o
o

Apr 4, 2010

Pikkuherraa hemmotellaanPikku B täyttää vuoden vasta kuukauden kuluttua mutta famu toi lahjat nyt jo.  Äitikin ilahtui tästä lahjasta oikein paljon.  Tällä voi huristella kesällä pihallakin.

Käteni syyhyävät päästä parvekeen ja lumen peitossa vielä olevan pihan kimppuun. Sen takia oli pakko kurvata Plantageniin katselemaan. Mitään en ostanut mutta vieressä olevasta Kodin Ykkösestä hankin pikku B:lle oman Flexi Bath ammeen. Kalliimpi oli kuin perus pastellisävyiset mutta kun tilaa on vähän, kaikki mikä menee kasaan on iso plussa. No ei tuo ulkonäkökään huono ole. Pohjassa on tulppa josta vedet saa helposti pihalle. Tulppa myös näyttää jos vesi on liian kuumaa tai kylmää.


Little B turns one year next mont but my mother-in-low gave presents already. This pedal car was something that mother also liked (well loved).  It´s also a perfect outdoor toy. 
Yesterday I cleaned  balconies (we have two). I am waiting for to get them ready for spring. That´s why I headed to Plantagen yesterday. I didn´t buy a thing but from Kodin Ykkönen I found this handy Flexi Bath to baby B. I like it because it´s so handy and stylish. You can "fold" this like in this lower picture. 

22 comments:

 1. Tuo amme on saatava. Meillä on kylpyhuoneessa neliöitä runsaat 3.. Sis. wc toiminnot ja suihkun.

  ReplyDelete
 2. Hieno! Olen nähnyt tuolla mallilla vain puisia, tuota metallista voisi pitää ulkonakin, voisi kestää sadettakin jos sattuisi ulos unohtumaan. Mistä tuo on hankittu? Onnittelut yksivuotiaalle.

  ReplyDelete
 3. Killi: kätevä on. Suosittelin tätä aikoinani ystävälleni joka osti oitis. Nyt vasta sain itse hankittua.

  joska: anoppi asuu Belgiassa joten sieltä hankittu. Varmasti jostain nettikaupasta löytyy. Merkki on Baghera, googlaa sitä.

  ReplyDelete
 4. Anonymous4/4/10

  Hei,onko tuo se amme jota jokin nettikauppakin myy.Olen kuullut kehuttavan,lieköhän tämä siis se sama.Saanen kysyä paljonko maksoi? :)

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: sama on ja Kodin Ykkösestä 38€. Kallis ammeeksi mutta nyt voi ammeen ottaa maalle tms. mukaan kun menee pieneen ja käyttöikä meillä ainakin 5 v. asti. Meillä pieni kylppäri ja kolme kylpevää lasta.

  ReplyDelete
 6. mä ostin flexibathin nettikaupasta. löytyy googlettamalla. on kyllä kätevä!!! ihan loisto keksintö. ja 107senttinen nelivuotias äijäkin mahtuu istuksimaan ja köllimään ihan riittävän hyvin.

  ReplyDelete
 7. Onpa kätevä amme :) en olekaan ennen moista nähnyt ja meiltä on ammeaika auttamattomasti ohi, mutta on upeaa että tuollaisia kokoontaittuvia tehdään :). Olisi aivan ehdottomasti ollut myös meidän hankinta jos tuossa iässä olevia lapsukaisia olisi.

  ReplyDelete
 8. Tosi mielenkiintoinen amme! Kiitos vinkistä! Sopiiko tuo ihan pienillekin? Meillä on nimittäin vanna mielä hankkimatta vauvalle ja mietin, voisiko tuon ostaa heti vai pitääkö odottaa, että lapsi kasvaa hieman?

  ReplyDelete
 9. Hei, juuri samaa ammetta olen meille hommamassa. Läheisessä lastentarvikeliikkeessä sitä ei ollut, mutta pitääpä siis suunnata Kodin ykköseen. Kiitos tiedosta!

  ReplyDelete
 10. Oo mikä kulkuväline.

  Mutta FlexiBathistä. Mahtuuko teidän veijari siihen ja miten ihmeessä onnistuu? Meidän 9kk (80cm) pistää nykyään sellaiset sembalot pystyyn omassaan, ettei kyllä tiedetä kuinka kauan enää sillä pärjätään. Mutten täydellinen keksintö.

  ReplyDelete
 11. Uih mikä biili! Pesee T:n HelloKittyn ja Brion 6-0 :D no noi onkin niitä poikien juttuja ;D Kallis amme, mutta käytännöllinen. Ja onhan teillä tosiaan kylpijöitä enempi. Mikä tuota estää tulevaisuudessa käyttämästä johonkin säilytystarkoitukseen. Tavisammetta en kyl ehkä käyttäis. Ja magee letti!

  ReplyDelete
 12. Anonymous4/4/10

  Miten onkaan näppärä punkka (<--meillä kotona amme oli aina punkka, hassua.) Kiitos vinkistä. Laitoinkin ennen muuttoa sen vaaleansinisen virtahevon kokoisen punkan kirpparille ja meni onneksi ;)

  Upea tuo auto myös! Toiset on parempia lahjanostajia kuin toiset...

  ReplyDelete
 13. Kiki ja Hanni : amme on ihan perus amme vaikkakin menee kasaan. Sopii vauvalle ja isommalle. Ikäsuositus oli 0-4 v. Meidän 122cm pitkä kuusivuotias myös testasi ja mahtui vielä.

  Pikkuviisari: anoppini on kunnostautununut lähinnä halvan, huonon ja jättimäisen krääsän ostajana sen takia oli tosi suuri yllätys tämä lahja.

  Ruusuliisa: Kiitti. Amme on kyllä kallis mutta kuten sanoin sitä käytetään aika paljon. Isolla, keskimmäisellä ja pienellä.

  ReplyDelete
 14. Bagheran caarat on kyllä makeita.

  Mä olen miettinyt myös FlexiBathiä mutta kun siihen ei saa jalustaa. Tyylikkään näköinen se on, ja minusta hinta ei ole paha.

  ReplyDelete
 15. Oih, meil on tuo sama amme! Se on niin maailman kätevin ja tyylikkäin.
  Terkkuja poikaystävälle t. Varpu

  ReplyDelete
 16. Suki: kiiti ja muutto tsempit.

  ReplyDelete
 17. Eksyin onnellisesti blogiisi Varpusen kautta ja en voinut muuta kuin lukea tuntikausia kirjoituksiasi. Nyt kello on 0:29 ja on pakko ummistaa silmät, jotta selviän kunnialla huomisesta kahden vilkkaan tytön kanssa. Huomenna jatkan siitä mihin tänään jäin :) Kiitos upeasta blogista!

  ReplyDelete
 18. Neepuli: hiih kun kivaa. Heräsin juuri hoitamaan kolmea ylivilkasta "kääpiötäni" ja ihana aamutervehdys tuli sinulta :)

  ReplyDelete
 19. Kaikkea kivaa täällä! Ihania kuvia sulla. Jatkan tutustumista!

  ReplyDelete
 20. Aivan ihana auto!!! Mun anoppi onneksi kysyy aina lahjatoiveita joten saadaan mieluisia..

  Ja toi amme-- mä haluaisin kanssa ton, ei musta ole mitenkään kamalan kallis "erikoistuotteeksi". Meidän ahtaassa kylppärissä ei mahdu ammetta säilyttämään joten se on olkkarissa kaapin päällä.. Se on tollanen ompunvihreä läpikuultava, en suostunu ostaa pastelliväristä:) Tulevassa kämpässä tilaa olis enemmän mutta ois toi kyllä silti tyylikäs ja näppärä, ja kuulostaa tilavaltakin eli menis kauan..

  ReplyDelete
 21. Upean näköinen auto!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!