o
o

Aug 3, 2010

Näillä voisi elää- A perfect wardrobe

Haaveilen täydellisestä vaatekaapista. Garderobista missä on vähän vaatteita mutta kaikki matchää keskenään, niin ja kaikki vaatteet olisivat laadukkaita. Heh, yritän hieman etsiä työminääni (ja itseäni) täältä nenäliinojen, vaippojen ja lelujen keskeltä. Kyllä se sieltä löytyy kunhan vaan keksin mitä alan tehdä "isona". 
Näillä voisi kuitenkin elää. Onneksi COS:in kukkaroystävällisiä vaatteita ei saa Suomesta, joten voin vielä siirtää tätä aihetta hieman syksymmälle... 
Odotetaan nyt ensin että nuo lapset saadaan koulutielle ja tarhaan. Sitten on äidin aika alkaa etsiä päivähoitopaikkaa itselleen. 

Kiitos mattovinkeistä, oli hauskaa ja mielenkiinoista lukea erilaisia mielipiteitä. Vielä se matto tuossa olkarissa jököttää mutta seuraavaksi kokeilen sitä eteisessä.

Ja kiitos myös "parane pian toivotuksista". Olen yskinyt ilmeisti rasitusastmani esille. Nyt hissutellaan kotona lasten kanssa ja levätään se mitä voidaan.


I am dreaming about perfect wardrobe. There would be few clothes but all would match perfectly together and off course all would be good quality. Heh, I am trying to find my "working mum" uniform (and bit of my self...)
These pics from COS would be quite nice start for my perfect wardrobe, luckily these wallet comfortable clothes can´t find from Finland so I don´t have to bother my self  with these style problems yet. I´ll first wait that my daughter starts school and boys daycare. Then it´s my turn to figure out what I want to do when I grow up...

Thank´s for all those lovely comments concerning my "rug problem". It´s still there (in a living room) but I probably try it next as a downstairs hallway rug.

6 comments:

 1. Ai ai ai ai! Ihania, kaikki! Yritän kans järkeistää vaatekaappiani..haaveilen samasta kuin sinä. Tosin kaipaan vähän rimpsua lisämausteeksi:)

  ReplyDelete
 2. Nuo platform kengät on <3

  ReplyDelete
 3. Makeita vaatteita :). Mulla on ollu nyt kesän ajan sellaiset vaatteet kaapissa missä ihan kaikki mätsää keskenään. Ja tuo oli ihan vahinko, että näin on ollut, mutta tosi kätevää aamuisin ;).
  Taidan katsoa syksyksi mitä vanhaa kaapissa on ja ottaa vain joitakin esille, lisäten sellaisia vaatteita että syksylläkin kaikki toimii keskenään :). Niin mukavaa ja kätevää!
  Hipsu suosittelee lämpimästi :)

  ReplyDelete
 4. COS on kyllä yksi meidän koko perheen lemppareista. Heh, varmaan ainoa kauppa, mistä löytyy joka kerta jokaiselle jotain. Täytyykin näiden sun laittamien kuvien inspiroimana käydä katsomassa, jos uutta mallistoa olisi saapunut jo enemmän liikkeisiin.

  ReplyDelete
 5. This IS the perfect wardrobe. Sadly, it doesn't seem to be available in Canada either...sigh...

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!