o
o

May 28, 2010

Less is moreHaluan karsia, vähän kaikkea. Tuntuu että kaapit on täynnä turhaa tavaraa.  Omat "kaapit" ja kodin. 
Ensimmäiseksi haluan karsia pikku B:tä ja minua kiusaavan flunssan pois. Sitten kangaspinot jotka odottavat ompelijaansa sekä kaikki muut asiat jotka odottavat, mutta minulla ei ole aikaa niille. 
Rakastan tilan tunnetta ja sitä ei synny jos tavaraa on paljon. Sisustusta olen yhtinyt jo yksinkertaistaa ja kaappeja hieman tyhjätä. Turhia huonekalujakin piti karsia. Alakerrasta tuli ns. riisuttu tv-huone, kaikki turha pois. Voi kun tuon tv:n vielä saisi pois...


I would like to get rid of everything unnecessary stuff. Well, first from this flue witch is teasing me and little B. 
I have period "less is more" and it means I´d like to get rid of everything unnecessary stuff. First from my own "closets" meaning all those things what I should do, but don´t have time. Then all home closets plus furniture witch we don´t need. I love the feeling of space and our house is not huge. 
Our downstairs tv-room is now very simple, there is nothing extra but the tv. If I could decide that would also go...

19 comments:

 1. Ihanan väljää. Kesälomalla on toivottavasti aikaa tavaran karsimiseen täälläkin. Kun vain raaskii jostain luopua...

  ReplyDelete
 2. Allekirjoitan tämän ihan ehdottomasti. Kun talossa on monta ihmistä, kaikki viihtyvät paljon paremmin, jos tavarat karsitaan minimiin. Ja lopuilla tavaroilla pitää olla paikka! Inhoan kertyviä läjiä ja kasoja. Ne syövät energiaa!

  Tosi kivalta teillä näyttää! Tule meillekin karsimaan!

  ReplyDelete
 3. Happikin kulkee paremmin, kun tavaraa pikkasen karsii. Tuntuu, että aina on varaa luopua jostain... Mistä näitä turhakkeita oikein tulee? :) Allekirjoitan ajatuksesi täysin.

  ReplyDelete
 4. I know what you mean. We moved last year to a big house in need of a lot of renovation work. We are doing it ourselves, with 3 kids, jobs...a bit of a nightmare. Anyway, most of our stuff is still in boxes and to be honest, I'm quite happy without it - I'd like to just get rid of it all. Less is more, definitely, I think that comes with age, don't you?

  ReplyDelete
 5. Huikean kaunista ja tyylikästä! Itsekin haaveilen tuollaisesta tilantunnusta, mutta toistaiseksi on vielä liikaa tavaraa ja välttämättömiä huonekaluja. Tai liian pieni tila:/

  ReplyDelete
 6. mä teen tota samaa tasaisin väliajoin. viimeksi tänään mä vein leluja fidanlaatikkoon ja alkuviikosta roudattiin vintiltä vanhat patjat ym. kierrätykseen.
  Nyt kun on vihdoin saanut kierroksen tehtyä, eli käytyä kaikki kaapit läpi, niin tuntuu että pakko aloittaa taas alusta. Ekalla kerralla kun ei aina viitsi luopua ihan kaikesta, vaan laittaa jotain kaappin että jos vaikka tarvii. Sit jos eii oo vuoteen tarvinnu ni kiertoon.

  ReplyDelete
 7. Ihanan näköstä!! Mulla on kans jonkin sortin karsimisvimma päällä, kun vaan ehtis totauttaa sitä;)

  ReplyDelete
 8. Mä suunnittelen kirjavan tapetin poistoa ja senkin seinän maalaamista harmaaksi... Tai vois se olla valkonenkin ehkä. Myyn vielä lisää kamaa pois.. 56 neliössä ei tosiaan voi olla paljoa tavaraa jos haluaa edes vähän ilmavuutta ja tilan tuntua!
  Teillä on kyllä kaunista ja selkeää. Mutta ymmärrän tunteen - vähässäkin tavarassa on aina puolet liikaa ;) Ja kaapeista löytyy ain asellaista mitä ei koskaan käytä mutta jostain syystä ei ole voinut luopua.

  ReplyDelete
 9. kivan näköistä teillä. mä oon sellainen kaman säästelijä. vaikka näyttäisi, että meillä on siistiä ja vähän tavaraa, älkää avatko kaappeja tai käykö varastossa..... mitään vaan ei raaski heittää pois! :)

  ReplyDelete
 10. i just love your home. I want you to refresh our appartement haha. And I know the tv-problem. I hate this thing. that's why I hide it in a cupboard :)

  ReplyDelete
 11. Mulla on kans tavara-ahdistus päällä... Näistä ilmavista kuvistasi sain lopullisen inspiksen tehdä asialle jotakin!

  ReplyDelete
 12. Nonna: joo tuo "syövät energiaa" on totta: ja etenkin tavaroiden paikoilleen laittaminen ym.

  Nalle: Tavarasta luopuminen tekee hyvää !

  Salla: samat

  Kickan and Konkers: wau, when we moved we had only two kids and I was home, byt the renovation was still hard. When I was young I had really little stuff. Now with three kids we have way too much. I love the idea that own just what you need. Not, what you MAY need.

  Kiki: Kiitos ja ihanaa vauva arkea sinulle :)

  Pisarapilvi: olen tehnyt tätä koko kevään. Käy kaappeja läpi ja poistan sen mitä emme tarvi.

  Johanna K. sit kun on aikaa ja energiaa. Tää on sellast hommaa mitä pitää tehdä sit kun jaksaa.

  Cat´s Meow: Meillä on myös näitä joista ei voi luopua tunne tms. siteen takia. Onneks on kellarikomero.

  TeaOrvokki: En mäkään raaski mitään pois heittää. Myyn kirppiksellä, lahjoitan päiväkotiin tai Emmaukseen.


  Stine: thank´s. Cupboard would be perfect :)

  Jenni: Hyvä, hienoa jos blogini inspiroi !

  ReplyDelete
 13. Teillä näyttää tosi hyvältä :).
  Minäkin tahtoisin tv:n meiltä pois.

  ReplyDelete
 14. Tv aiheuttaa miussakin ärtymystä.. Valtava rötjäke olkkarin nurkassa. Paitsi tällä hetkellä enemmän tilan harmonisuuteen (tai no epä-harmoniaan) vaikuttaa miun kauhea ompelupöytä-kangaskasa-hirvitys.

  ReplyDelete
 15. karsi nuo silmät seiniltä tänne! olen ihastellut niitä pitkään. klassikko! pakko ehkä itsekin hommata jossain vaiheessa.

  ReplyDelete
 16. Esba: mä en voi, se on mun äidillinen katse seinällä.

  ReplyDelete
 17. no ei herranjestas sitten tietenkään :)

  ReplyDelete
 18. Less is more! Your house looks lovely, so inspiring! Maybe you should hop a plane and come help me get rid of a few things.
  Great job Minna!

  ReplyDelete
 19. Anonymous31/5/10

  Tosi kaunista ja avaran oloista! Ihailen noita viherkasveja kaiken kukkuraksi.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!