o
o

Feb 2, 2011

reality bites


Tässä on se kivojen kylppärin kalustesuunnitelmakuvien kääntöpuoli. Aivan s...ti pölyä. Arvatkaa mitä teen koko viikonlopun ? luuttuan ja laulan. No, sen jälkimmäisen taidan skipata. Onneksi homma edistyy ja nopeasti. Perjantaina roilotaan jo sähköjä ja ens viikolla valetaan kaatoja. Käyttävät 2-3:ssa päivässä kuivuvaa betonia joka on hitusen kalliimpaa mutta ei odotuta sitä normaalia viikkoa. Ole ja hola ! Kohta meillä on ihana viiden neliön unelma kylppäri.

KIITOS vielä tuhannesti noista ed. postauksen kommenteista. Oli mielenkiintoista kuulla mitkä aiheet kiinnostavat teitä. 

-------

This is the other side for all those stylish renovating posts, dust, dust and dust all over. Guess what I ´ll do whole weekend ?  Any good advises for cleaning all this ?

14 comments:

 1. Voi ei tuota pölyn määrää. Muistan vielä hyvin, miltä tuntui riehua mopin kanssa pesuhuonerempan aikana. Onneksi se helpottaa, kun tasoitteet laitetaan.

  ReplyDelete
 2. Jeah! Hyvähyvä, että hommat etenee noin rivakkaa tahtia :)

  edelliseen postaukseen liittyvään kysymykseen vastaan:
  mua kiinnostaa kaikki :D tietty diy-jutut ja remppa. Eli mitäs sitten seuraavaksi rempataan :P?

  Ja jatketaan vielä--kaunis ja viihtyisä koti vanhemmillasi. Monta tuttua esinettä näkyi, joita mein vanhuksillakin löytyy.

  Mukavaa viikkoa ja kakaroille ruts! Ja itelles kans.

  Ps. kankaat on jo valittu, kepukat hankittu - ens viikonloppuna alkaa ne ärräpäät sitten lentämään :D Apulainen ehti jo jemmata sen kaavan, mut onneks löysin :)

  ReplyDelete
 3. Uusi blogisi seurailija täällä! Viime kuun postauksia lukiessani piti ihan kaivaa Deko-lehti esiin. Kyllä, juuri se koti, jota lehdestä ihastelin, se on teidän! Jänniä yhteensattumia. Tsemppiä kylppäriremppaan, reipas näyttää tahti olevan. Ja tuo betoninpöly on niiiin ällöä, sitä löytyy vielä aikojenkin päästä, vaikka kuinka siivoaisi.

  ReplyDelete
 4. Oh no! Hang in there!

  You will certainly get a really beautiful bathroom!!

  So much worse so stunning it will be afterwards.

  All the best,
  Ines from the South of Germany

  ReplyDelete
 5. nannas: viikonloppuna "pääsen" jo luuttuamaan mutta voin vaan kuvitella että tätä pöluä on vaikka missä.

  RuusuLiisa: Ruts itsellei : ) Toivottavasti teet hienon teltan.Laita meiliä jos tarttet jotain vinkkejä tms.
  Hetken oli sellainen "nyt on kaikki tehty" kunnes tajusin -autotalli. Meillä on täysin hukatila talli johon ei edes meidän normi farmari mahdu. About 13 neliötä.Siitä sain kivat lisäneliöt alakertaan. Naapurit teki just vastaavan laajennuksen. Et sitä sit, parin vuoden kuluttua. Ei nyt.

  anu: ai kun kiva kuulla. Tosin kotimme on jo muuttunut hyvin paljon tuosta ; ) Puuhaten, höyläten ja maalaten ; ) Kiitos kyllä tätä tästä. Kunhan ehdin siivoamaan.

  Ines: I hope so, this dust sucks ! and greetings to Germany ; )

  ReplyDelete
 6. Äh, ota siivooja! Ei se remppabudjetissa oo iso lisä :)

  ReplyDelete
 7. Mainio kuva tuo keskimmäinen "HOLA" :) Hyvää edessä päin onneksi, että saa virtaa mopin varteen. :)

  ReplyDelete
 8. we have the plasterers coming in tomorrow to work on our kitchen - I'll be thinking of you this weekend as clean up all the mess!

  ReplyDelete
 9. Toi pöly on kyllä niin käsittämätöntä, kun sitä tosiaan on sitten ihan joka paikassa :(. Muistan joskus kauan sitten, kun kylppäriremppaa tultiin tekemään ja olin suojannut kaiken pressuilla ja muoveilla ja silti sitä hiivatin pölyä löytyi! Kauniissa lapsuudenkodissasi saatte mukavasti majailla rempan ajan :). Ja nopeasti teidän remppa on edistynyt! HYvä homma!

  t.Minna :)

  ps. Olen tykännyt kaikista jutuistasi, mukavan monipuolista ja vinkkejä saanut esim. nettikaupoista :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous3/2/11

  En halua laimentaa taistelumielialaasi, mutta kurkkaapa kaappeihin. Meillä meni keittiörempan piikkauspöly ihan kaikkiin vaatekaappeihin asti. No, tuli siivottua nekin sitten :)

  ReplyDelete
 11. Heippa rempan keskelle. Laitoin sinulle aguariuksen maililaatikkoon postia.

  ReplyDelete
 12. Laura: siivoja on hankittu, saa tehdä sen loppusivouksen.

  at home or not: joo, laitoin mieheni siihen mopin varteen ; )

  Kickan & Conkers: have a nice and "relaxin" cleaning weekend

  Villa Kajava: olen suojannut surkeasti olohuoneen ja sen tähden pölyä on siellä kaikkialla. Kylppäristä meni sähköjohto poikki ja sähköt piti ottaa toisesta huoneesta. Johdon takia ovea ei saanut kiinni kokonaan. Kiitos tuosta gallup vastauksesta myös ja hyvää viikonloppua !

  anonyymi: kurkattu ja pölyä on.

  Tsupukka: kiitos. Synttärit meni hitusen ohi, tulin sairaaksi ja R oli reissussa.

  Terhi: kiitos, luin sen jo mutta en ehtinyt vastata.Palaan mahd. pian. Oma koneeni on kotona ja s.postit tulevat siihen.

  ReplyDelete
 13. Anonymous30/8/11

  Lueskelin näitä vanhoja postauksiasi, aina löytyy jotain kivaa sun huippublogista. Mutta näitä remppakuvia katsellessa tuli mieleen, että teittekö ennen purkua asbestikatoitusta? Aika kova pöly nimittäin ja ainakin tuttujen 60-l talossa asbestia oli laattojen takana yms.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!