o
o

Nov 24, 2010

Cheap chic

































Minäkin kävin siellä, ihan vahingossa.  En muistanut koko Lanvin hässäkkää mutta hämmenyin niin kun näitä oli jäljellä (kiitos ostorajoituksen) että pakko oli sovittaa muutamaa. Ja hitto, ostin ne ! Ei ole ihan jokapäivän mekkoja mutta kyllä näille käyttöä löytyy, joskus...
129€ hyvälaatuisesta silkkimekosta ei ole minusta paha. Malli menee kapeiden farkkujenkin kanssa, siis tuo musteensininen jossa on nuo hihahärdellit. Musta onkin sitten hitusen härö. Materiaali on jersey neulos, johon on pujotettu tuollaisia naruja. Käytän varmaan mustien balleriinojen kanssa, en korkkareiden. Vetäisin ne vaan kuvaan.

-------

Been there done that... Well I pump in to H&M today and didn´t remember that they had this Lanvin loves H&M campaign starting yesterday. I so was confused that they still had these left so had to try on these two dresses and I ended up buying these... Well, not my everyday dresses, but 129€ for a good quality silk dress is not bad at all (this dark blue). The black one´s fabric is jersey and it´s full of that fringe. I´ll wear that dress with black ballerina shoes, not with high heels.

19 comments:

  1. Vau Minna! Näyttääpä hyvältä!

    Yrtin päästä nettikauppaan – huonoin tuloksin. Puolilta päivin sitten kaiki oli jo loppu. Nyyh.

    ReplyDelete
  2. Lili: juoksin työasioissa samaisen puljun läpi tänään ja siellä näitä törötti yhä. Osa aika övereitä, nämäkin mieheni (super tavis, hyvällä tavalla : )) rankkasi rajuiksi, pöh.

    ReplyDelete
  3. Hyvältä näyttävät. Sovitin juuri äsken tän postauksen lukemista kirppismekkoa jonka ostin yksiin häihin ja leikkasin siitä hihat irti, ne on juurikin samanlaiset kuin tuossa sinisessä mekossa. Milläköhän ne saisi takaisin.. Ei vaan, en oikeasti tykännyt niistä.

    ReplyDelete
  4. Aivan huikeita! Hyvä ostos!

    ReplyDelete
  5. Tuo tummansininen on niin kaunis! Ihastuin siihen mainoskuvissa. Tänään kuljin h&m:n ohi, mutten sit mennyt sovittelemaan, kun Joas olisi varmasti herännyt siihen.
    Mua niin harmittaa, kun omistan pari tosi kivaa mekkoa, mutta ne on liian juhlavia arkikäyttöön että jäävät vain kaapin perälle.

    ReplyDelete
  6. Saara: se oli munkin suosikki, mustan otin kun oli tarpeeksi "härö" pidän välillä oudoista jutuista. Sininen on klassikko jota pidän kauan.

    ReplyDelete
  7. Näyttäviä. Tykkään.

    Ellen mukana tuli lehtinen noista, mutta "onneksi" rahatilanne on nyt sellainen, ettei kaappi täyty ennen muuttoa :-). Heh.

    ReplyDelete
  8. Satu, joo, eivät nämä nyt ihan "ilmaisia" olleet. Kauan minäkin mietin mutta kun omistan vain liian isoja halatteja (imetyksen jäljiltä) päätin hitusen investoida itteeni.

    ReplyDelete
  9. Sometimes you have to listen to the phrase 'get it or regret it'. They look fabulous on you.

    ReplyDelete
  10. tosi hyvän näköisiä on kyllä molemmat!

    ReplyDelete
  11. Näytät upealta noissa! Itsekin ihastuin yhteen yksiolkaimiseen mekkoon, mutta mulla ei ihan toden totta olisi ollut sille minkäänlaista käyttöä. Eikä vartalokaan ole vielä palautunut raskautta edeltävään kuntoon:D

    ReplyDelete
  12. Anonymous25/11/10

    Just mun tyylinen tuo musta ja nimenomaan korkkareitten kanssa! Se on sen verran runsas että täytyy nostaa jalustalle :)

    ReplyDelete
  13. Hienoja mekkoja! Minä olin vähän haaveillut siitä tyllihörselöstä, mutta oli nettikaupassa myyty jo loppuun. Pitää varmaan koettaa ommella itse joku kopio :D En taida vaan osata. Meillä on uutena vuotena ystävien häät ja sinne olisi kiva pukeutua johonkin hienoon!

    ReplyDelete
  14. Näytät superupeelta hei noissa! Sä sovit noille mekoille hyvin ;)

    ReplyDelete
  15. Hanna: tack ! nää oli just sopivan "runsaita" mun ei niin runsaille muodoille.

    ReplyDelete
  16. Jonna: käy liikkessä sovittamassa, tällaisia "kotkotuksia" en ostaisi netin kautta, nämä on pakko sovittaa.

    ReplyDelete
  17. Upeat, etenkin tuo musta! Minulle ei nuo mallit sopisi, mutta sinä olet niin hoikka, että näyttää päälläsi todella hyvältä.

    ReplyDelete
  18. Iiihana tuo sininen! Kauniita ainakin sinun päälläsi, liekkö sopisi sitten itselle. taitaa olla loppuunmyyty kaikki.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!