o
o

Mar 30, 2010

Testing, wrestling and testing

Eilen illalla oli pakko alkaa testailla tätä kuvan leveyden muuttamista ( hyvä aika kun koko bloggerkin reistaili...) Arrgghh, kun en ole mikään neropatti niin hermot hieman "säkenöivät". Kaikki mikä on valmiiksi säädettyä alkaa aina ärsyttämään minua, kuinka ollakkaan... No, nyt täytyy hieman tsempaamaan kuvien kanssa, tässä koossa kun kaikki mogat oikein korostuu.  Onneksi tämä itseni haastaminen on oikein lempparini. 

Ihana, Sammy Rosen Good morning Carl juliste saapui. Tilasin sen lastenhuoneeseen mutta ajatus keittiöön jättämisestä alkoi kummasti houkuttaa.


Yesterday evening I started to test how to change this these bigger pictures. I´m not good at computers so it was bit aaaarggghh...
Well, now it´s done and I have to focus more for pictures witch is also bit of challenge for me.  
Today Sammy Rose´s Good morning Carl poster arrived. I order it for kid´s room my maybe it´ll stays in the kitchen, will see.

11 comments:

 1. Minä taasen ihmettelin sitä, että kun niitä kuvia lisätessä kerta voi valita, onko kuva iso/keskikokoinen/pieni, niin miksi sen ison valitessa se rajaa osan kuvasta pois. Tai niin ainakin mulle kävi eilisen kuvan kanssa - ei se aina mene niin. Kokeilin kaventaakin kuvaa Photarissa ja lisäsin sen uudelleen, mutta sama juttu tapahtui.

  ReplyDelete
 2. Kiki: sun täytyy muokata tuolta `muokkaa HTLM koodia` osiosta. Koko palstan leveys muutuu ja kuten ehkä huomaat, kirjoitetun tekstinkin leveys on muuttunut.
  Ei pysty muuten laittamaan isoja kuvia.

  ReplyDelete
 3. I love bigger pictures and your home!

  ReplyDelete
 4. Hyvältä näyttää isompi koko. Minä ainakin huomasin kun vaihdoin isompiin kuviin, että erilaiset kuvat näyttää hyvältä isompana kuin pienempänä. Ainakin omasta mielestäni :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous30/3/10

  Mikä tuo ihana seinälamppu rappusten alla on? Älä sano, että uniikki kirpputorilöytö, tahdon ehdottomasti samanlaisen meidän eteiseen!

  T: säännöllinen anonyymi vierailija

  ReplyDelete
 6. Thank´s TIGER !

  Jutta: kiitos. Vähän oli säätöä tämän kanssa mutta eiköhän tämä tästä.

  Anonyymi: talon alkuperäinen 60-vuotta vanha lamppu. Taidetaan olla ainoita tässä taloyhtiössä jolla on nuo talella. Alakerrassa on Yki Nummen yksinkertaiset platfondit ja myös alkuperäiset. Pidän tästä asunnosta juuri sen takia että kaikkea vanhaa ei ole tuhottu.

  ReplyDelete
 7. Kiitos Minna vinkistä! Pitää harkita, haluanko vaihtaa leveämpään formaattiin.

  ReplyDelete
 8. isommat kuvat on kivat kyllä.
  toi juliste sopis kyllä keittiöön hyvin :)
  Ihanaa kun teillä on noita alkuperäisiä yksityiskohtia kotona! Voin kuvitella että suuri osa on tuhottu remonttien ja uudistusten yhteydessä :/

  ReplyDelete
 9. Lamppuun ihastuin minäkin. Ja portaanne, upeat!

  ReplyDelete
 10. mä oon jo pitkään kans haaveillut isommista kuvista. mut en onnistu. enkä tajuu noist koodeista midn:(
  Mut hyvältä näyttää! ja ihania juttui sulla kodissas. oon aina ihaillu tota sun valkoista kynttelikköä ja tietty portaita!

  ReplyDelete
 11. oi mahtavat on isot kuvat!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!