o
o

Nov 16, 2010

Table


Mieheni toimisto muutta isompiin tiloihin ja lupasin auttaa uuden suunnittelussa. 
Neukkaripöytänä on ollut Ikean vanha, ja hiivatin likainen, pyöreäpöytä. Se sai mieheni mielestä lentää vaikka roskiin ??? koska tilalle pitää hankkia isompi. Roudasin sen sitten tänään kotiin. Kaivoin puhdistusaineet esiin ja hinkaasin esille kelpo pöydän. 
Meillä ehti jo hetken kaikua kun huonekkaluja oli niin vähän. Nyt se on taas korjattu. Tyttäreni mielestä tämä on "läksyjenluku" tai kun "kaverit tulee kylään" ruokapöytä. No, what ever mutta me syödään siin aamupala. Muutkin kamat piti tietysti siirtä, kuinkas muuten... Lupasin aloitta urheilun ja tämä on sitä parasta.

----------

My husbands office is moving to bigger estates and I promised help him to decorate the new one. 
His was throwing away this white, round Ikea table so I took it home.
It was all over dirt but with a little bit of house wife attitude it came glowing white.
I like it. It´s now our new breakfast table or kids dinner. Of course I had to move around all other furniture... But that´s just fun.


20 comments:

 1. Teillä on kyllä ihan täydellinen olkkari.

  ReplyDelete
 2. Aika mukavan näköistä. (Mä muutan teille...) Ilmavaa!

  Näin neljän lapsen äitinä tulee mieleen, että milloin ne kamat tulee olkkariin? =)

  ReplyDelete
 3. Looks good with the beautiful Cole & Son wallpaper!

  ReplyDelete
 4. meillä oli tuo sama pöytä vanhassa keittiössä ja nyt se muuttaa meitin avokeittiöön. Pyöreä pöytä toimii avoimessa tilassa paremmin ja saa monta eamsia sitten ympärilleen.hih. Niitä odotellessa. Hei ja huomenna laitetaan jo lautalattiaa yhteen huoneeseen...edistystä sanoisin;) Teillä näyttää ihanalta...pihistelet tota keitiiötä vaan vielä..grrr... en jaksais odottaa.

  ReplyDelete
 5. Weekday: Loistavaa, odotan innolla kuvia uudesta kodistanne ; ) ja ne Eamesit kuulostaa hyvältä. Meillä on liikkaa näitä ritilätuoleja, haaveilen jo jostain muista.
  Sen keittiön lupailin Dekoon, mut jos kauan vielä vitkuttelevat laitan kuvia.

  ReplyDelete
 6. Nonna: meillä ei ole mega iso koti, hitusen yli 100 m ja 5 henilöä. Pidän tavaran tiukassa kurissa ; )

  ReplyDelete
 7. Näyttää kyllä todella hyvältä! Itse juuri tänä päivänä katselin tuota samaa pöytää Ikean sivuilta. Monta vuotta olen pyöreästä pöydästä haaveillut, enkä vieläkään ole sellaista saanut, vaikka ruokapöytä on vaihtunut moneen otteeseen. :( Mitä mieltä muuten olet tuosta pöydän laadusta?

  ReplyDelete
 8. J: jalka on hyvin painava eli tukeva mutta pöytälevy on aika ohut, Tässä kyseisessä on jo naarmuja (ostettu aikoinaan löytönurkasta). Jos tämä jää meille tähän, voisin harkita valkoisen lasilevyn asentamista jossain vaiheessa, mutta saa nähdä. Sanoisin kuitenkin että ihan ok.

  ReplyDelete
 9. I can hardly believe this table comes from Ikea. Doesn't look like this, but I really much like it :)

  ReplyDelete
 10. snygg: I am dreaming about Eero Sarinen´s Tulip table so this is until I win in a lottery

  ReplyDelete
 11. Anonymous17/11/10

  Kaunista ja niin mun makuun! Huomaakohan kukaan koskaan miten kauniita noiden vanhojen valaisimien pyöreä suojakuuppa tuolla katonrajassa on. Kaupoista saa vain kartioita nykyään.

  ReplyDelete
 12. Anonymous17/11/10

  Hei!

  Osaatko sinä tai joku muu kertoa, onko mahdollista saada omaa kotia kuvattavaksi johonkin sisustuslehteen? Miten se onnistuu parhaiten? Lähetänkö sähköpostia suoraan toimitukseen?

  Meidän omakotitalo valmistuu jouluksi, pääsemme siis ihan pian muuttamaan.
  Haaveenani on, että saisin kodin kuvia johonkin lehteen, koska olen intohimoinen sisustuslehtien lukija ja tutkin ne tosi tarkkaan.
  Jos saisimme jonkin lehden kuvaamaan kotimme, olisi se tavallaan myös kiitos miehelleni, joka on puskenut noin vuoden ajan pitkää päivää raksalla, näkisi sitten työn tuloksen ammattikuvaajan ikuistamana :)

  Toivottavasti joku osaisi neuvoa kuinka se onnistuisi, jos onnistuu ;)

  T:Haaveilija

  ReplyDelete
 13. Kommentoin täältä takavasemmalta tämän mainion blogin lukijoiden joukosta. :)

  Meihin ottivat Dekosta aikoinaan yhteyttä, ei siis itse puskettu juttua sinne. Aluksi oltiin vähän vastahakoisia koko jutun osalta. Dekoon ennen töitä tehnyt blogimme lukija oli kuulemma vinkannut.

  Eli helpoiten varmaan menee kontaktien kautta, mutta sähköpostia lähettämällä ei varmaan ainakaan mitään menetä. Jotain (hyviä) kuvia kannattaa varmaan laittaa myös mukaan herättämään kiinnostusta.

  ReplyDelete
 14. Kiitos Mikko !

  Omat kotimme ovat menneet kontaktien kautta, en ole tarjonnut. Ainostaan ne jotka olen itse kirjoittanut, tarjoan, tai no nekin on pyydetty.
  Mutta kuten Mikko totesi, laita hyviä kuvia sen tyylisiin lehtiin jotka voisivat olla kiinnostuneita. Huom, näistä kuvauksista ei sitten makseta mitään korvauksia.

  ReplyDelete
 15. Anonymous17/11/10

  Kiitos vastauksista!

  Korvauksia ei tarvita, meille palkinto olisi, jos kotimme kuvattaisiin lehteen :)

  Harmi vain kun kuvaus ei ole vahvinta osaamistani, jotta voisin jotain kuvaa toimitukseen lähettää..

  Kaikkihan on vielä ihan kesken muutenkin, kun muuttamaan päästään muutaman viikon kuluttua. Täytyy sitten viestitellä sinne, kun tavarat alkaa olla paikoillaan. Kiitos!!

  T:Haaveilija

  ReplyDelete
 16. :)!! Että olet suloinen urheilija ♥! Pöytä on mitä makein, samoin tuolit mitä huikeimmat!
  Ja olenko mä vielä sanonutkaan että teillä on ihanan simppeliä.

  ReplyDelete
 17. Tuollain ne parhaat jutut kotiin kerääntyykin. Kaikista ihme paikoista ja tipotellen.

  ReplyDelete
 18. Hanna from the... : se on muuten ihan totta, sieltä täältä osa about roskiksesta. Sulla on muuten ihana blogi, kauniita kuvia.

  ReplyDelete
 19. Your home looks great, I really like your style!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!