o
o

Sep 12, 2014

Le weekend / Viikon loppu
Weekend, after a hectic week and soon I´m heading to our country place with my daughter. Picking porcine mushrooms and maybe some horse riding,  my kind of luxury life.
We also have some new ideas for our cottage and I need to plan these. When we started this "cottage project" two years ago, place looked like this. There´s been a big change but in the future, maybe more coming. Enjoy the weekend!

- - - 

Loppui tämäkin viikko. Ihana, mutta sen verran kiireinen, että ruuhkassa, auton seistessä liikennevaloissa luulin jo nukahtavani - Eilen. Nyt on toisin. Pakataan kohta kimpsut & kampsut ja hurautetaan saaristoon. Tytär ja minä, ihan vain kahdestaan. Ajattelin mennä tallitöihin ja tietysti ratsastamaan. Hyvää vastapainoa kaikelle design hörhöilylle. Noita herkkutattejakin pitäisi taas hakea, metsät ovat niitä pullollaan. Kunhan vain jaksaa kumartua.  Ja vähän pitäisi miettiä ja mittailla myös. Meidän ajatukset mökin suhteen ovat kasvaneet, tai ehkä kirkastuneet. Toki olemme edenneet parissa vuodessa, kuten tästä kuvasta näkyy, mutta kohta on aika ottaa uusi askel. Hyvää viikonloppua, ystävät hyvät!

3 comments:

 1. Anonymous13/9/14

  It has become more cute and more robust at the same time: well done!! Enjoy every minute of your weekend! Marie

  ReplyDelete
 2. Olen vähemmän aikaa vasta seuraillut blogiasi joten en tiennyt mille mökki näytti ennen, aivan upea muutos sekä ulkoa että sisältä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, no sen takia oikeastaa laitoin tuon vanhan kuvan, tosin huomasin just aamulla, että linkki kuvaan ei toiminutkaan ;-) Nyt on korjattu. Tämä on projekti joka vain jatkuu. Kiitos Mirka, mukava kuulla!

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!