o
o

Aug 18, 2010

Keittiötä kaupan / For sale

Eli tämä pistetään pakettiin. Onko kiinnostuneita ? 
Keittiökaapit ovat kotimaisen Nixi-keittiön ( Sani malli) ja koneet AEG:n (kiertoilmauuni, keraaminen taso ja integroitu 40cm tiskikone) + valkoinen ulosvedettävä liesituuletin. Tasot (2kpl) ovat laminaattia. Teräs tiskialtaassa (173cm leveä) on integroitu lavuaari. Keittiö on noin 5 vuotta vanha mutta erittäin siisti ja koneet toimivat moitteettomasti.  
Jos ei ykköskeittiöksi niin mökille tai niille onnekkaille joilla on kakkosasunto. 

Kiinnostuneet voivat tulla katsomaan. Ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Purku tapahtuu viikolla 37.
Hinta: 1500€  (Ostokuitit, ohjekirjat ym. ovat tallella)
aquariusblog@gmail.com

Sorry, this is only for finnish readers :) I´m selling our old kitchen.

16 comments:

 1. Meillä sama edessä, mutta meidän keittiö joutaa vaan toisenlaiseen kierrätykseen. Kylppäriä ei vielä laiteta vaan vasta putkarin yhteydessä. Jännittää nähdä millaiset on teidän uudet keittiö suunnitelmat:)

  ReplyDelete
 2. Miten noin kauniin keittion raskit myyda?

  ReplyDelete
 3. I am sure this makes sense to your Finish readers, but it doesn't to this American one. How do you sell just an "old kictchen"?

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Meille piti tulla 3-5 vuoden kuluessa putkiremppa kun muutimme mutta nyt arvio on 5-10 v. Teemme keittiörempan niin että kalusteet voi helposti siirtää. Talvella teemme kylppärin putkiin asti. Uusi taloyhtiölakin kun helpottaa tuon tekemistä. Lainat ko. touhuun on jo ollut ajat sitten, aikaa ja energiaa vai ei.

  Elli: joo ei tämä ole pahin mahdollinen missään nimessä. Me tarvitsemme kuitenkin ison tiskikoneen ja jääkaapin. Myös kaapit on suunniteltu aika huonosti, siis järjestys. Lisäksi haluamme kaasun, laitamme paljon ruokaa. Ruskeat kaakelit ja lattian haluamme myös vaihtaa. Ja muutakin on, makuasioita...

  Cate: Sorry, we are renovating.

  ReplyDelete
 6. Jännää nähdä miltä teidän uus keittiö tuleekaan näyttämään. Keittiöö emme nyt kuitenkaan tarvitse, olen viikon kokkaillut upouudella köksällä ;)

  ReplyDelete
 7. I actually love it, too bad I'm all the way over here!

  ReplyDelete
 8. Tiina19/8/10

  Nyt täytyy kyllä sanoa, etten ymmärrä miksi remppaat tämän näköisen keittiön. :O Tiedän hirveitä/huonokuntoisia keittiöitä, joiden remppa on oikeasti aiheen, mutta tämähän on hieno ja uusi. Sori, oli vaan pakko ihmetellä. (köyhänä tyydyn mm. rumaan, joskin uudehkoon kylppäriin, huoh...) Jokatapauksessa, jaksamista remppaan ja toivottavasti näille kalusteille löytyy ostaja(t)! :)

  ReplyDelete
 9. Onpa ihana keittiö! Mutta vaikka se miellyttääkin minun silmää ja näyttää tosi hyvältä makuuni, niin tiedän tilanteen, ettei se olekaan itsellä niin toimiva ja ihana kuin miltä se muista näyttää :).

  Me muutettiin viime elokuussa tähän asumaan ja vasta muutama vuosi sitten tähän on tehty keittiöremppa. En pidä keittiömme kerman värisistä kaapinovista, enkä kirsikan värisistä tasoista ja seinälevyistä, mutta mies pitää.
  Itse tahtoisin modernimman ja selkeämmän näköistä, varmaan aika samoilla linjoilla teidän tulevan kanssa?
  ja väreinä tahtoisin vitivalkoiset ovet, mustat kivitasot, ehkä hitusen harmaata... :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous19/8/10

  Äkkiseltään voisikin ajatella että miksi! Mutta perheellisenä ihmettelen enemmänkin sitä, miten olette isolla porukalla pärjänneet pikkutiskarilla ja jk/pk-yhdistelmällä. :) Käytännöllisyys on äärimmäisen tärkeää, pelkkien ulkonäköseikkojen vuoksi tuskin olisitte hommaan ryhtyneet. Remppailoa!

  ReplyDelete
 11. Anonyymi: osuit naulan kantaan. Meitä on viisi ja emme elä eineksillä. Tämä rempataan vain ja ainoastaan toimivammaksi, ei ulkonäköseikkojen vuoksi.

  ReplyDelete
 12. Hihii, nyt mä haluan ainakin kuulla heti uudet suunnitelmat.;) On vaan niin kiva seurata toisten remontteja, ja varmasti uudesta tulee paaaljon käytännöllisempi. Toihan on vähän kun jonkun sinkun keittiö, eikä mikään perhekeittiö. Remppailoa!

  ReplyDelete
 13. Anonymous19/8/10

  Heh, ensin ajattelin että onpas tuhlausta, noin hyvän näköinen keittiö! Mutta öö, teimme itse saman jutun kolmisen vuotta sitten, eli huuto.net:tiin rakennusliikkeen jäljiltä 4 vuotta vanha keittiö ja uusi tilalle. Mm. todella huonosti suunniteltu ja toimimaton, ärsytti joka päivä. Eikä oikein mitenkään saanut muokattua pienillä muutoksilla (ja oli siinä vähän ulkonäkö juttukin). Ja eikä ole kaduttanut :)
  terv ingrid

  ReplyDelete
 14. Ingrid: tätä on mietitty kauan. Kun ostimme asunnon ajattelimme että on tuhlausta rempata uusi keittiö. Nyt se tehdään ja saadaan toimivampi.

  ReplyDelete
 15. Anonymous20/8/10

  Hei,
  Millainen keittiö teille on tulossa? Mistä ajattelitte ottaa?
  Minun pitäisi myös alkaa päättää mistä otamme. Aloittaa kierros keittiövalmistajilta... huooohhkh.

  Mistä materiaalista toi lattia on? Näyttää hyvältä!! Miksi ihmeessä sen vaihdatte, mihin materiaaliin?

  Kiitos taas kivalta blogista (olen ennenkin kiitellyt,mutta kiitosta ei ole koskaan liikaa).

  -eini-

  ReplyDelete
 16. Anonymous20/8/10

  Vesi kielellä odotan mitä olet uudeksi keittiöksi suunnitelut. Ethän pidä meitä jännityksessä liian kauan! Ja kyllä lapsiperheen keittiön toimivuus on kaikkein tärkeintä, vaikka kyllä sitä arkenakin mielummin kauneutta katselee. Me asutaan ulkomailla vuokralla ja saamari, että ottaa pannuun se ihminen, joka tuon meidän uuden ja näyttävän keittiön on suunnitellut. Ei ilmeisesti tullut ajatelleeksi, että yli sadan neliön asuntoon muuttaisi joku muu kuin ulkona syövä sinkku.

  Remppailoa ja -onnea!

  t. Veera

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!