää mun lukihäiriö nousee väsyneenä aina ihan uusiin sfääreihin... Sitä samaa Jutta! - joo, toivotaan että kelit suosivat pihalla mönkijää.

   Delete
 2. Munkin blogi on retuperällä, kameraan en ole koskenutkaan. Kauniita ilmoja, ihania tuoksuja ja istutuksia, blogiin ehtii myöhemminkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaksan kyllä kuvata, mutta en jaksa oikein sanoa mitään järkevää. Pitää ehkä siirtyä puhtaasti kuvablogiin ;D
   Sitä samaa!

   Delete
 3. When photos are as beautiful as yours, who needs words?! :) I hope you enjoy your break x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just brake from the city life. I have so sweet and kind readers :D Thank´s Chelsea!

   Delete
 4. I Lo-lo-loooove your photos!! They speak for themselves. So, if you don't find the words, just relax. The pictures is like music, fairytailes and lullabies to me! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. You´re sweet woman. I need a brake from my own life - too much everything. Blogging is fun but easier without words ;-) Now I´ll have to start packing - country side is calling!

   Delete
 5. Take your time and enjoy the moment x

  ReplyDelete
 6. Onnea Muoto2014-ehdokkuudesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. KIITOS - olet ollut tarkka ;-)

   Delete
 7. Hienoa, onnittelut myös Muoto2014-ehdokkuudesta. Ansaittua. Katsoin esittelyvideosi ja siinä oli monta asiaa (eettisyys, ekologisuus ja monikäyttöisyys) kohdallaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ei se video… Mutta kiitos kovasti. Onhan näitä mietitty tovi jos toinenkin ;D

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!