o
o

Aug 11, 2014

SodaStream / Kilpaile ja voita - SodaStreamDo you remember SodaStream? I do - from the 80´s when my best friend´s family bought a "lemonade machine" and we kids just adored the brown / beige magic box. It was so cool, make your own lemonade at home... 
Nowadays SodaSteam is more style and colors: black, white, red, blue, yellow and grey - my favorite. So, I was asked to style one SodaStream picture with my favorite color and props. And right now when the temperature is around  +30°C, my favorite object is ice!

- - -

Kohtasimme ensimmäisen kerran 80-luvulta, kun naapurin perhe hankki SodaStream koneen. Huippuhieno ruskea/ beige laatikko josta tuli nappia painalla limsaa. Ja me muksut oltiin kateellisia Anulle ja koneelle. Anulla oli limukone. Ja mehän rampatiin naapurissa.
Uusi kohtaaminen oli vähän kostea. En kiireessä lukenut ohjetta kunnolla ja soodat tuli naamalle. Rehellisesti sanottuna, virkistävää näillä helteillä. Tosin koneen käyttö sujuu näppärästi jo 8-vuotiaalta eli käyttö on h y v i n helppoa. Ei johtoja, ei mitään turhaa. Vinkki! Lue vain pikaohje, älä luota 80-luvun muistikuviin ja voilá kuplat on valmiina. Kera makujan tai au naturel. Itse testasin konetta vielä lorauttamalla kuplien sekaan luomu puolukkamehutiivistettä ja sehän oli hyvää. Nykyään laitteesta on 6 väriä: musta, valkoinen, punainen, sininen, keltainen ja tietysti harmaa - oma suosikkini.

Minua pyydettiin stailaamaan yksi kuva Play-laitteella, suosikki sävyissä, osana SodaStream kilpailua, jossa 10 eniten ääniä saanutta kuvaa saavat SodaStream paketin (arvo 189€) ja voittajalle  lähtee 500€ lahjakortti iki-ihanaan Finnish Design Shoppiin.
Jos haluat osallistua, lähetä oma kuva kotisi suosikki väreistä sekä elementeistä, eli stailaa oma asetelmasi ja lataa se SodaStreamin Facebook sivuille. Kilpailu on avoinna 11.8 - 14.9 / Onnea ja menestystä!

Yhteistyössä SodaStreamin kanssa.

2 comments:

 1. Anonymous13/8/14

  Sodastreamillä on tehtaita Länsirannan laittomilla siirtokunnilla. Kuluttamalla Sodastreamin tuotteita ja etenkin mainostamalla niitä, tuet sekä Israelin kansainvälisen lain rikkomuksia, että ihmisoikeus loukkauksia. Valinta on sinun. Mutta yhden lukian olet ainakin menettänyt.
  SodaStream operates in the illegal Israeli settlement of Maale Adumim in the occupied West Bank, and the company’s plan to open a factory inside Israel beside Rahat, a planned Palestinian Bedouin township in the Naqab (Negev) desert, amounts to participation in Israel’s plans to forcibly displace at least 40,000 Palestinian Bedouins into townships.

  - See more at: http://www.bdsmovement.net/2014/freedom-and-justice-for-gaza-boycott-action-against-7-complicit-companies-12386#sthash.fj4pNdoO.dpuf

  ReplyDelete
 2. Hmmmm... Anonyyminäkö tämä piti laittaa. Jos t o d e l l a kamppanjoit asian puolesta eli vastaustat i h a n kaikkea mikä Israeliin liittyy niin eiköhän se pitäisi tehdä ihan omalla nimellä. Se olisi todellista taistelua, tämä on vain raukkamaista nettiherjausta. En tee blogiani lukijoiden kalastelu mielessä ja kaikkien mielyttäminen on mahdotonta. Silti - tee nämä jutut omalla nimellä. Tulee vähän potkua. Ja tiedoksi! En todellakkaan tue Israelin politiikkaa länsiranalla. Tämä on yksi kuva. Piste.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!