o
o

Nov 16, 2010

machine power


Tunnustan, olen aika surkea jouluihminen. Joulukrääsä ja pakkoshoppailu ärsyttävät sekä muutama muu asia jota en mainitse täällä. 
Olen vinkannut kivoista jutuista täällä mutta oma ostamiseni onkin sitten ihan eri asia... Touhua vielä hidastaa saamani veromätkyt, yäks.
No, lasten takia yritän kuitenkin parhaani, heidän juhlahan se on.
En tiedä auttavatko nämä lapsille eilen ostamani Habitatin joulurobotit asiaa, tarvitsen kuitenkin jotain "konevoimaa" päästäkseni jouluvalmisteluissani eteenpäin.

---------

Confection: I´m not a Christmas fan. I hate all that red, green and glitter Christmas junk, sorry !
Also I haven´t bought any presents yet, even I´w given here some good present ideas...
But now I´m starting to find my missing Christmas spirit, cos kids loves it and it´s their party.
These Habitat´s robots (witch I bought to kids) gives me hopefully some machine power or something witch I need when I start my Christmas preparations.

8 comments:

 1. you have a lovely blogg!

  From Ulrika

  ReplyDelete
 2. Anonymous16/11/10

  Onpa söpöt robotit, myydäänkö niitä usean pakkauksissa?

  ReplyDelete
 3. Ulrika: thank´s

  Laura: joo paketissa oli kolme eli yksi jokaiselle lapselle

  ReplyDelete
 4. Multa löytyy samanlainen irvistävä robotti vihreänä, hankittu viime jouluna Stokkalta (ei kylläkään Habitatin osastolta). Mun ehdoton suosikkikoriste, pääsee paalupaikalle jahka aika on. :)

  ReplyDelete
 5. Konevoimaa hehe :) Sitä tarttis itse kukin. Me ei olla koskaan emännöity/isännöity joulunviettoa vielä (tilanpuute!), voin vain kuvitella sen hässäkän! Yritän kyllä auttaa valmisteluissa siskon luona. Mietin just että kai meidän täytyy tänä vuonna sitten hankkia joulukuusi kotiinkin.. Koristeita ois siihen kourallinen, ja sit yksi ikkunaan ripustettava valorinkeli. Se varmaan riittä kaksivuotiaalle?Aikuisten lahjonnan olen yrittänyt saada loppumaan, saa nähdä miten käy.. Toivottavasti kukaan ei ajattele että nyt kun meillä on isompi asunto niin se on heidän velvollisuus auttaa meitä täyttämään se kamalla ;)

  ReplyDelete
 6. Same here, don't really like Xmas and the whole hype around it. I like spending a nice time with my family, that's it. In NL they celebrate also 5th of December - Sinterklaas. So the whole circus starts even earlier and we get double impact.

  ReplyDelete
 7. Ihanat robot :). Minullekin tuli isot mätkyt tänä vuonna, kun eivät osanneet laskea minulle veroprosenttia oikein. Ois pitänyt älytä itse vain nostaa reippaasti prosenttia, mutta aattelin että he jos ketkä osaavat. Pah. Harmittaa mutta ei auta muu kuin maksella kiltisti pari isoa laskua. Toinen joulukuun ekana ja olikohan toinen helmikuun ekana :/.

  ReplyDelete
 8. Aivan mahtavat nuo robotit!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!