o
o

Aug 15, 2010

Maalaten ja viilaten - Painters day

Olen ollut maalikaupoilla. Rautakaupat ovat muuten ihania paikkoja, parempia kuin kenkäkaupat. Satasella saa vaikka mitä, 12 litraa maalia ja muuta kivaa. Samalla summalla 
ei kenkäkaupasta saa kun pahan mielen.
Vanhat lastenhuoneen hyllyt saivat nyt uuden ilmeen. Koululaisen huonetta piti tietysti hieman järjestellä. Lisää kuvia tulee heti kun hylly on kuivunut ja valoa on lisää. Ruuvasin tietysti pölykuivana seinään, kuten kaikki me hätähousut... Kärsivällisyys ei todellakaan ole hyveeni. 
Huomena on sitten se suuri päivä eli Fridan eka koulupäivä. Tästä se lähtee, huh huh.
Nyt minulle jää se päiväunien pituinen aika ja arvatkaa mitä teen ? Maalaan...

I love hardware stores, more than shoe stores. From a hundred euro you get a lots of  stuff. Like 12 liters of paint and all nice stuff. 
I´w painted the whole weekend and it´s nice. These two kids room´s shelves got a new fresh paint. Of course I organize these rooms also. Small school girl need a fresh start. Tomorrow is Frida´s first school day and I feel bit sad...
 I´ll show you more pictures as soon as this paint dries. Of course I screwed this in to wall even it´s just dust dry. Patience is not one of my virtues.

13 comments:

 1. Hihhih, en olekaan sitten niin poikkeava kuin luulin... Välillä on huolettanut että mitä minusta on tullut, kun vapaahetkenä en haluakkaan vaatekauppoihin tai kaupunkiin kahville, vaan rautakauppaan. En olisi pari vuotta sitten uskonut.

  ReplyDelete
 2. Hienot tuli!! Mistä tuo kiva puinen autotalli/halli on? Sellaista olen suunnitellut joulupukin konttiin meidän pojille. Voisin sitten vinkata mummeja ja vaareja;)

  ReplyDelete
 3. Onnea eppuluokkalaiselle! Ja nauti siitä omasta ajasta minkä saat.
  Minulla on sellainen työ, et oon välillä kotona kun, kakarat on päiväkodissa ja se on ihan luksusta! En kyllä jaksa aina olla reipas vaan välillä se aika kuluu ihan löhöilyyn ja haaveiluun;)
  Hienot tuli hyllyistä vaikka tykkäsin niistä ihan alkuperäisenäkin.

  ReplyDelete
 4. Wautsiwau, hyviltä näyttävät!
  Meillä on esikoisen suuri päivä huomenna myös :). Häntä jännittää, pelottaa, eikä tahtoisi aloittaa koulua vielä.

  ReplyDelete
 5. Jutta. joo ja huomaan että sosiaalinen elämäni häiriintyy kun voisin vaan rempata, maalata ja sätää kotona.

  Pisarapilvi. kuule ihan BR-lelusta pari vuotta sitten. Oli joku kamppis ja maksoi 32€ kun norm. oli 62€

  tuittu: nautin ja olen rehellisesti sen tarpeessa. Minulle tekeminen on lepoa ainakin hermo. Nautin kun saan jotain konkreettista aikaan. Toki makaan sohvallakin kun ellun kana.


  Hipsu: voi, meillä ei jännitetä kun eskari oli koulun yhteydessä ja se on ihan tuttu. Kävivät syömässä ja jumpassa siellä. Kaveritkin on kaikki samat. Minä jännitän...

  ReplyDelete
 6. Onnea matkaan koululaiselle! Meidän tyttöset on muutaman päivän jo olleet isoja koululaisia, oli kyllä henkisesti iso harppaus äidille ;)

  Hieno maalausprojekti, täällä pitäisi puuhastella samoissa merkeissä.

  ReplyDelete
 7. Mahtihieno tuli hyllystä! Onnea Fridalle <3

  ReplyDelete
 8. Saattaa olla, että sinulta on tätä jo aiemminkin kysytty, mutta mistä olet hankkinut nuo kivat pallomangneetit? Löytyisiköhän niitä vielä jostain?

  ReplyDelete
 9. HouseBird: Koko setti on Tukholmasta

  ReplyDelete
 10. Anonymous16/8/10

  Vinkiksi: Olen nähnyt kivoja puisia autotaloja Pohjois-Espan ihanassa pikku liikkeessä. En muista nimeä

  Minna, voisitko tehdä koosteen Helsingin ihanista lasten liikkeistä?

  ReplyDelete
 11. Ihnalta näyttää. Sinulla on kivasti värejä! Itse haluaisin värejä, mutta sitten viime metreillä hannaan ja vanhat ruskea-vaaleansininen systeemit jatkuvat...

  Ota huomenna nenäliina mukaan! =)

  ReplyDelete
 12. Anonymous16/8/10

  Tosi kivalta näyttää! Valkoinen kyllä raikastaa todella! Joskus ajattelinkin, että hieno mutta vähän poikkeava valinta sulta tuo "muta" seinä ja nyt sitten paljastit, ettei se ollut sinun maalaamasi :) Tsemppiä urakkaan!

  ReplyDelete
 13. PIKKUVIISARI: joo muta ei ole todellakaan meidän valinta. Jätettiin se koska aika ei riittänyt viime sisäänmuutto rempassa maalaamiseen ja silmä tietty tottui siihen. Nyt on uuden aika eli valkoiseksi meni :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!