o
o

Aug 18, 2010

Painters day IIII

Eka maalikerros rappukuilussa ja tokan vetäisin just. En kuvaa enään. Hyvä tulee vaikkakin päätä särkee tuo valkoisen tuijottaminen. Maalaaminen hypnotisoi minut, voisin vaan jatkaa, mutta meen nyt kuiteski nukkumaan. Natten tatten...

First layers of paint is ready and second I just finished... Painting is bit hypnotizing. I could just paint and paint.

7 comments:

 1. Sä olet kyllä ahkera!! Me kanssa maalattiin silloin keväällä kymmenen päivää aamusta iltaan tätä asuntoa, kun J oli poissa ja saatiin tehdä kaikessa rauhassa. Liikkeet automatisoitui ja välillä säpsähdin siihen, että taas oli mennyt viisi tuntia ilman taukoja.

  Nyt kesällä taloyhtiö teetti täysremontin vastapäiseen huoneistoon (ok, se oli niin kamalassa kunnossa, ettei sitä olisi kukaan muuten huolinut). Kateellisena seurasin kuinka siellä oli käytössä sellainen ruiskumaalauskone vai mikä nyt onkaan ja valmista tuli yhdessä päivässä vaikka huoneisto on isompi kuin meidän. Meillä kun meni pelkkien kattokoristeiden kanssa päivä/huone, koska aina jostain pilkotti keltaista. Lisäksi niskat jumitti vartin jälkeen, kun piti kurotella sinne kolmen ja puolen metrin korkeuteen ja kaikki työ piti tehdä ohuella pensselillä.

  ReplyDelete
 2. Saara: Ajankulu tässä kyllä katoaa, tosin Bruno pitää huolen että en maalaa kellon ympäri. Tänää vain 1 1/2 ja illalla kun lapset nukahtivat, maalasin lisää. Vai että ruiskumaalilla seinät ? tuleekohan siistiä.

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä ne maalasi kahdesti ja ihan siistiä ja tasaista tuli (käytiin aina välillä katsomassa edistymistä, kun tuo ulko-ovi on suoraan meidän ovea vastapäätä).

  ReplyDelete
 4. These stairs look like a modern painting itself!

  ReplyDelete
 5. Kyllä ruiskulla tulee todella tasaista jälkeä. Meidän uudiskohteessa on käytetty ruiskumaalausta ja isäni maalasi pinnasängyn ruiskulla niin on kyllä niin sileetä jälekä että.

  ReplyDelete
 6. OOH! Sinulla on Barcelona tuoli <3 itsekkin meinasin hankkia noita kaksi valkoisena kunhan uusi asuntomme valmistuu!

  ReplyDelete
 7. raikkaalta näyttää!

  oot kyllä ahkera.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!