o
o

Apr 7, 2011

surrurSurrur sanoi Marikulma tänään ja tarjosi aamiaista sekä piristystä harmaaseen aamuun.
Kirja on ihana ja sen voimalla kannoin ompelukoneeen autotallista kotiin. Surrur...

-------

Mari corner (new Marimekko´s flagship store in Helsinki) said surrur this morning and invited for a brunch. New book is fantastic and inspiring. I just carried my sewing machines from the garage. Surrur...

11 comments:

 1. Looks fantastic! Thanks for showing :)

  ReplyDelete
 2. Hitsiläinen, kylläpä kuulostaa kivalta! Odottelen jo koska saan itselleni kirjan.

  saara

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/4/11

  Siis kuinka noihin Marimekon pajoihin pääsee? Vai päästetäänkö sinne edes tällaisia ihan tavallisia Marimekkofaneja? Vai onko ne vaan bloggareille, jotka sitten mainostaa firmaa/pajaa blogeissaan? :/

  Ihmettelee tavis-marimekkofani (joka on kyllä Marimekon kanta-asiakas mutta ei silti saa kutsuja tollasiin tapahtumiin)

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Kyseeessä oli ko. kirjan lanseeraustilaisuus mihin mahtui rajallinen määrä ihmisiä. Kutsu tuli Marimekon kautta ja ehkä juuri siksi että mainostan täällä kaikkea sellaista mistä itse pidän : ) Pahoittelen jos postaus pahoitti mielesi.

  ReplyDelete
 5. Ihanalta näyttää tämä paja. Heti tekis mieli vääntää muutama marikankainen viirinauha. Matskut olis valmiina, joten ehkäpä...

  ReplyDelete
 6. Nonna: Anna palaa ! Minua tuo ainakin inspiroi ja ompelukoneet ovat taas pöydällä : ) Hyvää viikonloppua

  ReplyDelete
 7. Anonymous8/4/11

  Et sinä pahoittanut mieltäni lainkaan! Harmittaa vaan kun olisi joskus kiva päästä tuollaisiin tapahtumiin ja olisi kiva jos niitä järkättäisiin, vaikka pientä pääsymaksua vastaan ihan meille taviksillekin!

  Kirjan taidan silti kuitenkin ostaa :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous8/4/11

  Hei!
  Vinkkinä tänne että tuo paja on auki kaikille halukkaille surruuttajille vielä lauantain! Aamubrunssista pääsivät nauttimaan kutsuvieraat mutta muut elämykset avoinna kaikille ;)

  ReplyDelete
 9. Anonyymi: tarkoitukseni ei ole koskaa keskailla tms, vinkkaan asioista mielelläni ja hyvä että ei tullut huonot fiilikset. Katso alempi postaus - paja on avoin ! Eli sinne kipi kapi ja Hyvät viikonloput : )

  Anonyymi nro 2: Kiitos vinkistä !

  ReplyDelete
 10. Wow looks amazing! X

  ReplyDelete
 11. Myös sellainen pointti tähän kutsuaiheeseen, että jotkut bloggaajat (kuten itse) tekevät töitä lehdistölle, joten kutsuja varsinkin lanseeraus- ja lehdistötilaisuuksiin tulee jo työn puolesta tosi paljon. Ja sama juttu itselläni kuin Minnalla, että omassa blogissa tietty haluaa kertoa niistä jutuista joista itsekin tykkää ja joista ajattelee, että muutkin saa ehkä inspiksiä.

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!