o
o

Dec 1, 2010

Small Dots- Loads my batteries...Minä en joogaa, lenkkeile tai ylipäätänsäkään urheile (en ehdi). Lataan akkujani tekemällä "jotain" käsilläni. Maalaan seinän, revin rumat listat irti, ompelen tai kunnostan tuolin. Ihan sama mitä se on kunhan saan tehdä jotain jonka lopputuloksen näen, olen tyytyväinen. En tiedä olenko luova vai hullu, ehkä hitusen kumpaakin. Millä sinä lataat akkusi ?
Lisäsin nämä tänne, kauppaani.

-------

I don´t practice yoga, go to gym or jog. I load my batteries by doing something with my hands. I can paint a wall, sew or do some renovation. I don´t know if I´m creative or crazy, maybe bit both. This is just my way to load batteries, what´s yours ?
They are now here in(my shop).

8 comments:

 1. Kirjoittamalla. Blogiin pikkupätkiä, omaan "varastoon" pidempiä. Lenkit yksin ipodin kanssa hyvänä kakkosena :)

  ReplyDelete
 2. neulon, maalaan tai piirrän(nykyisin jopa useammin kuin kerran vuoteen) ja kirjoitan pöytälaatikkoon. Luen. Ompelisin enemmän jos osaisin. Liikunta nykyisin lähinnä hyötysellaista (kun noita portaita riittää tässä torpassa ja imuroitavaa jne.)+pulkkamäkeä+lumitöitä+koiran kanssa lenkkiä.

  ReplyDelete
 3. Heh, minä taas en ehdi (osaa) tehdä mitään noita juttuja, joita sinä teet, vaikka tahtoisin. Sen sijaan joogaan ja lenkkeilen ;) Niin, ja kirjoitan, se on parasta.

  ReplyDelete
 4. Noi tossukat on niin hienoja! Mietin tilaamista, kunhan ensin keksin mitkä..
  Mulla toimii molemmat. Välillä on pakko lähteä juoksemaan/uimaan/avantoon(Suomessa sitten taas)/laskemaan, siis jotain tosi fyysistä jotta pää tyhjenee. Sitten taas iltaisin relaan ja lataan akkuja käsitöillä. Mutta jotain on oltava, se on totta!

  ReplyDelete
 5. Makeita tossuja!

  Ma oon samanlainen, pakko tehda jotain kasilla, luoda uutta. Muuten sekoo nuppi. Tai sitten luen.

  ReplyDelete
 6. Anonymous1/12/10

  Jumppa ja ulkoilu, sekä muu "oma aika" lataa taas akut.

  Aivan sairaan hienot tossut!

  ReplyDelete
 7. Minäkin teen jotain käsilläni. Neulon yleensä. Tai kirjoitan. Joogata kyllä haluaisin. Jotenkin vaan tuntuu, että kodin ulkopuolista aikaa on hankala järjestää. Kai se onnistuisi jos tosiaan tahtoisi.

  Oli kiva nähdä!

  ReplyDelete
 8. Jonna: NO SAMOIN, te saitte minut kutomiskoukkuun, nytkin kudon sängyssä ; ) nahdään taas !
  niin ja minäkin haluaisin joogata ja ratsastaa.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!