o
o

May 5, 2011

summer purses
Pieniä puhdetöitä pojan päikkärien aikana; kukkaroita tai avaimenperiä tai no jotain... Näihin voi laittaa avaimen, muutaman kolikon ja pienet aarteet. Passeli tuohon tyttärelleni suunnittelmaan kesälahjakassiin. Tämä vaan kaulaan ja lähikauppaan jätskiostoksille.
Kankaat: Marimekko ja Ikea.
Omat kesäkassini ovat nuo mustat. Marimekon klassikko kassi menee ihan kaiken kanssa ja kakkialle. Tuleva klassikko on sitten tuo Envirosax, eihän kukaan enää halua muovipusseja käyttää. Stylempää on olla oma kauppakassi mukana ja aina.


--------


Tiny sewing, while my youngest was sleeping. Summer purses for my daughter or key rings or something... She can keep her keys, ice cream coins and tiny treasures in here.
Fabricks: Marimekko and Ikea.
Black ones are mine, shoulder bag is classic Marimekko and it goes with everything and everywhere. Other "to become classic" is Envirosax. Nobody wants to buy plastic bags anymore, it´s  much more stylish to have your own shopping bag.

8 comments:

 1. Looking great! Nuo lenksut avaimille on suorastaan nerokkaat - ja välttämättömät pomppivien pikkujalkojen jätskinhakureissulla :)

  ReplyDelete
 2. Mäkin yritän päästä eroon muovipusseista. Olen hankkinut kaksi makeeta kauppakassia. MUTTA, en läheskään aina muista ottaa niitä mukaan, ja sit kun menee töistä suoraan kauppaan, niin... on taas pakko ostaa muovipussi. Äh.
  Hienot pussukat!

  ReplyDelete
 3. Onneksi on päikkärit! Ainakin vielä. Kivoja pussukoita :)

  ReplyDelete
 4. ihania! loistava idea kaikille joilla on avaimet hukassa aina :)

  ReplyDelete
 5. elli5/5/11

  oi, aivan ihania nuo pikkupussukat.
  voisikohan sinulta tilata muutaman kesäksi? pliis ;)

  ReplyDelete
 6. Huippukivat väriläiskät. Ja tuo avainjuttu on pop.

  Edelleen kaikki postaukset luen. Kiitos blogistasi!

  ReplyDelete
 7. Maire: kiitti, toivotaan että nämä toimivat.

  Laura: mulla on aina laukussa pari kassia ja jotenkin olen saanut lahot aivoni muistamaan ne, tai siis niiden mukana pitämisen ; )

  Naku: sanos muuta, nuorin onollut kotona kolmepäivää, flunssaa ja kuumetta joten äiti on taas puuhaillut kotona. Taitaa olla tuttua sinulle ?

  saarah: kiitti.

  elli: eiköhön. Lapset ovat aika flunssaisia ja mies matkoilla joten olen kotona aika paljon. Ompelukone on pöydällä eli, tehdas vaan pyörimään ; )

  Satu: Kiitos sinulle ja samoin : )

  ReplyDelete
 8. i love these! i think i might make my twin cousins some little bags too for their birthday. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi!
Thank you for dropping by!