o
o

Jun 17, 2014

The shelf / Hylly


Our living room´s shelf found a new place here in our cottage.  Originally, this belong here. I found the shelf under some logs, from the shed… And of course this wash´t looking like this. Little bit of white paint and voilá. But now it´s back where it belongs. 

- - - 

Joskus on hyvä käydä kaupungissa, huomatakseen kuuluvansa maalle. Niin kävi tämän hyllyn kanssa. Löysin vanhuksen aikoinaan vajasta, klapipinon alta. Kunto oli kolhuinen, mutta maalia pintaa ja taas menoksi. Toin sen nyt tänne takaisin ja hyvä näin. Paikalla oli ennen muutama Dots-koukku ja niille kai pitää keksiä uusi paikka. Sisustussäätöäkö? - No ehdottomasti! Ja sehän on parasta. 

6 comments:

 1. Sisustussäätö on ihan parasta! Ja tuollaiset ihastuttavat löydöt samoin. Mukavaa juhannusviikkoa sinne - toivottavasti meitä hellitään loppuviikolla hieman lämpöisemmillä keleillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se on. Hyvää vaihtelua kaikelle rempaamiselle ja hevostelulle. Sitä samaa. Täällä on tänään ihan loisto ilma. Aurinko paistaa ja päivästä tulee varmasti jo lämmin. Juhannusta!

   Delete
 2. I love this shelf! It's beautiful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It´s nice here - where it belongs :-) Thank you!

   Delete
 3. It looks great, love all the items placed upon it too!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!