o
o

Aug 19, 2010

Keittiö fiilistelyä - Inspiring kitchen picturesMuutama fiiliskuva koskien keittiötä.

Some inspiring kitchen pictures.

Picture from: First from Emma´s Design blog, second via Ruusuliisa´s blog from here.

10 comments:

 1. I love the Galley kitchen by Anna Irinarchos! It's my dream kitchen.

  ReplyDelete
 2. Ihana toi valon määrä. Sitä pystyy hengittämään tästä kuvastakin. Isot ikkunat keittiössä; siitä tykkään. Ja valkoinen niin puhdas.

  ReplyDelete
 3. Mä fiilistelin tota samaa köökkiä, noi kaapit ois ollut ihan sika makeet, mutta rakastan musta-vihreä-akaasiaköksääni.

  ReplyDelete
 4. ihania keittiöitä. tuulee tällaiset inspiraatiokuvat kuin tilaukseen. Itse oon ajatellut meille valkoista keittiötä. vetimetön ja musta,harmaa tai marmori taso sekä yläkaapiton kuten edellinen. Lattiaksi betonia ja seinät valkoisiksi. oikeastaan A merry mishap postasi vähän aikaa sitten melkein just sellaisen keittiön. Meillä ongelmia tuottaa vaan 82cm korkeudella oleva ikkuna...harmi että aina ei voi saada kaikkee mitä haluaa;)

  ReplyDelete
 5. Tuo ylimmäinen on aika herkku! Meillekin tulee täs joskus pienimuotoinen keittiöremppa kun/jos vaihdetaan liesi uuteen. Et laita vain lisää inspiraatiokuvia! :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous20/8/10

  Kauniita kuvia. Meillä on valkoinen kööki tasoja myöten, mutta vetimet on kromiset. Olisin halunnut vetimettömän, mutta ei ollut sopivaa vaihtoehtoa meidän keittiöfirmalla. Kaikissa olisi ollut joku alumiinilista vedinuraa vahvistassa ja siinä kiireessä sitten otettiin nuo krominupit. Nyt tosin ottaisin mustan viilupintaisen ilman vetimiä ilman yläkaappeja. Se olisi tähän niin nappi, mutta pupu meni silloin päätöksen hetkellä pöksyyn ja otin varman. Sudin siitä hyvästä takan mustaksi ettei leivinuunin (ruma) luukku erottuisi ja päällystän sohvan harmaaksi, ettei kaikki olisi mustaa. Kivat suunnitelmat sulla! Puhdasta ja kaunista.

  ReplyDelete
 7. Yes, I posted the first one a while ago too. it's stunning!

  ReplyDelete
 8. Oisin utelias tietämään miksi vaihdatte keittiönne? :D
  Makee toi ylin! Jos mä joskus saan tehdä keittiörempan niin luulen et teetän puusepällä vanerista ovet kaappeihin ja laatikoihin (vetimien paikalle aukot vaan), ja ylös avohyllyjä eikä kaappeja.

  ReplyDelete
 9. Ok, luinkin edellsien postauksen kommenteista jo vastauksen kysymykseeni :) Meilläkin on vaan 2 lokeron pakastin ja se on tosi tyhmää. Plus irvistelevää lastulevyä ja repsottavia ovia ja rumaa kaakelia- huoh. Kuitenkin ollaan lähdössä tästä asunnosta epämääräisen ajan kuluttua ja putkiremppa tulossa taloon joten en ole sitten vaatinut saada tehdä remppaa ;) Meillä nyt vaan sit on vähän nuhjuista hehe.

  ReplyDelete
 10. WeekdayC : Teetä puusepällä, sitten voit madaltaa ikkunan kohdalta, tehdä siihen laskutason. Kalliimpaa kun Ikea mutta halvempaa kun keittiöfirmoilla. Marmori on tosi huokoinen työtasona eli sitä pitää varoa. Mietin sitä välitilaan yhdessä vaiheessa. Bauhausilla on hienoa Carrera marmori levyä ja kaakelia tosi edullisesti. Tulis sellainen ruotsalainen funkkis keittiö.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!