o
o

Jul 26, 2010

For chocoholics


Ruotsalaisen Therese Sennerholtin pikku taulut ovat mainioita. Ainakin ekan kuvan teksti "things are getting worse please send more chocolate" toimii. Alakuvassa oleva Ikean PS-kaappi on myös hieno. Loistava lasten pikkutavaroille tai vaikka hatuille ja lapasille. Maalaisin ehkä laatikot erivärisiksi.

I like these There Sennerholt´s small, graphic pictures. Especially the first one " things are getting worse please send more chocolate" hits me . In the lower picture i spotted the Ikea´s PS-drawer witch is also nice. I would store there all kids beanies, caps, cloves, etc.
I might paint those drawers with different colors.

9 comments:

 1. juu, komppaan, nuo ovat hienoja, ps-kaappeineen päivineen. jollakin passelilla lausahduksella varustetut kuvat piristävät kummasti päivää. ja niitä on mukava vaihdella muudin mukaan. :-)

  ReplyDelete
 2. Voi että! En yleensä halua kopioida jonkun toisen huimaa ideaa mutta tuossa suklaatekstitaulussa minun on ehkä pakko tehdä poikkeus. Tuo olisi täydellinen meidän keittiöömme! Ja osuva itse lausekin!

  ReplyDelete
 3. Anonymous26/7/10

  Tykkään! Ja hamstraan julisteita Tukholmasta heti ensi viikolla.

  ReplyDelete
 4. bujaka!

  olen ostanut vuonna 2002 amsterdamista postikortin jossa luki tuo suklaa-juttu ja edelleen se naurattaa! kortti oli tumman sininen ja teksti oli kiiltävällä ruskealla kirjoitettu. tuo mustavalkone on siis aika paljon hienompi! :)

  ReplyDelete
 5. Juuri käytiin Ikeassa pitkästä aikaa ja ihastelin tuota kaappia. Mietin myös tuota maalia, ehkä vetimiäkin..ehkä. Mikä sun idea ois maalille? Eri värejä vai yhdellä samalla? Maalaisitko koko kaapin?
  Ois kiva kuulla sun mielipide. Ja kiitos blogistasi. Tykkään todella tyylistäsi! Ja hienoja ompeluksia teet, kerro, jos jonakin päivänä sulta voit teettää jotakin!

  -Leena

  ReplyDelete
 6. Juuri käytiin Ikeassa pitkästä aikaa ja ihastelin tuota kaappia. Mietin myös tuota maalia, ehkä vetimiäkin..ehkä. Mikä sun idea ois maalille? Eri värejä vai yhdellä samalla? Maalaisitko koko kaapin?
  Ois kiva kuulla sun mielipide. Ja kiitos blogistasi. Tykkään todella tyylistäsi! Ja hienoja ompeluksia teet, kerro, jos jonakin päivänä sulta voit teettää jotakin!

  -Leena

  ReplyDelete
 7. Anonymous27/7/10

  On ollut mielessä laittaa joku sopiva lausahdus seinälle. Kait sen pitää olla englanniksi. Miksi? Se vaan pitää :) Apina on ihana muidenkin kodeissa katseltuna. Tilasin sen Frapp:ista, kun hinta oli vielä alhaalla, mutta nyt näyttää pompanneen ylöspäin. Tuo apinaparka ilman jalkaa...

  ReplyDelete
 8. Hits me too! Like it a lot:)

  ReplyDelete
 9. Leena: ehkä liukuvasti valkoisesta mustaan, niin että eka on valkoinen ja vika musta. Välissä menisi harmaan sävyt. Vetimet vaihtaisin puisiksi ja maalaisin salamalla maalilla. Ja kiitos, kyllä kerron jos alan tehdä työkseni niitä :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!