o
o

May 8, 2010

Lepakko lensi länteenEn tiedä onko se tämä pohjolan pimeä talvi vai mikä, mutta olen ihan lamppu ja valo hullu. Tiukat talousbudjettini romahtavat aina lamppujen alla. Höh, kun hölmöä mutta ei voi mitään. Onneksi löysin tuon Ikean lempparilamppuni löytölaarista 35€:lla. Enkä maksanut Bumlingenista todellaakaan sitä 485€:a mitä uudesta pyydetään. Huh, huh. 
Menin kerran huutokauppaan vain tuon Bumlingen lampun takia. Istuin siellä hyvissä ajoin Bruno sylissäni. Jotain tapahtui, tutti tippui, maissinaksuja piti kaivella laukusta tms. mutta lamppu huutettiin huomaamattani, siinä noin 20 sekunnin aikana.  Istuin 1 1/2 tuntia huutokaupassa odottaen, kiemurteva vauva sylissäni ja ihan turhaan. Arvaatkaa ottiko päähän. Addiktioiden takiahan tekee vaikka mitä...
Tuolit on sitten toinen heikkous (olen jo varmaan kertonut sen muutaman kerran...) Suurin osa kirppikseltä mutta muutama uusikin löytyy kuten tuo lepakko joka lensi kotiimme tänään. Kiitos vinkistä Pauline. Kodin Ykkösestä  löytyi 125€. Käytin vielä muutamat plussasetelini ja hintaa jäi reilu satanen. Pidän siitä, se on vanha klassikko joka on ollut lapsuuden kodissanikin, lapseni tosin jo rakastavat sitä.

Maybe it´s the long dark winter or something, but I am crazy  about light and lamps.
My tight "household" budget goes always down when I see a nice lamp.
Luckily all are not so expensive one like this Ikea favorite of mine, which I found from  the sale corner just 35€. Our kitchen Bumlingen was more, but not  485€ like in the shop. I once went to auction to buy this. I had little Bruno with me and he started to cry or lost his pacifier or something and I missed this lamp. I sat there one and half hour and waited before I realized that it was gone in that 20 seconds when I wasn´t watching.
My other weakness is chairs. Most of them are from flea markets. Few are new, like this black butterfly (or bat) chair  witch a bought today. I like it, but kids already love it.
    

9 comments:

 1. teillä on tuo ihana lehti/puu laatikko josta oon haaveillu...niin ja aika paljon muutakin;) tein muuten tänään sitruunakakkua. oli hyvää! saatiin palohälytinkin soimaan ku eilinen mutakakku oli jättänyt peltiin rasvaisen pinnan ja pelti oli uunissa kun uuni oli lämpiämässä...peruskokkausta siis:)

  ReplyDelete
 2. Onnea lepakon löytämisen johdosta! Aah, tuo Bumlingen on kyllä ihan mahtava, mullekin sellainen, kiitos!

  ReplyDelete
 3. Sulla on kuules Minna samat heikkouden kohteet kun mullakin eli lamput ja toolit. mä kantasin meille vaikka mihkä nurkkaan mitä erilaisempia retrotuoleja, mutta ukkeli uhkaa heittää ne entisetkin hemmettiin, mä pidän niistä taasen lujaa kiinni.
  se tykkää niin paljon enempi minimalistisemmasta tyylistä kun minä.
  mulla vois ihan vaan lojua joku tooli jossain sen enempää käyttötarkoitusta ja tätä taas mun miäs ei voi käsittää :) Voi niitä äijiä.

  Mä olen ihastunut myös tuohon Ikean valaisimeen. Valaisimetkin alkaa olemaan jo melkein kasassa taloa varten, mutta kyllä isoon taloon kai aina pari ylimäärästä jalkavalaisinta mahtuu :) Sairasen Kotilo muuten pitäs laittaa tilaukseen, sinisenä haluan sen.

  On teillä vaan kivannäköistä ja mukavaa kun löysit Lepakon, harmi että huutokaupan lamppu meni ohi suun. Tiiätkö yhtään millä hintaa se meni ohi?

  Mukavaa lauantai-iltaa!

  ReplyDelete
 4. Ensinnäkin Minna..sanon ihan hyvällä -ajatellen linjojani-onneks me ei asuta saman katon alla :D painaisin varmaan 150kg sun kokkailujen kanssa..Sitruunatorttu on jotain aivan uskomattoman hyvää. Mutakakkua en uskalla ainakaan viikkoon tehdä :D
  Ja onnea Lepakosta- yritin huutaa sulle huutonetissä lastenkokoisen lepakon runkoa - uskoen sun tekevän siihen loistopäällisen. F näyttää olevan sen verran pitkäkinttuinen neito, et olis ollu poikien käyttöön sitten parempi. Mut meni sivusuun niukinnaukin valitettavasti :( Ja jos se ei olis sulle kelvannut niin olisin säätänyt jotain itse.
  Ihanaa äitienpäivää <3

  ReplyDelete
 5. Pisasarapilvi:kiitos. Tuo on kätevä. Talvella halot ja kesällä lehdet. Ostin pintaviallisena Vepsäläisen tarjouksesta.

  RUMBO: En tiedä, parempi niin :)

  J: kIITOS. joo Bumlingen on hauska sellainen oikein peruslamppu.

  Ruusuliisa: Voi sun kanssas olet kyllä kultainen, en ole edes kuullut tuollaisesta minilepakosta.
  Kakku on hyvää, näyttää vaatimattomalta mutta maku on toista.

  ReplyDelete
 6. Onneksi olkoon, voitit arvonnassani. :)

  ReplyDelete
 7. I love the butterfly chair, if I ever see one on sale, I'm grabbing it!

  ReplyDelete
 8. moi....OIKEESTIKKO tuo bumlingen maksaa noin paljon???? mä ostin just tollasen oikeesti wanhan vihreenä ittelleni äitienpäivälahjaksi (60cm halkaisia)vajaalla satasella ja luulin et se on paljon:O
  en sitte tehny vissiin huonoja kauppoja...tosin ei oo vielä saapunu niin tiedä siitä sitte vielä.

  ReplyDelete
 9. Hienoa että vinkistä oli apua ja lepakkotuoli löysi kotiin. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!