o
o

Aug 13, 2010

Aarrekauppa - A shop full of treasures

Pieni päiväkävelyni kaupungilla pysähtyi täysin kun päätin piipahtaa Fredrikinkadun Gaudetessa. Takahuoneeseen kun on avattu Gaudete Kidsin laajennettu osasto. Huh, mitä ihanuuksia. Pyörin kuin pieni rusina ja hiplasin kaikkea ihanuuksia ja niin muuten Brunokin. Yritti sovittaa itselleen noita suloisia hiiriballeriinoja. Ei huono, noin pieheltä mieheltä. Ehkä hieman naisellinen valinta mutta viis siitä. Meidän miehet saa pitää pinkistä ja kaikesta koreasta.


My city center walk stopped totally when I drop in to Gaudete Kids. Uh, what a treasures there was. I was circling there like a small raising and so was Bruno. He even tried to fit those small silver ballerinas. Cool taste for a such a small boy, well bit of feminine...

11 comments:

 1. Täältä takahikiältä ei kovin usein pääkaupunkiseudulle pääse mutta keväällä käydessäni kävin Gaudete Kidsissä,ilmeisesti juuri ennen kuin se on muuttanut ja mitä sieltä ei lapselle saa niin sitä ei tarvitse..Kotiäidin kukkarolle melko raaka hintataso mutta on kyllä laadukkaat tuotteetkin.Silloin oli paljon alessa muuton takia ja odottamassa nyt neidin kasvua.Nettikauppa löytyy myös mutta ihan kaikkea ei taida sitä kautta saada ostettua?

  ReplyDelete
 2. Ripsukaisa : sieltä takahikiältä... Kyllä te ei Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla asuvat aina mollaatte kotiseutuanne ;)
  Joo, omaan ostoskoriini ei tullut mitään koska kotiäidin kukkaro on tyhjä, aina. Mutta olen yrittänyt tässä viime aikoina opetella sellaista "osta vähän mutta laatua" teemaa. Varsinkin kun yritän kierrättää paljon lapsilla. Minua myös viehättää tässä liikkeessä kaunis esillepano ja valikoima. Kauniiden asioiden katseleminenkin on kivaa ja halpaa.

  ReplyDelete
 3. Näyttää ihanalta! Meille sais tulla tuo sienivalaisin ja se pienempikin sienivalaisin :)

  ReplyDelete
 4. Oi ihanaa! Tykkään noista tauluista! Mitä hintaluokkaa ne olivat?

  ReplyDelete
 5. Jonna: taulut olivat kehystettyjä lahjapapereita. Sellaista jämäkämpää. Muistaakseni rulla joka sisälsi kaikki nuo kuvat ja niitä oli monta oli 23€

  ReplyDelete
 6. Hei!

  Satutitko katsomaan tarkemmin tuota kaapin päällä ollutta valosarjaa? Mitäköhän materiaalia pallot ovat ja miltä muuten valosarja vaikutti? Näyttää kivalta tuossa kuvassa..

  Kiitos paljon!

  ReplyDelete
 7. HouseBird: Bruno leikki hieman samanlaisilla jotka oli muovia.

  ReplyDelete
 8. Suloisia juttuja Gaudetessa. Mutta hei, kerroppa miten sait blogiisi näin isot mahtavat kuvat? Mä laitoin enne isot kuvat Flickr:n kautta, mutta nyt se ei enää toimi kun siellä muutettiin juttuja ja nyt pitäis bloggerista keksiä joku juju miten kuvat saa isommiksi =)

  ReplyDelete
 9. Sort of pink: Olen huono selittämään, mutta yitän. Minulla Mac ja lataan kuvat suoraan I Photoon ja sieltä suoraan isoina blogiin. Blogin leveyden säädin tuolta ulkoasu valikosta. Sieltä löytyy säädä leveyttä asutukset. Flickr:iä en osaa käyttää, yritin...

  ReplyDelete
 10. Kiitos vinkeistä! Mullakin toinen kone macci, mutta yleensä bloggailen pc:llä joten toi vinkki ei onnistu aina :(

  ReplyDelete
 11. Anonymous16/8/10

  mmh, great place!!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!