o
o

Apr 17, 2010

Makunsa kullakin


Pikku B tykkää sitruunasta, raakana. Välillä vähän tutistaan ja sit taas imeskellään lisää. Nam. Ei siihen voi muuta sanoa kun et -makuasioist ei voi kiistellä, kullakin on omansa.

Little B likes lemon, just straight. Sometimes he bit "shivers" and then sucking continues. Yammy. What can I say, we all have different taste and that´s something  we can´t argue about.

13 comments:

 1. Sama vika Rahikaisella :D kaikki alkoi kun putsasin T:n kieltä maitokarstasta silloin pienenä. Terkka kehotti käyttämään vedellä laimennettua sitruunanmehua. miniAkkahan tykästyi ja nyt alkaa möykkä heti kun näkee mun laittavan esim.salaattiin sitruunanmehua kastikkeeksi. Tosi Yammy! Joskus pomelotkin on niin kirpakoita, että itselläkin irvistyttää mut mini vetää vaan. Makunsa kullakin tosiaankin!

  ReplyDelete
 2. Voi toista! Ihanat ilmeet kuvissa:)

  ReplyDelete
 3. Näillä pienillä ei ole vielä makuaistit turtunu :)Välillä itsekkin ihmettelen mistä kaikesta tyttöni pitää.. Limettiä on meillä imeskelty ja ravintolassa eilen maisteli etikkaista munakoisoa...

  ReplyDelete
 4. sanna17/4/10

  Ihana! = ) Ja kiitos sun suositusten (tai olivat ns viimeinen niitti) meille ostettiin eilen Brion sit ja hyvällä menestyksellä on sitä jo testailtu.

  ReplyDelete
 5. Hurjat on makumieltymykset jätkällä;) Meillä on vaan tuota toista sukupuolta ja niille uppoaa KAIKKI makeat maut. Ja pienempi syö mun kanssa kilpaa tzatzikia. Mitä enemmän valkosipulia sen parempi. Ja parmesaania jyrsiään suoraan paketista.. -Tuittu-

  ReplyDelete
 6. Vai sitruunaa.. makunsta todellakin kullakin :)

  Minä tykkäsin lapsena yli kaiken raa´asta sipulista. Siinä missä pikkusisko halusi syödä omenaa, mie olin kinuamassa äidiltä saankö syödä sipulin..

  Tykkään lukea sinun blogia, sisustustyylisi kolahtaa ja toisaalta lapsiperheen elämästäkin on mukava lukea, vaikka itse lapseton olenkin.

  ReplyDelete
 7. RL: söin raskaana olessani paljon happamia hedelmiä olen miettinyt johtuuko herran mieltymykset siitä. Lapset kyllä pitävät välillä tosi kummista jutuista.

  Kiki: :)

  Cat´s Meow: minusta on ihana kun lapset maistelevat ennakkoluulottomasti uusia makuja

  sanna: Tämä Brio on tosi hyvä

  Tuittu: toinen pikamme on myös ihan hulluna voimakkaisiin juustoihin


  Louna: Tosi Kiva kuulla.

  ReplyDelete
 8. OIjjoi :D Itellä tuli syötyö sitruuna päivässä ku esikoista ootin...

  ReplyDelete
 9. meillä kans lapset syö raakaa sitruunaa. Tyttö söi pienenä myös rakaa sipulia kuin omenaa;)

  ReplyDelete
 10. hihhii, sain päivän ensimmäiset naurut - niin mainioita ilmeitä! :-)

  ReplyDelete
 11. ihania kuvia sinulla.. :)

  ReplyDelete
 12. Ihan mahtava!!! :D

  ReplyDelete
 13. Hui, itsellä tulee väristyksiä kun mietin, miltä tuo maistuu. Saas nähdä säilyykö tämä mieltymys!

  Ihana äijä! =)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!