o
o

Aug 17, 2010

Painters day III

Päikkärin ajan se taas kesti. No, viimeisen silauksen tein kun mieheni tuli kotiin. Loppu onkin sitten haasteellisempi, varsinkin tuo yläkerran kulma. Hyvät välineet tosin auttavat kuten kätevä reunamaalari ja telanvarteen teipattu teleskooppivarsi mopista.
Sisustus tosin vielä on kesken, kaikki näyttää vähän erilaiselta valkoista vasten. 
Illat menevät ruokaa laittaessa, siivotessa sotkuja, läksyjä tarkastaen, vaippoja vaihdellen ja pikku raivareita selvitellen. Tähän verrattuna maalaaminen on helppoa kuin heinänteko. Tämän kun saan päätökseen laitan keittiökaapit sekä koneet myyntiin ja alkaaa keittiöremppa. Sitä on kuulkaa odotettu ! Talvella on sitten vihdoin kylppärin vuoro. 

While Bruno was sleeping I painted our living room´s wall to white. As you can see the thole project is not finish yet. This is just a beginning. Most challenging parts are still waiting. Good equipments are of course helpful, like this border painter. For my painting roller I have a telescope handle and that´s helpful when you paint walls like this.
After this panting project is finished we start to renovate our kitchen, finally... That´s something I´w waited for a long time.

8 comments:

 1. Hihii, kun mies on pois ja lapset päikkäreillä, on just hyvää aikaa maalata. Siinä hermot lepää ja se on lasten kiukutteluun, tappeluun, ynnä muuhun verrattuna helppoa kuin heinänteko ja vielä tosi mukavaakin (jos homma luistaa).

  Minä jo tuossa maalaillessani mietiskelin, että jos sittenkin opiskelisin maalariksi ;), mutta sitten tulis vastaan niitä asiakkaita jotka ei olis tyytyväisiä ja niitä tilanteita kun pakkasaamuna aikaisin pitäis lähteä maalaamaan ulos...
  Ehkä mä sitten kuitenkin pitäydyn ihan tässä ammatissa :) ja harrastan kotona tuota maalailua.

  ReplyDelete
 2. You are so productive! I'm impressed.

  ReplyDelete
 3. nonni! sulle on sit maalarin paikka tiedossa lokakuuks kun se kerta noin hyvin sujuu:)

  ReplyDelete
 4. Meilki on maalaukset vähän kesken vielä, ja samaa väriä on seiniin menossa :D
  Tulee niin paljon valoisampaa kun valkoista on seinissä!
  Myö ollaan maalailtu illala kun lapset nukkuu, ensin kasin pintaan eka kerros ja sit kymmenen jälkeen toinen kerros niin on kerralla saanu valmista!

  ReplyDelete
 5. It's looking good already! Good luck!

  ReplyDelete
 6. kylläpä näyttääki hyvältä!ja valoisuutta tullee kyllä roimasti lisää!
  mitähän mä alkasin remppaan kun tarttu sulta toi remppakuume:P

  ReplyDelete
 7. you are painting grey to white.. adn I'm painting white to grey. hehe.

  ReplyDelete
 8. love, love, love this. The kids rooms and accessories look great! Sorry you're under the weather again! xo

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!