o
o

May 14, 2010

Parvekekausi korkattuTänään on leikelty meriheinämattoa. Päätin että se on nyt trendikästä ja muovi ei. En uskaltanut kattaa koko patiota matolla, vaikka kovasti haluaisin. Veikkaan että osa tuostakin homehtuu jos unohtuu sateeseen. 
Mikään muu ei ole takapihalla uutta. Pihaan ja partsiin saa helposti uppoamaan pikku omaisuuden mutta onneksi ei ole mitään upotettavaa joten kaivelen autotallista tavaroita. Matolla on nyt kiva leikkiä ja jalkojen alla se on tosi mukava. Peittää myös sopivasti kulahtaneet lankut.
Tänään oli myös puistokauden viralliset avajaiset ja nyt naama punottaa auringosta.

Löysin aika mielenkiintoisen listan Olivia-lehden sivuilta. Kiitos vaan sinne ! Olivia on yksi suosikki lehdistäni.
Blogini on kyllä aika kaukana muotiblogeista.  Onkohan lapsiperhe arki trendikästä nykyään, ehkä.

                           


Today was a official balcony, backyard and park opening day. 
I finally got our backyard ready. I bought two sea hay rugs and cut them into suitable pieces. That´s the only new thing, rest is old stuff from garage. I´m afraid of that these hey rugs will get moulded after rain. Will see. If not, I will carpet this hole patio with these.


I found an interesting list from Olivia magazine´s websites. Thank´s 

7 comments:

 1. Hei, tuo riipputuoli on mainio, haaveilen samanlaisesta omalle parvekkeelle. Mistähän moisia mahtaa saada ja mitä kustantaa?

  Ja onko siinä oikeasti mukava istua, vai näyttääkö vain siltä? :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos kipinästä saada oma parveke kuntoon! Tack så mycket. Näytti niin viihtyisältä. Toivotaan, että kesä olis huippuaurinkoinen ja lämmin!

  ReplyDelete
 3. Ollapa oma pikku piha :) Yritän iloita pikkupikku parvekkeesta sen sijaan. Siellä ei ole kyllä vielä mitään muuta kuin kaksi tuolia. Pitäisi laittaa vähän kukkia.
  Ihanalta näyttää teillä, niinkuin aina!!!!!!

  ReplyDelete
 4. HK : mieheni osti sen viime kesänä Stokkalta. Nyt niiitä saa mustanakin ja minusta se on kantistarjouksessa 29.90€ eli ei paha. Norm. hinta 39.90€. Siinä on ihana istua ja lapset rakastavat myös sitä.

  ReplyDelete
 5. Oi kiitos Minna! Tuohan on suorastaan naurettavan halpa, kun googlaamalla löysin vain lähemmäs satasen maksavia. Varmasti ovat laadukkaita jne., mutta jos tuo halvempikin on käytössä hyväksi havaittu niin minulla on huomenna Stockan reissu edessä. Mies vaan jupisee nyt tuolla että miten sen saa sitten parvekkeen kattoon kiinnitettyä, mutta kyllähän se jotenkin on saatava... :)

  ReplyDelete
 6. I like the riipputuoli, too. :) And that looks like Kallvik beach? It's my favorite in Helsinki!

  ReplyDelete
 7. Isa: Thank´s, this is not Kallvik, it´s Lauttasaari, called Casino ranta, cool name... If you ever come to Lauttasaari, this is the best place with kids.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!