o
o

Mar 29, 2015

Cottage´s building project week 12


Nyt on tilanne tämä. Viime viikko jäi välistä, kiitos Minna - joka jätti kameransa maalle. Kaikki uudet ikkunat on asennettu ja ulkolaudoituksen nakuttaminenkin on aloitettu. Pohjamaalasin laudat jo lähes pari viikkoa sitten. Tosin, osa on vielä maalaamatta... Säitä vain odotellessa. Sisätilat ovat täysin vaiheessa, mutta kunhan ulkokuori tästä valmistuu, siirrytään sinne. Projekti etenee nyt niin vauhdilla että matkaan tänne vähintään kerran viikossa. Ensi kerralla taitaa kuitenkin jo ulkolaudoitus olla valmis. Oma toiveeni on saada touko-kesäkuussa tämä lähes valmiiksi eli siihen kuntoon että pääsen   sisustamaan ja rakentamaan keittiöä. Toki tässä on sitten kaikkea pihaan liittyvää puuhaa ja säätöä, mutta ne ehtii sitten kesälomalla.

- - - 

Now our building / extension project looks like this. All windows are now installed and last week the carpenter started to install black panels ( I don´t know what to call these? Outdoor panel or what?  ) Anyway our cottage / summer house makeover starts to look nice. Of course all the indoor works are still waiting but as I said before May - June, this should almost ready. 

14 comments:

 1. En vain voi lopettaa tämän projektin ihastelemista. Tuosta tulee niin upea, saumaton kokonaisuus, ettei sitä vanhaksi tunnista - ja vanhakin oli kerrassaan upea. Tuosta tulee teille tyylikäs kesäparatiisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos Vilja. Olen tätä rakentanut "mielessäni" reilut puolivuotta ja pakostakin jotkut valinnat vielä vähän askarruttavat mutta eiköhän tämä tästä ;-) Taisin muuten nähdä sinut Ikean pressissä viimeksi, oli vaan niin paljon tuttuja tms. että en ehtinyt vetää hihasta.

   Delete
 2. Anonymous30/3/15

  Hienolta näyttää! Mikä maali/sävy teillä on ulkolaudoituksessa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maali on Virtasen Maalitehtaan öljymaaleja ja sekoitus on omani, mutta tästä vähän lisää vielä myöhemmin, kunhan maalauskelit saadaan kohdilleen ja saan loputkin maalattua. Loistava maali - sen voin sanoa :D

   Delete
 3. Anonymous30/3/15

  Wow, it looks impressive ! It will be quite a big place ! I wish you lots of decorating fun ! Marie

  ReplyDelete
 4. Anonymous31/3/15

  beautiful! Michaela

  ReplyDelete
 5. Jos jotain rakennusprojektia niin tätä seuraan silmä kovana. Kokonaisuus näyttää jo keskeneräisenä aivan uskomattoman kauniilta ja linjakkaalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Jonna, kiitos! Mul on välillä sellainen olo että tapan tämän blogini tällä remppakohkauksella. Ihana oot! Ja lupaan postailla taas lisää kunhan pääsen tontille (kaikkien mökkiremppoja vihaavien kauhuksi ;-)

   Delete
 6. Anonymous7/4/15

  That's really coming on - what a beautiful place you will have. I would call the black panels on the outside 'cladding'. I'm looking forward to seeing the rest of the summer cottage take shape.
  Louise

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Louise! And yes, the "cladding" seems to be the right word 😉 I'm just driving to a ferry, I'm going to see our cottage, how it looks now.

   Delete
 7. It already looks amazing and with your taste I'm sure it will be a fantastic place.
  Hege

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Hege! This will be our "second home"

   Delete
 8. Etkä sä mitään tapa! Sisustamista ja visuaalista nautintoahan tästäkin saa. Tai nimenomaan tästä.

  Mutta sitä aloin ihan asiasta tehden kommentoimaan, että wau mitkä hiukset sulla! Sopii sairaan hyvin ja nuorentaa jotenkin aivan älyttömästi (siis en tiedä sun ikää, mutta nyt sulta kyllä kysytään papereita, ku oot niin babyface :D).

  Mukavia remppa-aikoja sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, mikä kommentti. On mulla ikää ;-) ja valitettavasti ei papereita kysellä enään, vaik tukkakin olis hyvin ;-) Kiitos Riikka! Just sain mökin maalattua. Aika urakka mutta hyvältä tuntuu, vähän kun olis maratoonin juossut.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!