o
o

Jan 31, 2011

industrial styleNopeita ovat nämä kaverit. Sauna on jo poissa ja väliseinä. Ikkunoista tulee kivasti valoa. Ennen tuossa kun oli paksu seinä.
Huumoria näillä kavereilla on myös. Ehdottivat että jätetään näin. Rykäistään vain suihkut tuonne, tulis sellast aitoo loft meininkiä. Heh, rakastan jo melkein näitä ahkeria duunarikavereita. Näkisittepä ihanat isot lattialaattani, tosin tuo laattamies ei niistä oikein tykännyt, menee niin millimetrihommaksi.
Tappelen tässä tiilien ym. kannon lomassa urpon isännöitsijääme kanssa. En jaksa selittää koko stooria mutta jessus mikä kaveri. Hänestä ei ole mitään hyvää sanottavaa.
Pistin bloginikin pieneen rempaan, muokkaan hitusen, eli malttia rakkaat lukijani.

---------

They are fast, there builder guys. It took few hours and sauna is gone plus one wall.  There used to be thick wall, now just two windows and I love the light they are bringing.
This is now true industrial, just all bricks away and few showers here. That´s what these two builders suggested to me ; ) Hah, you should see my floor tiles. They are beautiful.
Please be patient, I´m also slightly renovating my blog.

11 comments:

 1. Hyvältä näyttää! Siis sekä industrial -hengessä että remontin etenemisen kannalta :)

  ReplyDelete
 2. Tässä vaiheessa maltti on valttia. Kait ne vie sotkunsa myös pois?

  ReplyDelete
 3. Meillä oli kylppärirempan kanssa ongelmia vain rakennustarkastajan kanssa joka oli ihan älytön. Kaikki oli tehty vimpan päälle, mutta hän ei antanut lupaa laittaa kosteuseristettä. Hän vain tokaisi, että hän ei anna lupaa!
  Joka tapauksessa olihan se laitettava ja asiasta otettiin sitten yhteyttä isännöitsijään, joka antoi luvan laittaa.
  Samainen rakennustarkastaja tuli sitten käymään ja mittaamaan kosteuseristeen paksuuden useammasta kohdasta napsien palat muistoksi :D ja kehuen miten mukavan paksusti sitä on laitettu ja yhä muistutellen että hän ei antanut lupaa sitä laittaa ja tokaisten, että hän ei anna lupaa aloittaa laatoitusta :D.
  Mä en tiedä mitä hänellä oli meidän laattamiestä vastaan, kun eivät olleet koskaan ennen toisiaan tavanneet, eikä laattamies ollut edes rakennustarkastajan mustalla listalla, jota hän piti kaikista jotka ovat laittaneet liian ohuen vesieristyksen.
  Kaikesta huolimatta isännöitsijä antoi luvan laittaa laatat ja rakennustarkastajalla alkoi loma, jolloin isännöitsijä otti kylppäristä kuvat ja hyväksyi sen käyttövalmiiksi :).
  Uskomattomia jotkut. Mitään erilaista ja erikoista ei saisi olla, kun aina tulee pulmia.

  ReplyDelete
 4. Ledokki: kitos ja joo malttia tässä vaaditaa.

  Terhi: vie ne ja minä autan.

  Hipsu: urakoitsijani just kertoi ko tapauksista, näistä ihan oikesti hulluista rakennnustarkastajista. Sanoi vielä että Vantaalla on kaikkein pahimmat.

  ReplyDelete
 5. Meillekin sattui tosi upeat tyypit kylppäriremonttiin. Ei huokailua, eikä silmienpyörittelyä yms. vaikka kyselin paljon ja varmaan tyhmiäkin. Olivat siistejä, ja huomaavaisia ja jättivät joka päivän jälkeen paikat hienoon järjestykseen ja huolehtivat, ettei sotkua tule muuallekaan taloon. Kun remontti oli kuuden viikon päästä valmis tuntui tosi haikealta, kun eivät enää tulleetkaan meille aamukuudelta. Ei tarvinnut myöhemmin arpoa mistä firmasta halusimme julkisivuremontin tekijät :)

  ReplyDelete
 6. Oei, radical changes. Love that small window next to the long one. Funny detail.

  ReplyDelete
 7. NAKU: hyvät remppamiehet on kun pieni lottovoitto. Vähentää aika paljon stressiä kun tietää että koti on hyvissä käsissä.

  julia-rockthathorse: yes, it´s quite a change ; ) The sauna used to be clothes closet with a window. Previous ownes builed there a sauna. I also like those windows.

  ReplyDelete
 8. Meilläkin oli aivan älytöntä vääntöä isännöitsijän kanssa juuri kylppärin kohdalla. Remonttimme myöhästyi hänen takiaan. Loistava urakoitsijamme vinkkasi, että hoitakaa paperisota suoraan taloyhtiön hallitukseen kautta ja sitä kautta saimme hommat luistamaan nopeasti. Hallituskin sai samalla huomata isännöitsijän järjettömyyden ja nyt näyttää siltä, että saadaan uusi isännöitsijä.

  Kiitos blogistasi! Olen jo pitkään kirjoituksiasi seurannut, mutta nyt vasta uskaltautunut kommentoimaan.

  ReplyDelete
 9. Nea: kiitos kommentistasi. Tämä on ihan hullu tapaus. Minun piti saada valtakirja (z-lupaan) halliuksen puheenjohtajalta mutta hän muuttikin yht´äkkiä mielensä, totesi vain että isännöitsijälle me tästä maksamme. joo, se on totta mutta kun ko. tapaus on suht kaheli. Heittelee kaikkkia viimehetken jippoja. En jaksa selittää, rasittava heppu.

  ReplyDelete
 10. wow, supercool! love this part of the rebuilding!!

  ReplyDelete
 11. Anonymous8/8/11

  I just added your website on my blogroll. I may come back later on to check out updates. Excellent information!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!