o
o

Jul 12, 2016

currently
Tarjoiluvaunu odottaa vieläkin uusia lasilevyjä. Tulivat jo kerran, mutta väärän kokoisena.  Moni muukin detsku huutelee huomiotani. Kuten seinissä, hassuilla paikoilla, olevat jakorasiat pitäisi maalata ja eteiseen kunnostaa väliovi. Ja olkkariin valoverhot  (inhoan verhojen ompelua) ja... Silti pientä ja taidan aavistuksen  nauttia tästä keskeneräisyydestä. Eihän koti koskaan ihan valmis ole. 


Vintage funkis trolley is still waiting for the new glass shelves and some other small details are still yearn for my attention. Still, I think  home is never ready and I slightly like this unfinished situation.  

7 comments:

 1. Kaunishan vaunu on ilman levyjäänkin - hiljaa hyvä tulee. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se ja aika "ilmava" ainakin noin ;-) Just niin. Pitää nauttia vähän kesästäkin, talvella voi sitten sisustella kun ei edes näe mitään ;-)

   Delete
 2. Minä taas tykkään verhojen ompelusta, mutta en kankaitten ostamisesta. Ihania kuvia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inhoa myös sen kankaan ostamista. Kangaskaupoissa on ihan mahdotonta nähdä väriä / sävyä oikeassa valossa ja minitilkun perusteella on myös mahdotonta nähdä väriä eli menee aina arvauksella. Ja inhoa arvuutella, kun pitää ostaa metritolkulla kangasta. Ihanaa kesää ja onnea uuteen kotiin Terhi.

   Delete
 3. Anonymous5/8/16

  Moi Minna, kerroit että teetit tuon ihanan kaapin puusepällä. Uskaltaisitko vinkata luotto-puuseppäsi nimeä? Meillä on yksi jos toinenkin kotiprojekti joka kaipaisi taitavaa ja huolellista tekijää.

  ReplyDelete
 4. Ei kannata ehkä häiriintyä tuollaisista pikkuseikoista! En edes huomannut koko lasien puuttumista, ennen kuin luin tekstin. Piti oikein palata takaisin kuvaan ja etsiskellä. Täydellisyyttä hipoo hei!

  ReplyDelete
 5. Anonymous30/1/17

  Ihana tuo takka. Kiva, kun yläosa on vanhan tyylinen.

  Saanko kysyä, omaa remonttia kun tässä mietin, että millaista lastia tuo alaosa on ja onko tuokin slammattu. vaikka on melko sileän näköinen. Kun haluasin takkamme suht sileäksi ja en tiedä osaanko maalarille käyttää oikeita termejä :)

  Jenni

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!