o
o

Jul 4, 2016

summer house kitchen

En muista kuinka paljon olen mökin keittiötä jo aijemmin esitellyt, mutta tässä nyt uusintaa. 
Tämän kesän yksi projekteistani piti olla veden vetäminen sisälle mutta alkoi tuntua siltä, että projektia on nyt pukannut viimeisen vuoden sisällä niin paljon, että vedet vielä odotelkoot. Tajusin ihan vast ikään, että tämä mökkiprojekti valmistui vasta viime kesänä. Loppukesästä sekä syksyllä tein vielä paljon viikonloppuja tämän parissa ja loppuvuodesta aloitin uuden asuntomme täysremontin eli ihan hyvä antaa sen veden nyt olla ja keskittyä lähinnä pieniin keskeneräisyyksiin ja niiden valmiiksi saamiseen. Toki isoja suunnitelmia on. Aina. Nyt luonnostelen päässäni uutta saunarakennusta, mutta sekin saa luonnostua vielä ihan rauhassa. 
Mutta palatakseni keittiöön. Kaapit ja kodinkoneet ovat Ikeaa, työtaso on Bauhausin edullinen puutataso jonka käsittelin mustalla Osmo Colorilla muutaman kerran ja se on toiminut todella hyvin. Keittiön vanerinen takaseinä on myös vedelty Osmon puuvahalla pariin kertaan ja kuten kuvistakin näkyy, ei roiskeen roisketta. Kaiken saa pyyhittyä hyvin pois. Kaikki muut seinäpinat ovat täysin au naturel. Riippuen vähän valon väristä ja varjoista, elävät seinät todella kauniisti ja tuovat oman lämpönsä, muuten melko minimalistiseen sisustukseen. I think I have posted some cottage kitchen pictures before, but here´s rerun. This budget friendly kitchen´s cabins and appliances are from Ikea and wood worktop is from Bauhaus,  only it is stained with Osmo Color´s black wood wax twice. Kitchen´s backsplash material is oil waxed birch plywood. We still don´t have a running water here. It was supposed to be one of these summer projects but... it´s coming later. During the last year,  I have worked with this cottage extension and renovation project, our new apartment renovation and styling works, so now it´s time to enjoy summer with kids and family. 


9 comments:

 1. Jenni4/7/16

  Hieno mökki, hieno keittiö ja epäilemättä tulee myös hieno uusi sauna :) Aiotteko käsitellä vanerit jossain vaiheessa, ennen kuin ne alkavat kellastua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En. Pidän puusta ja sen luonnollisesta patinoitumisesta. Tämä taitaa olla blogini suosituin kysymys ;-)
   Joo, joku päivä sitten. Nyt vain hiotaan suunnitelmia. Kiitos Jenni.

   Delete
 2. aivan IHANA mökkisisustus ja tunnelma!! Ah!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä täällä kelpaa ;-) Kaunista kesää sinnekkin!

   Delete
 3. Hienolta näyttää. Tuo keittiön valo on niin hieno.

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/7/16

  Ihana mökki sulla! Mietin omani maalaamista mustaksi, sellaisen 70-luvulla rakennetun matalan pyöröhirsimökin. Mietin vain ikkunoita ympäröivien listojen väriä, jos mökki olisi musta. Ideoita?

  Oletko käsitellyt ihan värittömällä Osmon vahalla sen takaseinän keittiöstä?
  -Ulla D.

  ReplyDelete
 5. Pahoitteluni hitaudesta... 1/3 valkoista Osmoa ja 2/3 kirkasta. Pelkkä kirkas nostaa helposti vanerin keltaisuutta esille. Näkemättä kohdetta en uskalla vinkkailla mitään. Kiitos Ulla ja hyvää kesää.

  ReplyDelete
 6. Anonymous14/7/16

  Hey Minna, very nice pictures, thank you! I really like your kitchen. Where did you find your cabinet handles (the pulls), if you don't mind me asking? I have been looking for simple white handles for our kitchen for a while but haven't found any nice ones so far. Cheers, Helena.

  ReplyDelete
  Replies
  1. They are from Ikea ( just like the cabinets) but unfortunately they don't sell these anymore.
   Have you tried Superfront?
   Thanks Helena.

   Delete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!