o
o

Aug 10, 2016

August


Huhuu, onkohan täällä enää ketään? Blogi vähän tipahti jonnekin rantatuolin rakoon. Mutta nyt on lomat lorvittu ja elämä sorvin ääressä jatkuu taas eli pari kotikuvaa tähän alkuun. Ei täällä mitään uutta ole. Lähinnä olen keskittynyt viime aikoina kierrättämään pois turhia ja vähän siirtelemään tavaroita uusille paikoille ;-) Yksi on kuitenkin. Verhot. Sen sain eilen sähellettyä ja muutos oli juuri se mitä toivoin eli utuinen valo ja vähän sellaista hotelli fiilistä. Verhot asensin seinästä seinään ja ohuella kiskolla kattoon. Se ainoa tapa - minusta.  Materiaali on ohut 100% pellava, jonka läpi heijastuu vielä ikkunan näkymät kattojen yli kauniisti. Vähän valju, ristin muotoinen olkkari, joka on aika haasteellinen sisustaa,  sai hyvän ripauksen lämpöä.  
Huomenna aloittaa kuopus koulun ja vähän kyyneleet silmissä saattelen minimieheni liian iso reppu selässä koulutielle. Näin se aika vain vierii. Palataan pian!


Hola hola! Lazy days are over and I´m back in business. Well, at least I´m updating my blog ;-)
Tomorrow my youngest starts school, so now we have three schools kids. Time flies! I started my blog when I was still home with my youngest... 
Anyway, I have something new here - The curtains!  Installing and sewing is the worst but result is great and we now have some soft August light here.

12 comments:

 1. Ihania kotikuvia.
  Verhot on passelin simppelit.
  Minullakin lähti tänään yksi yhdeksän vuoden taipaleelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla pomppii sydän vasta huomenna. Ja isot tsempit pikku koululaiselle. Kiitos!

   Delete
 2. Kyllä taas silmä lepää näitä kuvia katsellessa <3 Teillä on ihanasti avaruutta olohuoneessa, aika luksusta kun ei tarvitse kalustaa koko tilaa täyteen!

  ReplyDelete
 3. No niinpä, ei tarvitse kalustaa. Tyhjä tila on aikamoista luksusta ja löytyy tilaa pojille juosta ympäri asuntoa ;-) Kiitos Riikka ja hyvää elokuuta!

  ReplyDelete
 4. Upeat verhot! =)

  ReplyDelete
 5. Upeat on. Kyselin jo muuallakin, mikä kisko on kyseessä? Itselläni olisi sama projekti edessä, enkä haluaisi tavis verhotankoja seinään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Terhi (ja sori en vielä ehtinyt ig.ssä vastata...) Ihan tavis tanko. Tämän ostin Tokmannilta ;-)
   Mutta rautakaupat ym. myy myös. Tämä on sellainen ohut verhotanko, joka kiinnitetään suoraan kattoon. Koska meillä seinä on niin leveä, kiinnitin kaksi tankoa yhteen (kiinnityspalalla) ja sahasin vielä oikean mittaiseksi tangon. Kuulostaa ehkä hankalalta mutta ei ole. Vehoon sitten rypytysnauha ja siihen kiinnityskoukut ylös.

   Delete
  2. Okei, tokmanniin siis. Ja kiitos taas.

   Delete
 6. Täällä ollaan! Olenkin kieli pitkällä odottanut uutta postausta! :) Hyvää kouluvuotta teidän pienokaisille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiki! Ja myös juniorin puolesta :D
   Super bloggaria ei musta saa, mutta koitan vähän aktivoitua.

   Delete
 7. Ihan vielä välikommenttia huomio. Meille on ilmestynyt samanlainen mehiläispesä olohuoneen kattoon. Perusvalaisin, mutta niin kiva.

  ReplyDelete
 8. Anonymous19/8/16

  Aivan valtavan kaunista teillä! Kiitos mielettömän inspiroivasta blogista, seuraan säännöllisesti mutta vasta nämä näkyvät saivat kommentoimaan. Mukavaa syksyn alkua!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!