o
o

Dec 2, 2010

Grey week


Tämä ei ole ollut mikään "best ever week". Moni asia on mennyt puihin ja univelka painaa kun nuorin sairastaa.
No, ilman huonoa ei ole hyvääkään. Tehtiin vaihtarit Weekday Carnivalin kanssa ja hienot printit kotiutuivat meillekkin. Kiitos !
Kudoin viimeksi vuonna 1989 ne pakolliset villasukat ja lapaset. Eilen rohkaisin kuitenkin mieleni ja hiipailin mattimyöhäisenä Spotsin masinoimaan kutomiskerhoon ja jäin tosi pahasti koukkuun. Tänään ähelsin pojalleni pipon valmiiksi ja hankin jo langat toiseenkin. Auts, kun olen niin helposti vietävissä...
Valkoiset jättityynyt joiden sisällä on untuvaa ovat olleet mielessäni kauan. Nyt hankin ne ja annoin vanhat harmaat lapsille. Näihin on mukava nojailla iltaisin ja kutoa...

-------

Some weeks are bright white this one is grey.
But without bad thing there are no nice and good things like these Weekday Carnivals prints or  that I knitted my firs ever wool beanie. Thank´s to Spots "knitting club", where I pumped in without knowing how addicted knitting can be...

20 comments:

 1. Siitä tuli hieno!

  ReplyDelete
 2. Jonna: No kiitos, sinä prokutoja !. Olen kyllä niin koukussa, teen jo toista. Tämä tulee tyttärelleni. En malta edes mennä nukkumaan ; )

  ReplyDelete
 3. Beautiful blog. I absolutely love gray.

  ReplyDelete
 4. Hey, how productive you are! Good way to get past grey weeks. Knitting is like meditaion, don't you think?

  ReplyDelete
 5. Ehkei univelkasi johdukaan sairastavasta lapsesta, vaan siitä että äiti kutoo yöt läpeensä... Piposta tuli hieno. Oikein hieno.

  ReplyDelete
 6. Oi hienoa jälkeähän sinä kudot :)!

  ReplyDelete
 7. Hieno pipo! Mulla oli neulomismania joka tuotti ihan liikaa villatakkeja sun muita, sellaista täytyy varoa. Sitten kun into lopahtaa voi löytää nurkistaan säkkikaupalla lankoja. Uusi sääntö: Osta lankoja vai spesifiä projetia varten, ei koskaan varastoon!!!!!

  ReplyDelete
 8. Kutominen on parasta!! Ja siinä hommassa taidot kasvaa vain kutomalla.

  ReplyDelete
 9. Kotoilija: tämä addiktio voi kyllä johtaa siihen ; )

  Cat´s Meow: en osta kankaitakaan koskaan varastoon vaan aina projektia kohden. Pakko pitää rajat jossain.

  ReplyDelete
 10. Tykkään ihan kamalasti sinun ottamistasi kuvista. Niissä on aina jotenkin ihanan seesteinen tunnelma.

  Ja itsekin postailin juuri harmaista asioista. Liekö ilmassa tämäkin. :)

  ReplyDelete
 11. Mä vaan olisin kysellyt tota seinällä näkyvää soitinta...;)

  ReplyDelete
 12. Visuaalisesti vaativa: kiitos, arkemme ei kyllä ole aina kovin seesteistä ; )

  Sannalinnea: Mujista ostettu aikoinaan.

  ReplyDelete
 13. Ihania nämä harmaat kuvat! Kiva, että olet kokenut herätyksen! =)

  Minäkin haaveilin tuosta Spotsin neulekerhosta, mutta keskiviikot eivät sovi mulle... Täytyis kehittää tänne Espooseen vastaava!

  Mukavaa viikonloppua kudinten kera!

  ReplyDelete
 14. Sulla on homma hanskassa, mun neuloman pipon mitoitus oli vähän eri luokkaa, sinne olis mahtunut saksanpaimenkoira sisälle. Hmm. Olet sä taitava ;)

  ReplyDelete
 15. Arvasin että teet sen nopsaan valmiiksi! Ne hiawathat on isot sieltä kärjistä, niin kiikutan ne vaik ens kerral taas sinne martta-kerhoon;) Ihana tuo sänkykuva!

  ReplyDelete
 16. Ou nou! Nyt se kerho tuli. En ollut huomannut, kun täällä kipeänä olen viikon ollut. Mutta hui. Te osaatte oikeasti tehdä noita! Voipi olla liian taitava paikka minulle. Kun ajattelin, josko jotain yrittäisi näpertää :) Mutta siis tosi hieno!

  ReplyDelete
 17. Oh, I really really love grey :) And your pics, too.
  Have a nice weekend!

  ReplyDelete
 18. Esba: Just sen takia sinne mennään et prot voi opastaa ja saa itse inspiksen aloittaa. Olen kutonut 20 v. sitten viimeksi. Liity vaan joukkoon !

  snygg: same to you : )

  ReplyDelete
 19. Sänkykuvan rauha ja seesteisyys puree minuun todella. Neulominen on hauskaa (, kun olisi aikaa.) Enemmän oman juttuni, ompelukoneen edessä olenkin melkein kädetön. Siitä kysymykseeni, onnistuisiko kevääksi uusi froteehaalari yksveelle? Ei kiirettä, joululomien jälkeen. Kiitos Minna!

  ReplyDelete
 20. Helena: neulominen on kivaa ja helpompaa lasten kanssa kun ompeleminen. Istun sohvalla tai lattialla kun pienet leikkivät ympärillä.
  Onnistuu mutta sen kankaan kanssa voi tulla ongelmia. Oli näitä Eurokankaan kilolaari löytöjä ja sitä ei ole näkynyt. Tehdäänkö jostain toisesta materiaalista. Myös musta college on aika hyvä siihen. Laita minulle jossain vaiheessa meiliä kun haluat sen.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!