o
o

Dec 28, 2014

SundayWe spend the Christmas holidays here in a wintery countryside. It´s very idyllic here, snow makes wonders. Our cottage´s court yard is bit messy now. Extension renovation has started and the groundwork is now ready. Hopefully next time when we come here, we can see some framework for the new house.
And of course the horses! Without them, there´s no holiday. You can  probably imagine, how nice it is to ride in these landscapes.

 - - -

En osaa mitään maalailevaa ja runollista kirjoittamista. Enemmänkin olen näitä lyhyt teksti ja perusfaktat kirjoittajia, eli sanotaan vain - täällä on kaunista! Lumi tekee ihmeitä ja kun päälle vielä lisää pari loistavaa vuokrahevosta, ei voi muuta vaatia. Näillä pelloilla ja pientareilla on hienoa ratsastaa.
"Kesämökkimmekin" on vähän edennyt, eli lisäosan perustukset ovat nyt valmiina. Tiistaina kävimme kaupassa ja kun palasimme, oli kolme viimeisintä pilaria tehty. Viimehetkellä. Nyt maa on täysin roudassa. Ihmemiehiä, joille nostan hattua tästä talvirakentamisesta. Omat sormeni jäätyivät jo tämän päivän ratsastusretkellä. Ens kerralla odotan näkeväni jo jotain talonrungon tynkää.
Pikkuhiljaa olemme alkaneet myös purkamaan mökin sisustusta. Vielä ei ole kiire, mutta koska keväällä on, paras tehdä vähän etukäteen. Nyt hieno daybed on purettu, seuraavaksi ruuvataan hyllyt seinältä ja sitten on keittiön vuoro.
Valitettavasti kaikki hyvä loppuu aikanaan, eli lomamme näiden "kuninkaallisten" eli Prinssin (tuo Sanna-Raipe otsatukkainen) ja Midaksen ( tanskalais herra heinä suussa) kanssa loppuu ja arki koittaa, mutta hyvähän tämä oli - joululoma. Toivottavasti teilläkin.

7 comments:

 1. Such beautiful photos! Happy Holidays!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Margreet! Winter here in the archipelago is really beautiful.

   Delete
 2. Mielettömän viehättävä talvitunnelma noissa kuvissa, vaikka viimeinen hevonen näyttääkin pikkuisen verran epäluuloiselta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rakas Midas miettii -mitä hiton putkea toi nyt tuuppaa tohon, nyt on mun lounas ja ansaittu sellainen ;-) Hevosten hienous on siinä että jos menet talleille kiukkuisena ja stressaantuneena, nekin tulevat heti kiukkuiseksi. Jos menet hymyilevänä ja iloisena, nekin tulevat iloiseksi. Hyvin tunneherkkiä elämiä. Hyvää ja kaunista vuoden 2014 rippeitä.

   Delete
 3. Ymmärrän sua tuon kirjoittamisen suhteen, mulla on vähän sama 'vika'. Mutta toisaalta, kuvista kyllä ilmenee hyvin tunnelma siellä teillä. Ihana että saitte tekin siellä lunta jouluksi, ja kiva seurata mökkinne laajenemista..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sitä toivonkin, kiitos Merja. Joo, joulu oli idyllisen valkea kuten kai koko Suomessa.
   Tästä se nyt lähtee ja ens kerralla odotan jo näkeväni talon rungon. Nimimerkki - vähän malttamaton ;-() Uusia Vuosia sinne!

   Delete
 4. Nice pictures.
  So cool, a candle in ice.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!