o
o

Mar 16, 2011

Party


Poikani täyttää viisi ja toiveet olivat tarkat, kummitusjuhlat pitää olla. Lahjaksi hän haluaa kitaran (musta tai keltainen) ja automaton.
Täydellinen kitara ( Ukulele) löytyi pienen veivaamisen jälkeen (20€) ja automattoa en osta, saa tehdä kaveri sen itse. Muu rekvisiitta on alkaa olla pikkuhiljaa kasassa.
Pssst, älkää nyt vaan kertoko sankarille.

( Ukulele: Levytukku. Autoteippi ja salkku: Gaudete Kids )

------

My son is turning five and want´s to have a ghost party plus a guitar (black) and car racing carpet (witch I wont buy). He can make his own: I bought a tape, scissor and tiny traffic signs.

9 comments:

 1. Onnea synttärisankarille!
  Aivan loistava teema tuo kummitusjuhlat! Meidän poika täytti juuri marraskuussa viisi ja toiset synttärit jo peräkkäin pidettiin Hoplopissa...ei suostunut edes harkitsemaan mitään muita vaihtoehtoja. Mutta 6-v bileisiin olis kyllä ihana teema nuo kummitusjuhlat (tosin mä en tiedä, että kykenisinkö itse paikalle, jos noita hämiksiä vilistäis...).
  Onko tuo musta naulakko Maze, vai mistä? Ihana... :)

  ReplyDelete
 2. hyvältä kuulostaa...hei mistä saa tuota autoteippiä,se olis hyvä vaihtoehto sille matolle,ku meilläkin mattoa niin haluttas. ja onnea tietty 5-vuotiaallepoitsulle!

  ReplyDelete
 3. Meillä kolmevuotiaalla kitara kovassa käytössä,löysin lasten kitaran kirppikseltä kympillä ja kuvittelin että on ihan edullinen hinta mutta tuohon ukuleleen verrattuna ei tainnut olla ihan niin edullinen löytö kuin luulin.Mistä löysit?Entä autoratateipin?Sellainen olis kova juttu meilläkin.Perinteiset karkeat kuramattoa muistuttavat automatot ei meillekään tule löytämään tietään ikinä mutta äidin kirppislöydön laitoin aamulla blogiin,vanha kernikankainen automatto,paljon parempi.

  ReplyDelete
 4. Lehdokki: ostin Tukholmasta ja en muista kenen on. Joo herra on ihan täpinöissä täsät omasta teemastaan. Saa nähdä mitä tulee...

  Mira: se on Gaudete Kidsistä ja ihan mahtavaa.

  Rimpsukaisa: Tuo kitara oli minusta ihan super löytö varsinkin ei ole ihan rimpula vaan oikea. Teippi on Gaudete Kidsistä. Minun piti ommella automatto mutta aika ei riitä joten tehkööt poika sen itse. Meillä on harmaa kumilattia johon voi teipata tuon radan.

  ReplyDelete
 5. Meillä on autoteippiä, jota on laitettu ihan parketin päälle. Hyvin on toiminut:). Kiva kuulla, että sitä saa Suomesta, toin meidän teipin tuliaisena Amsterdamista.

  ReplyDelete
 6. Voi vitsi, kiitos kitaravinkistä. Meillä on tulossa 5 v synttärit toukokuussa, poitsu täyttää vuosia ja teemana on varmaan aika tavalla samaa :D Meilläkin on noita silmäkarkkeja ihmetelty.

  ReplyDelete
 7. Oih, teemajuhlat on ihania! Mun poika täytti viime keväänä viisi ja teemana oli merirosvojuhlat! :) Tänä vuonna teemana on sitten dinosaurukset.....
  Laitahan sitten kuvia toteutuneista juhlista!!

  ReplyDelete
 8. Hey, sounds like fun! So it will be the guitar for the little rockstar! What became of the castle? I love your idea with the "traffic tape"- where did you find that?

  ReplyDelete
 9. Hanna: ok hyvä tietää.

  Terhi: eipä kestä, minusta oli löytö. Karkit on hirveitä ; )

  Eve: yritän , heh.

  Kerstin: guitar first (to a rock star) and then a castle ; ) Tape was from a Gaudete Kids www.gaudetekids.com

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!