o
o

Feb 7, 2011

Ggrrrrr
Toivon usein että olisin hitusen boheemimpi, sietäisin epäjärjestystä ja kaaosta paremmin. Mutta EN vaan kestä. Kaikki nämä "arki on niiiin ihanaa" hehkutukset hitusen tökkii nyt.
Meillä on tällä hetkellä  uuden keittiön katossa kunnon reikä -OHO! no sellaistahan rempatessa sattuu. No, se saadaan korjattua, ei hätää. Meillä oli myös nuorin sellaisessa silmätulehduksessa että silmät muurautuivat kiinni. Sekin saatiin onneksi jo  korjattua. Terve on jo nuorimmainen. Loppuviikosta olin sitten  itse kuumeessa (sitä en ehtinyt pahemmin "korjailla" meni vain jotenkin "ohessa"). Keskimmäinen käytiin sitten "korjaamassa" eli tikkamassa eilen. Korvanlehti hitusen repesi rajuissa leikeisssä. Tänään hän jo kysyi -"kumpi korva se oli ? Siis se joka tikattiin, eli ihan kunnossa kaveri on.
Moni asia on mennyt pieleen ja kaikki on nyt saatu korjattua ja hoidetua. Paitsi nyt tämä:
Ostin / tilasin männä viikolla K-Raudasta about 430€ maksavan Unidrain lattiakaivon, kerroin selvästi mihin se tulee ym. Myivät kuitenkin täysin väärän. Palautin osat (rahoja en tosin ole vielä takaisin saanut) ja menin Laattapisteeseen ja ihan sama. Urpo kun olen, avasin vain sen toisen laatikon. Valitin tänään asiasta ja sain kuulla että ko. osan tilaamisessa menee sitten kaksi viikkoa !!?? Jepulis siinä ajassa kun koko kylppäri piti olla valmis. Ai niin, mieheni on myös ollut puolet viikosta pois ja meillä on koira hoidossa, tai siis hoidamme minun koiraani joka asuu vanhempieni luona. Tai siis ... En sano nyt loppuun muuta kun että perkele että potuttaa, mutta selvitän tämän homman.

--------

Past (renovation) week has been nothing else but a chaos. Everything started really fine, but then: Our youngest game sick, (was it on thuesday ?) Then after that I noticed a huge hole in our beautiful (just renovated) kitchen ceiling. Bit of heavy drilling in the upstairs. Ok, it´s easy to fix. On thursday  I got fever (I´m the one who takes care all this renovations organizing ) I manage, some how. On sunday (yesterday) we had to take our son (the middle one) to doctor for stiches. He hurt his ear. Now he`s fine, thank god.
And of course my husband has been a way half of this week (work trip)
Finally, today I find out that we have wrong drain parts and it´s gonna take about two weeks to get new, right ones. Yes, two weeks !! In that time our bathroom was supposed to be ready. I don´t know what we gonna do now but tomorrow I´ll make few really angry phone calls.


16 comments:

 1. Taking care of sick kids, while being sick yourself is already tough, but handling a whole renovation project on top of it... must be a nightmare! Good luck with everything and the drain.

  ReplyDelete
 2. No on ollut viikko, kun joku lähtee menemään v...ralleen,niin se sitten kanssa menee ja vähän lisääkin. Otan osaa! Mä olisin repinyt (olemattomat) pelihousuni.

  Eihän tosta enää (paljon) painajaismaisemmaksi voi mennä, joten parempaa luvassa :)! ...ainakin parin viikon sisään...

  Halit! t.Minna :)

  ReplyDelete
 3. Voi ei :/ No kyllä sä ton selvität, mutta ymmärrän totisesti fiiliksen. Tsemppiä!!

  ReplyDelete
 4. Voi, että ja kaikkea kanssa. Tsemppiä sinne teille kaiken tervehtymisen ja rempan keskelle!

  ReplyDelete
 5. Mä niin sympatiseeraan sua! Kaikki kuumeet ja silmätulehdukset tulee aina väärään saumaan. Ja harva asia on niiin ärsyttävää, kuin tuollainen ammattitaidottomuus, että myydään vääränlainen juttu, vaikka kerrotaan faktat. *#¤%*#*¤"!!!! - myös minulta sille myyjälle!
  Mä repesin hiukan tuohon sun viimeiseen lauseeseen! :D Ihana asenne :D Kyllä se siitä selviää.
  Tsemppiä loppuremonttiin ja toivottavasti se kahden viikon päästä saapuva osa on sitten oikea.

  ReplyDelete
 6. Argh, voi ei urpoja rautakauppoja. Joskus tuntuu täysin mahdottomalta saada tilaamiaan tavaroita. Me saatiin viimeksi kaikki pistorasiat ja korokepalat ilmaiseksi, kun rautakauppa tyri tilauksen niiiin monta kertaa.

  Tsemppiä sinne!

  ReplyDelete
 7. Neulo välillä. Se helpottaa. :)

  ReplyDelete
 8. Oi, voimia sinne. Kutsuisin pullakahveille, jos asuisitte lähempänä.

  ReplyDelete
 9. Voi sentään :( Tsemppiä!

  ReplyDelete
 10. Anonymous8/2/11

  No jopas teillä on samaan syssyyn sattunut ja tapahtunut. Onneksi kaikki nyt kunnossa.

  Taistelumieltä sen lattiakaivon kanssa. Tsemppiä!

  Taria

  ReplyDelete
 11. Eiiiiikä! Johan siellä nyt on vastoinkäymisiä! On tosi kurjaa kun jonkun välttämättömän osan takia remontti viivästyy :/. Voin vain kuvitella sen "riemun".
  Samoin silmätulehduksen ja sen haavan ja sen kuumeen :/.
  Toivottavasti edessä on seesteisemmät ajat!! :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous8/2/11

  Oi ei, myötätunto on sun puolella. Rankka viikko takana, tän on pakko olla parempi. Voimia!

  ReplyDelete
 13. Tsemppiä! Asioilla on onneksi tapana järjestyä... Hang in there!

  ReplyDelete
 14. Anonymous8/2/11

  voi jee,kuulostaa niin tutulta vaikkei mitään kotiremppaa viel olekkaan.meil alko isoimmalla vesirokko eikä tietty terveetkään pääse mihinkään ku mies töissä ja treeneissä jne...joten sisällä ollaan kaikki jumissa.meillä taitaa alkaa kohta muuttoprojekti joten katsotaan missä välissä kerkee pakata jos meno jatkuu samanlaisena ja kahdet synttäritkin olis viel sitä ennen järjestettävänä ja jos/kun tulee muillekin toi rokko niin,niin enpä sit tiedä enää et mitä teen...ollaan sisällä ja pakkaillaan vaikka laatikoita samalla ku pienin tyhjentää laatikoita.kiitti ku sain marista;).tsemppiä minna!mira

  ReplyDelete
 15. Sori,nyt ei kauheasti lähde täältä sympatioita koska musta tuntuu että samaa paskaa on tullut niskaan täälläkin....
  Parempia aikoja odotellessa:)

  ReplyDelete
 16. KIITOS, KIITOS ja kiitos te ihanat ja ymmärtäväiset remppapsykologit. Niitä muuten tarvittaisi.


  Mira: Ooh, voimia ja koita jaksaa. Kolmen kanssa on jo hitusen rankkaa, tiedän.

  Kotoilija: kutoisin mutta hukkasin tässä hässäkässä mun pyöröpuikot ; )

  Niinu: tsemppiä !

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!