o
o

Jan 27, 2011

Bathroom IIMaanantaina se alkaa, kylppäriremppa. Sanon vaan että huh. 
Minusta tämä meidän kylppäri on aika kaunis näin kuvissa, tyylipuhdasta 50-60 lukua. Mutta kun mennään lähemmäs, paljastuu karu totuus. Kaikki on huonossa kunnossa,  saniteettikalusteet kun ovat vielä alkuperäisiä. Tiivisteet vuotavat, hanat valuvat jne. Lisäksi tuo kahden neliön sauna, viidelle...
Olen jo irrottanut kaikki koukut ym. pikku jutut sekä saunan oven. Viikonloppuna on sitten lauteiden ja paneleiden purku edessä.
Tänään hain kaakelit ja kiitos Riikan ostin hitusen toisenlaista kun aluksi ajattelin. Seiniin tulee se ihan perus 15 x 15 mutta lattia onkin sitten toinen juttu. Kalusteetkin  vaihtuivat lennosta ja  päädyin tähän sarjaan. En uskaltanut jäädä odottamaan liian pitkää toimitusta.
Minulla kaksi todella hyvää sparraajaa / mentoria rempassa, Suki ja Riikka. Vaihdamme  linkkejä, vinkkejä ja ideoita. Tiedämme aika hyvin mikä on oma juttuja ja mikä ei. Remonttia tehdessä vertaistukiryhmä on hyvin tärkeää, muistakaa se. Kiitos Suki ja Riikka !

Kiitos ja kumarrus Miluccia ja Mia hienoista Stylish Blogger Award tunnustuksista. Olen otettu ja koitan kierrättää eteenpäin.

--------

Bathroom renovation starts on monday. When it´s over I´ll be so relieved. It looks  quite nice in these pictures, classic 50-60´s style. But when you look at closer so see the real condition witch is lousy. Toilet and basin are both original from 60´s. And the sauna it´s super tiny for five people, so we tear that down.
Today I pick the tiles and thank´s to Riikka my plans slightly changed ; ) Basin and toilet will  come from this series instead of my previous plans.
I have two really good mentors in this renovation craze, Suki and Riikka. We change ideas, links and knowledge. When you renovate it´s really good to have a (peer) support group. Thank´s Suki and Riikka !

Miluccia and Mia both gave me Stylish Blogger Awards, Thank You ! I´m really honored. 

4 comments:

 1. :D Mä katsoin myös ensimmäisestä kuvasta, että onpa jollain lailla karun kaunis kylppäri. Mutta tosiaan nuo lähikuvat paljastivat, että pientä ehostusta saattaisi paikka paikkoin kaivata :)

  Uusi kylppäri on ihana, kunhan se valmistuu ja saa siivottua <3

  Tsemppiä remonttiin!!!

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/1/11

  Älä parjaa 50-luvun pönttöä! Siinä ei muoviosia löydy koneistosta! Kaikki on korjattavissa pintavaurioita lukuun ottamatta, joita usein kyllä on. Edelleen on haikea mieli meidän vanhan kodin kellarikäytävän "unohdettua" vessaa. Siitä olisi saanut museon. Lähes käyttämättömät allas ja pönttö meni tietenkin kovakouraisesti vaihtoon putkiremontissa. Siis vain 50-v ikäinen. Kun menee esim Köpikseen, siellä tuo olisi ollut vielä nuori. Katos, pankaa jemmaan vanhat, kun joskus muuten sinäkin niitä haikailet.

  No, meille tuli myös Duravitin vero ja saman tehtaan pönttö. Niiden muotoa (+pöntön vesisäiliötä ja sen tuloletkun kiinnityskohtaa) vertailemalla, ovat kuin saman tehtaan tuotoksia uudenmalla päivityksellä. Ja pönttöön tientenkin "soft close". Ja tuo lamppu myös jemmaan... ;)

  Lattialaatta, hmmm?

  /jari

  ReplyDelete
 3. Jari: Kiitos, en minä parjaa pönttöä. Tiedän että sen tiivisteet voisi korjata. Nyt ne vuotaa ja meillä haisee jatkuvasti p...a Muodothan noissa on mitä hienoimmat ja sellaiselle joka ehtii ja jaksaa väkertää noista saa ihanat. Edelliset (alakerran) myin Huuto. netissä. Ei tulisi mieleenikään heittää roskiin moisia. Tiedän että moni haluaa näitä. Valitettavasti kolmen lapsen arjessa jokut asiat pitää olla käytännöllisiä ja helppoja ; ) Ja joo softclose on tulossa ja tuota Vero sarjaa mitä on jo alakerran wc.ssä. Ihanaa kun täältä löytyy näitä pro rempaajia joilla on paljon hyvää tietoa ja taitoa.
  Lamppu on muuten ihan uusi. Lattiaan tulee 30 x 60 mattavalkoinen "laatta" ja leveä unidrane lattiakaivo.

  ReplyDelete
 4. Kärsivällisyyttä remppaan. Hyvää kannattaa odottaa!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!