o
o

Apr 8, 2011

Future projects


Tyttäreni kysyi minulta tänä aamuna -"Äiti mitä me rempataan seuraavaksi ? Kun vastasin -" Nyt ei vähään aikaan yhtää mitään, tuli sellainen kulmien kurtistus. Olemme viimeisen puolen vuoden sisällä rempanneet keittiön, eteisen ja kylpyhuoneen. Nyt hetkeksi saa riittää, nautitaan vaan lopputuloksesta.
Kerroin kuitenkin tyttärelleni että tulevaisuudessa (about kahden vuoden kuluttua), teemme vanhasta autotallistamme lisähuoneen alakertaan jonka pinta-ala on nyt 25 neliötä. Siitä pääsi riemunkiljahdus. Tyttäreni myös jo ilmoitti että auttaa rautakaupassa käymisessä. Onko hän tulossa äitiinsä ?
Mutta siis, meillä on noin 13 neliön autotalli minne perusfarmarimme mahtuu ehkä juuri ja juuri. Tällä hetkeelä talli on romuvasto ja kallis sellainen kun ottaa huomioon tämän alueen neliöhinnat. Siitä tulee lisähuone ja tulevaisuudessa ehkä Fridan huone. Jossain vaiheessa lapset haluavat omat huoneet, pelkään pahoin...
Talli on tuon kulman takana ja tarkoitus on purkaa tuo päätyseinä pois. Lattia menee myös valitettavasti uusiksi mutta remppa ei silti ole raskas (jos näihin edellisiin vertaa) koska sen voi tehdä tallin kautta. Alustava suunnitelma on toki jo valmis mutta nyt hion sitä pari vuotta rauhassa.
Niin ja tämän kevään projekti on tuo 10-vuotta vanha sohva. Teetän siihen uuden päälisen, tai siis irtohupun koska päälinen on kokonaan irrotettava, korjaan myös toisen käsinojan. Kerron ja näytän sitten kuinka vanhuksen kävi. Vinkata jos tiedätte hyvän ja järkevän hintaisen verhoilijan Helsingin seudulta ?

---------

My daughter asked me this morning -"Mom what are we renovating next ? When I told her that this is it we are finally done, she looked so disappointed. Then I told her that (about) after two years we gonna tear down the wall between the garage and our tv-room and make a one extra room, she started to yell yes, yes. She might like renovating... Now our hole downstairs is 25 square meters. One extra room is perfect when kids are growing, I´m quite sure that someday they want their own rooms.
This springs project is that ten years old sofa witch I gonna upholster again. Well I´m not gonna do it my self, just fix the broken arm. I´ll show you pictures when its ready.

9 comments:

  1. Tännekin vähän tuota sun energiaa! :) Olet kyllä melko tuottelias mimmi!

    ReplyDelete
  2. Meillä oli jokunen vuosi sitten vanhan sohvan verhoiluprojekti ja pyysin tarjousta aika monesta paikasta. Hinta-laatusuhteeltaan paras oli Verhoomo Tapicería Etelä-Haagassa www.verhoilija.net. Sinne veimme 50-luvun sohvavanhuksen ja Olli Borgin tv-tuolin 60-luvulta. Tyytyväisiä jälkeen ja hintaan olimme :)

    ReplyDelete
  3. Dolores: Hitsit yritin soittaa sinne mutta numero ei ollut käytössä. Täytyy ottaa selvää uudesta numerosta ja vien päälisen sinne. Luulen että äitini verhoilutti 20-vuotta vanhan Artekin sohvan siellä.

    ReplyDelete
  4. Anonymous8/4/11

    Teetin viime kesänä uuden sohvan päällisen (Interfacen sohva) Tallinnassa. Mang on liikkeen nimi ja sijaitsee lyhyen taksimatkan päässä ydinkeskustasta. Kankaaksi valitsin Lauritzonin kankaan (kangas melkein puolet halvempi siellä kun täällä!) ja vein edellisen päällisen malliksi. Homma kävi nopeasti, laatu on hyvää ja hintaankin olin tyytyväinen. Uudet (ja vanhat) päälliset tuli kahden viikon kuluttua postissa. Suosittelen!

    ReplyDelete
  5. Anonymous8/4/11

    Hei!
    Hannu Manninen Ruskeasuolla (Koroistentie) on ollut hyvä ja myös halpa.Tai siis ainakin moneen muuhun verrattuna ;)
    Kati

    ReplyDelete
  6. Loistava tilanne teillä, jos sillä seudulla järjestyy rakennusluvat kaikki ok, että voi tehdä yhden huoneen lisää asuintilaksi! Tsemppiä projektiin. Itse ollaan asuttu nyt tasan vuosi uudessa talossa ja vähän jo kutkuttelis suunnitella jotain uutta... Mutta mehän ei KOSKAAN rakenneta taloa itse! ...tontteja kyttäilen vähän itseltänikin salaa... Meillä joillain vain on ihme polte näihin projekteihin ;D

    ReplyDelete
  7. Anonyymi: kiitos loistavasta vinkistä, tosin en taida ehtiä Tallinassa käymään. Kankaat saan jo onneksi tukkuhintaan.

    Kati: kiitos !

    Lehdokki: juu, luvat saa. Autotallin ovia emme poista, jätämme muutaman neliö tallitilan. Siirrämme takaseinän vain lähemmäs ovea. Nämä ovat niin pieniä telleja ja pihalla on autopaikka että luvat irtoavat tod. näk. sen takia.

    ReplyDelete
  8. Working mum13/4/11

    Tuo tumma lattia on täydellinen. Muistatko kenen kaakeli se on? Tahtoo tommoisen meidänkin 50-lukulaiseen kellariin.

    ReplyDelete
  9. Working mum: en valitettavasti mutta kyllä tuolaista graffitin mustaa löytyy jo melkein K-Raudasta nykyään.

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!