o
o

May 26, 2010

Maalaten ja viilaten

Vanha Palaset hylly löytyi kirppikseltä. Väri ei ollut niin hieno kun (ylivalottuneessa) kuvassa. Oikeasti oli tummempi ja laikukas. Valkoista spraymaalia pintaan ja hylly on kuin uusi. Nyt on vain ongelma, mihin laitan sen ja mitä siihen ? Vaihtoehtoja on niin monta. Hmm, sisustuskriisejä... 

I bought this old Palaset shelf (designed Risto-Matti Ratia ) from flea market. It wasn´t so nice looking as in the picture. Color was darker and dirty. 
I spray painted  white and now it looks like new. Now I just have to decide were to install it and what to put inside it. Hhmm, decoration crises...

14 comments:

 1. Oikein hyvä tuli. Olen yrittänyt metsästää vanhoja Palasia, mutta eipä oikein löydy.

  Omaa silmää miellyttää esillelaitossa Pezit.

  ReplyDelete
 2. Hiano! Pez-tyypit näyttää kivalta siinä.

  ReplyDelete
 3. Pezit on aika muikeat siinä! Mäkin spraymaalailin eilen ja tänään...näitä kotiäitien perus ajan tappoja:)

  ReplyDelete
 4. What a nice shelf and your blog is awesome. I just love how you manage to make your home (and very cute kids) stylish on a low budget! Hilja.

  ReplyDelete
 5. Rumbo: Pezin taitaa tulla siihen :)

  Pisarapilvi: mitäs nyt tehdään ? on ommeltu ja spray maalattu. Mä varmaan mööbleeraan seuraavaksi. Sataa ja ei jaksa ulkoilla sateessa. Touhu jatkuu...

  Via Gluck: Thank´s

  ReplyDelete
 6. Hieno tuli! Jospa sadepäivinä vaihtaisit hyllyn sisuksia vaikka joka aamu fiiliksen mukaan! =)

  ReplyDelete
 7. Äkkiseltään ihan cd-hyllyn oloinen - ja onhan nuo pezitkin tosi symppiksiä. Mitä spraymaalia käytät kun noin hienoa jälkeä tulee? Keksisin heti noin 100 artikkelia täältä kotoa maalattavaksi :-).

  ReplyDelete
 8. Pia: lasten cd:t saattavat päätyä siihen :) Claes Ohlsonin maaleja, hyviä on.

  ReplyDelete
 9. pidät siinä vaihtuvaa näyttelyä :D

  ReplyDelete
 10. Anonymous27/5/10

  HIeno löytö ja tämä on taas niitä tavaroita, jonka voisi laittaa minne vaan ja laittaa siihen mitä vaan. Eteiseen, makkariin, lapsille, keittiöön...
  Mulla on syreeninliila (ihan kiva sävy, kirpparilta) miniatyyrilokerikko jonka maalaamista olen miettinyt jo pitkään. Liila on jotenkin kiva, mutta valkoinen ois niin ajaton ja sisältö näyttäisi hienolta valkoista vasten... ja mitä pikkusälää siihen laittaisi?! Samoja kriisejä :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous3/11/12

  Hei! Löysin tämän postauksen sattumalta ja mulla on toi sama lokerikko maalattavana, oon vaan miettiny että missä asennossa sen sprayjais ettei valuis mistään? :D Täytyykö sitä hioa ensin? Ei oo tullu paljon maalailtua :)
  -Tiina

  ReplyDelete
 12. Tiina: en hionut, tämä on muovia. Ohuesti vain monta kerrosta spraymaalia. Pystyasennossa maalasin, kieritin vain maalauskertojen välillä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!