o
o

Nov 22, 2010

Plans for renovation


Loppuviikosta tulee urakoitsija käymään ja antaa alustavan tarjouksen kylppärirempasta. Tarkoitus on tehdä myös putket ja poistaa minisauna. Saa nähdä kuinka käy, budjetti on tiukka.
Laajennetusta kylppäristä tulisi noin 6.5 neliöinen ja siihen pitäisi mahtua pesukone. Saunan tilalle tulisi kaksi suihkua. Lapsia varten ytitän löytää pienen ammeen, max 140cm pitkän, ja sen etupaneliin haluaisin asentaa peilin, kuten kuvassa.
Tämä arkkitehtitoimisto Claesson, Koivisto & Runen toteuttama tila pyörii mielessäni kun teen suunnitelmaa. Tosin kattoikkunaa ei ole joten pari tavallista pientä ikkunaa  tuo valon. 

-------

End of this week we meet our constructor who´ll give us some estimate of costs concerning our bathroom renovation. We are planing to do it in january.
Idea is to tear down our tiny sauna and built there a two showers and for kids I´m trying to find a small bathtub. It´s fore panel I would like to install a mirror, like in this picture  from Claesson, Koivisto & Rune
This is my inspiration picture when I´m planing the renovation. Well, we don´t have a skylight window, just two small ones in the wall but they will bring enough light.

7 comments:

 1. I love an all-white bathroom - it's just clean, fresh and simple. Good luck with your renovations!

  ReplyDelete
 2. Anonymous22/11/10

  Moi Minna!

  Teillä on kaunis koti. Mistä olet tuonut kotiisi olohuoneen julisteen? Sen missä on kaksi silmää?

  Mauri

  ReplyDelete
 3. Anonymous22/11/10

  Näyttää tosi hienolta! Haluisin kanssa räjäyttää meidän saunan, ja laittaa tilalle lisäsuihkun ja ammeen.

  Miettisin ehkä tota peilijuttua uudelleen, itse ainakin tulisin sen kanssa hulluksi.

  Nim. kokemusta teräksisestä keittiön välitilasta.

  ReplyDelete
 4. Heeh, ollaanko puhuttu vai näinkö sama maku? Mulla on toi sama kuva fiiliskansiossa =D

  ReplyDelete
 5. JuliB: thank´s I need that : )

  Hei Mauri: En muista, tilasin sen Ruotsista joku museo tms kauppa. Postarit oli kalliit mutta on julkka kauniskin. Googlaa Ole Exell ja Cacao Ögonen luulen että löydät sen. Olen otettu, minulla on mies lukijoitakin : )

  Suki: jaa, taidetaan olla astraalitasoilla yhdesä suunnitelmissa. Tosin omani kusee jo kun tila on niin pieni ettei amme mahdu sinne. Lähetän sen linkin sulle NYT. Palataan : )

  ReplyDelete
 6. Anonymous23/11/10

  Pakko oikaista, taas. Siis Olle Eksell ja kakao `ögonen`.

  /jari

  ckr osaa kyllä homman.

  ReplyDelete
 7. Valkoiset perusneliöt on parhaita! Meillekin tulos pienimuotoinen kylppäriremppa, lähinnä kaakelointia ja ammeen haluaisin myös.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!